jutro we Fakcie. Jak donosza anonimowe zrodla - calkiem niebrzydka :)
-
-
Pasiasta modelka na pierwszej stronie...
pewnie w związku z bandyckim napadem pseudo-debilo typa z szalem KSC
:(
mam nadzieje że nie :/
"pewnie w związku z bandyckim napadem pseudo-debilo typa z szalem KSC"
nie Fakt wyp[uszcza zdaje sie 14 stronicowy dodatek o wszystkich klubach 1 ligi, dzis byla fotka laski z szalem Zabrza na zachete, jak to Fakt to byla topless ;)
Mam nadzieje ze chociaz ta pierwsza strona to bedzie naga prawda ;)
w gazecie krakowskiej chyba w piatek były dwie fajne dziewuchy modelki w koszlukach wisly i naszej. Ale nie moglem sie zdecydowac ktora fajniejsza:P a to dzisiaj w fakcie hmm takie sobie i pilka w złych barwach, zobaczymy jutro pozdro
Metody pilka jest w barwach Zabrza, a ze oni maja jak Wisla to juz lipa :/
w GK nasza miała dłuższe nogi
czyli fajniejsza :)
[img]http://grafika.redakcja.pl/fakt/Wydania/OkladkaWielka/1110943144765.jpg[/img]
No prosze:
godzina 7:30 a Karolo juz w kiosku byl :)
ps. teraz FAKT kosztuje 1,50zl ?!
jaks taka krzywa ta laska albo mi sie zdaje:-)
całkiem całkiem ta nasza pani;)
Pani calkiem niezla :)
tylko szkoda ze zdjecie w brukowcu
jak widze kogos z ta gazeta to mam wrazenie ze sam sobie tym samym dał w ryj
. Gazeta porazka fo fakt, a co do modelki to wcale sie nie dziwie, ze zdjecie ma w peruce, ja bym swojej twarzy w takim szmatlawcu tez nie chcial ogladac. pozdro.
chujowa ta laska
Fajna :)
Ale Rock dobrze prawi, ja bym sie z ta szmata (mowie o gazecie :P) nie pokazal na ulicy..
Gazeta przyznam taka sobie, ale fajnie podsumowali bodajże wczoraj popisy gwardyjskiego rzecznika.
Jak by rzecznik UB "Wisła"przyjął gdyby "zgodnie z wielopokoleniową tradycją" kibice właściwej strony Błoń mówili, że "gwiazda biała znak pedała"!!!
mnie sie nie podoba... sztuczna taka!!
Z przodu deska, z tyłu deska to na pewno jest Tereska :)
Z przodu plecy, z tyłu plecy Pan Bóg stworzył Ją dla hecy :)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)