W TVN24 bardzo chwalili nowy zespół Łecznej, podobno dużo mocniejszy niż jesienią. Ale nasi muszą się zrehabilitować za "frycowe". Będzie ciekawie. Trzeba jednak grać trochę inaczej niż zwykle (na dobrej murawie). Liczę na filigranowych techników (Citko, Moskała) i stałe fragmenty.
-
-
CRACOVIA - GÓRNIK ŁĘCZNA 0 : 0
2:1 ja mysle ze bedzie ciezko po pierwszej polowie bedzie 0:0 a bramki strzela Bania; Citko - Madej
Myślę , że zobaczymy bardzo dobre widowisko , mimo tego , że stan murawy będzie fatalny. Patrząc na obecny bardzo dobry skład Górnika , myślę , że mamy szanse wyjechać z Krakowa z jednym punktem ( po cichu liczę na trzy ).
Mam prośbę , jeżeli stało by się coś bardzo niespodziewanego - mocne opady śniegu / deszczu i mecz mógłby zostać odwołany , to proszę tu to napisać.
Moim zdaniem taki skład wyjdzie w piątek:
Bledzewski - Petrović , Jurkowski , Nikitović , Popiela - Madej , Kucharski , Siklić , Nazaruk - Kubica , Jezierski ( Szałachowski ).
Pzdr.
Wiadomość zmieniona (15-03-05 14:31)
Kucharski????Nie trawie tego zawodnika,jeszcze za czasów gry w ległej poprostu nie mogłem patrzec na tego ćwierc-inteligenta
PozdRo
BILETY NA WIELICKIEJ JUŻ SĄ DO KUPIENIA
byłem kupiłem - jeden bilecik i jeden karnecik:)))
ale w związku z tym mam pytanko, jak mecz się nie odbędzie w piątek, to chyba nie będzie problemów z biletem:>??
to ilu bedzie kibicow z gornika?
mam pytanie mamy wpasc do was na meczyk w kilka osob i beda nam potrzebne identyfikatory na ten mecz???jak bylem kiedys na groclinie to nie trzeba bylo.
pozdro Pasy
ciezko powiedziec jak to jest z tymi ID :/
raz Cie poprosza o pokazanie...
a raz nie...
ale mysle, ze jak powiesz, ze nie masz bo przyjechales z Tarnowa to Cie wpuszcza bez problemu ;)
Ja mam pytanie do posiadaczy biletu na mecz. O ktorej godzinie odbedzie sie mecz????Bo mam sprzeczne informacje. Na naszym poftalu jest napisane ze o 19:30, a dzis w gazecie przeczytalem ze o 19.
19
Wiadomość zmieniona (16-03-05 20:15)
Dziekuje
meezeck: nie pierdol, ze przychodzisz pod stadion 5 minut przed rozpoczeciem :|
Gdyby nie to, ze szkole mam do 19.00 i zrywka z 1 lekcji... to na stadionie bylbym pewnie z godzine jak nie wiecej przed meczem :P
a od której są kasy ołpen ??? ;)
Kid nie chodzi mi o przyjscie na stadion ale o wyjscie z niego, bo zalatwiam zastepstwo do pracy i nie wiem o ktorej po meczu wroce na swoje stanowisko, a ze bywam slowny to 30 min robi dla mnie roznice...
W zespole "Pasów" najmniej skupiony na treningu był - co zresztą sam przyznał - obrońca Michał Świstak, któremu wczoraj w szpitalu Kopernika urodziła się córeczka Aleksandra.
Chyba będzie kołyska...
Ciśnienie szybko spada i w piątek w południe w Krakowie osiągnie minimum około 962 hPa.
Jeszcze dziś we czwartek w Małopolsce dość pogodnie i ciepło, temperatura do 15 st. lokalnie na południu. Wiatr umiarkowany, ale po południu okresami dość silny, zachodni.
W nocy z czwartku na piątek na ogół pochmurno. Stopniowo pojawiające się opady deszczu. Temperatura ok. 6 st. Wiatr umiarkowany, okresami dość silny zachodni i północno-zachodni.
W piątek pochmurno. [b]Opady deszczu miejscami dość intensywne[/b]. Temperatura ok. 8 st. Wiatr nadal zachodni i północno-zachodni.
(PAP)
Oby nie było kołyski ;)
Też wymyślił, będzie tyle kołysek ile ma być.
Wojtek: to ilu sie Was wybiera ??
PS. Oby jednak była kołyska - a jeżeli się uda to by ich było jak najwięcej :)
no właśnie, muszę sobie wyrobić takie ID, najlepiej ze zdjęciem by wiecznie nie płacić tych 2zł :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)