Szczota ma 21 lat a nie 20, ale nie o to chodzi. Wg mnie Łukasz powinien się powoli przestawiać na wyniki.
Nie wiem, ale jak patrze na jego grę to brrrr a nie napiszę.
-
-
podziekować Szczocie !!
A PRZYTUŁA ???? to dopiero jest zenada , co dostanie pilke to po akcji
ludze dajcie na luz
Jeszcze zobaczycie bedzie wam glupio ze tak o nim piszecie!!
Moim zdaniem runda się zaczęła i trener powinien ogłosic I skład.Nie można dalej grać dwoma 11-kami.Być może słabsza postawa drużyny wynika,że zawodnicy nie wiedzą czy będą czy nie będą w podstawowym składzie.Wyjaśnienia Stawowego że drużyna się zna i jest zgrana nie bardzo do mnie trafiają.
Krzysiek Przytula tez ma 21 lat...
Ku*wa odpier*olcie sie od nich i od wszystkich piklarzy !!!
Ponarzekacie jak slabo skonczą sezon
Bo przed sezonem zalozenie bylo takie zeby byc na bezpiecznej pozycji od strefy spadkowej a tu nasi kochani pilkarze walczą o puchary a tu takie odplacenie ??? :|
Poczytajcie ostatni wiersz gtx'a i sie zastanowcie troche... !!!
Wiadomość zmieniona (24-03-05 23:57)
wyjebcie pol skladu :-)
juniorami bedziemy grac.
zamknijcie ten temat w p.i.z.d.u. swięta idą:-)))
W sumie to uderzny się w pierś, wielu z nas Cabaja też już dawno skreśliło.
Mnie wstyd za ten wynik ale bardziej mnie martwi wypowiedź trenera.
Mam nadzieję że to emocje.
CRACOVIA PANY!!!!!
Zamiast komentarza można by porównać Łukasza Szczoczarza do Filipa Burkharda. Obaj grają w ekstraklasie ogony. Obydwaj mają dotychczas w swojej karierze po 8 takich ekstraklasowych występów. Filip Burkhard jest jednak o ponad 3 lata młodszy od Łukasza. Kilka dni temu skończył dopiero 18 lat, a Łukasz od stycznia ma 21.
Mimo tego Filip jest skuteczniejszy. Zdobył już w ekstraklasie 2 bramki (kluczową bramkę na 2:1 z Gieksą w Katowicach i złotą bramkę na Kałuży która dała Amice 3 pkt.). Kto ma Canal+ to widział też, że 17-latek Filip Burkhard wypracował Amice jakże dla niej cenną wyrównującą bramkę na Reymonta. To po faulu na nim Jacek Dembiński strzelił wyrównującą bramkę z karnego.
Są pytania?
Proszę podnieść rękę i nacisnąć przycisk...
...Dziękuję :P
Wiadomość zmieniona (25-03-05 09:34)
JJ mi sie wydawalo ze Przytula ma 25-26 lat..
Szczota odejdz wstydu oszczedz!
Szczota jest bardzo słaby. W ataku jeden na jeden nie istnieje i od razu się przewraca, notorycznie z tego powodu gra na granicy spalonego paląc na okrągło, słabo gra głową, a marnuje "setki" że aż głowa boli. Ja już straciłem cierpliwość, bo ileż można czekać, 2 lata wystarczą. Za to fryzury pierwsza klasa. Większa lalusia od mojej córeczki. Wypożyczyć do II ligi, niech się tam "ogrywa" jak w ogóle ktoś chętny znajdzie się do zapłaty za wypożyczenie za takiego "zawodnika".
Pomstowal stadion na Skrzynskiego - kadra B
Wysmiewal Radwanskiego - mowi sie o kadrze.
Szydzono z niedolegi Cabaja - widzialem go wczoraj w TV na treningu kadry A.
Teraz huzia na "Jozia" Szczoczarza.
Nic sie nie potrafia nauczyc niektorzy. Po prostu NIC.
Kiedyś wielcy trenerzy z kałuży rozwodzili się jaki to Cabaj jest kiepskim bramkarzem, że nigdy z niego nie wyrośnie prawdziwy goolkiper.
Jak wam się chce tak pierdolić?!
To jest zamierzone - gościu to czyta i zaczyna się przejmować. Jak się przejmuje, to zaraz mówi sobie "Na przekór malkontentom dochrapię się kadry!"
Potem to robi i spoko.
Byłem dziś na traningu. Oglądałem jedną z grup ze szczególną uwagą, prowadzili trening strzelecki. Zgranie piłki na 16 metrze i z prawie stojącej strzał na bramkę. Mimowolnie jeden zawodnik przykół mój wzrok. Dlaczego? Nie trafiał. Zacząłem liczyć... 12 powtórzeń pod rząd i ani jednego strzału w światło bramki... dalej nie liczyłem. Zaczęli gierkę... Czy domyślacie się o kim piszę?
NIc do chłopa nie mam, ale niczym mnie nie przekonał do tej pory. Chodź w Stawowego wierzę bardzo, ten Łukasz musi dokonać cudu by Wojtka nie zawieść.
Cudu? Strzał z przewrotki tyłem i piętą z 35 m.? :))))))
A może powtórka z "Stasia Wróbelka"?
Szczota to jest chłopak który ma papiery na granie. Pamiętam w 3 lidze jak graliśmy ze Stalą Rzeszów w której Szczota wówczas grał i wtedy go bardzo dobrze zapamiętałem - szybki, waleczny, dobrze dryblujący.
Fakty są takie że Szczota trafił do nas jako "młody talent który ma się rozwijać". Było to prawie 2 lata temu...
Można powiedzieć że Szczota był i jest ulubieńcem kibiców jednak według mnie w ataku jest obecnie bezproduktywny. Nie zrobił postępów. Ostani meczy o ile pamiętam gdzie on coś grał to była Szczakowianka w czerwcu zeszłego roku! Sorry Łukasz jeżeli to czytasz, ale przekonaj mnie że się mylę. Zacznij robić to co do napastnika należy, czyli strzelać gole, a odwołam wszytko to co napisałem...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)