Strach po dzisiejszym typować...
-
-
typujemy wynik ODRA-CRACOVIA !!!
e tam strach. 0-2 i nie ma przebacz.
Aż tu same prawdziwe Pasiaki, albo DRAMAT albo HURRAOPTYMIZM. Normalnie czuję się jak w rodzinie:):):)
0-0
po sparringu z Radomiakiem trudno typować inaczej jak: Odra - Cracovia 4-1.....Jestem złośliwy, ale złośc nie przejdzie tak od razu:-(((((
A ci wpsisujący się w najnowszych dzisiejszych tematach nie typują tutaj? Żadnych edycji starych typów nie widze, ani wysokich naszych porażek, jak to jest? Może po prostu lubimy marudzić, ale jednak wierzymy dalej że nie będzie źle..
1-0 dla Cracovii
Wiadomość zmieniona (23-03-05 23:19)
3-0 dla Odry jak zagra 11 z meczu z Łęczną
1-3 z 2/3 zmianami w składzie.
po tym co zobaczylem w pt i dzisiaj to mysle ze bedzie 0 - 2 w plecy :(
kludi
dziwi Cie to ?
po tych roznych kompromitujacych porazkach zawsze w koncu wychodzilismy na swoje
moze teraz bedzie podobnie ?
Kamień spadł mi z serca. Vasago typuje 4-1 dla Odry tzn. że wygramy!!! (taka drobna złośliwość...)
Król Macius Pierwszy:
[i]Po tych roznych kompromitujacych porazkach zawsze w koncu wychodzilismy na swoje. Moze teraz bedzie podobnie ?[/i]
Ja liczę na to, że i tym razem wyjdziemy. Prawdziwym testem drużyny będą już niedługo mecze z Legią i GTS, a potem trudne wyjazdy do Grodziska i Wronek. Czekam z niecierpliwością na te mecze.
Ale póki co nie panikujmy. Trzeba się wybrać na pobliskie wyjazdy do Wodzia i Zabrza i dopingować. I zobaczymy.
Czy już dokładnie wiadomo kiedy zaległy mecz z Lubinem?
Trzeba się wybrać nie tylko na pobliskie wyjazdy...
1:3 :]
Pewnie. Ale te "pobliskie", jak wykazuje doświadczenie, będą ważne bo przypadają w okresie wczesnej wiosny kiedy drużyna nie jest jeszcze w pełni formy.
0-5 Bania , Bania , Bania , Moskała , Giza
Moim zdaniem będzie 2-0 dla pasów ma się rozumieć
po sparingu z Radomiakiem to jestem załamany !!!!!!!
QRWA CRACOVIA grac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
będzie dobrze marne 1-0 mnie zadowoli oczywiście dla nas !
5 dni później
po ostatnim sparingu z GKS-em CZARNO TO WIDZE !!!!!
jest coraz gorzej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
a tu poczatek ligii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
CRACOVIA PONAD ZYCIE !!!!
Ryzyk fizyk, będę hurraoptymistą 1:1 :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)