ubek jurczyński dalej pierdoli o tradycji ...
Wisła zapowiada walkę z obraźliwymi transparentami
Wieczorem po meczu z GKS-em Katowice Wisła Kraków S.S.A. zapowiedziała walkę z incydentami podobnymi do tego, który wydarzył się w trakcie sobotniego spotkania. - Chcemy przeciwdziałać tego rodzaju incydentom w przyszłości - zapowiedział rzecznik prasowy Jerzy Jurczyński.
- Fakt, że transparenty nie miały charakteru antysemickiego oraz nie odnosiły się do jakichkolwiek grup narodowych lub religijnych - co wyjaśniałem w przygotowanym bezpośrednio po zdarzeniu oświadczeniu - w żadnej mierze nie usprawiedliwia ich autorów. Pragnę jednoznacznie podkreślić, że [b]Wisła Kraków SSA nie toleruje tego rodzaju zachowań, nawet jeśli są głęboko zakorzenione w tradycji kibicowskiej obydwu krakowskich klubów[/b] - powiedział późnym wieczorem w sobotę Jurczyński. - W imieniu Wisła Kraków SSA deklaruję, że klub będzie podejmował wszelkie możliwe działania, by przeciwdziałać tego rodzaju incydentom w przyszłośc
..........................................................................
a my czekamy na oficjalne stanowisko K.S. Cracovia , MKS Cracovia , Rady Seniorów KS Cracovia i Koła Sympatyków KS Cracovia ...
-
-
Oświadczenie niedorzecznika niewłaściwie prowadzącej się sąsiadki zza Błoń ...
Nie no, bez jaj, naginanie iz to byl transparent przeciwko delegatowi PZPN? Badzmy powazni.
jak kuba bogu tak bóg kubie....
DO WIĘKSZOŚCI KIBICÓW NA TYM FORUM; PISZCIE SŁOWA bÓG I POKREWNT Z WIELKIEJ LITERY!! Z SZACUNKU, Z MIŁOŚCI. TO ŻADEN WSTYD.
Dla mnie ta wypowiedź to SUPER AFERA!!!
Władze Cracovii powinny odpowiednio zareagować!!!
=>=>=> Z Koszyc trafia do "honorowego tematu": Kolekcja osiołków:)
Martinez napisał(a):
> ....a jej rzecznik znajduje sie na pewnej liście co mnie
> niezmiernie cieszy
> [url]http://lista-wildsteina.n8.pl/j/ju.html[/url]
>
A jesteś pewien że to on?
Lista jest warszawska...
(a nazwisko nie aż takie rzadkie)
- co oczywiście nie wyklucza jego obecności w krakowskiej liście...
a wiecie dlaczego budy są z drewna ?????
bo się psy Metala boją ...;)))
no fakt.................. Kapka już nie pracuje na reymonta
Pytanie do Pana Jurczyńskiego:
czy Pańska wypowiedź:
[i]"Oczywistym jest, że stwierdzenie "żydowski" jest wywodzącym się z wielopokoleniowej tradycji kibicowskiej tradycyjnym określeniem kibiców MKS Cracovia.[/i]"
odnosi się również do [b]Kibica Numer 1 Cracovii[/b]?
Wiadomość zmieniona (13-03-05 21:25)
Agnan napisał(a):
> Martinez napisał(a):
>
> > ....a jej rzecznik znajduje sie na pewnej liście co mnie
> > niezmiernie cieszy
> > [url]http://lista-wildsteina.n8.pl/j/ju.html[/url]
> >
>
>
> A jesteś pewien że to on?
> Lista jest warszawska...
>
> (a nazwisko nie aż takie rzadkie)
> - co oczywiście nie wyklucza jego obecności w krakowskiej
> liście...
Jest raczej za młody żeby być na tej liście jako ktokolwiek...
tacy dwaj napisał(a):
> Pytanie do Pana Jurczyńskiego:
> czy Pańska wypowiedź:
> [i]"Oczywistym jest, że stwierdzenie "żydowski" jest wywodzącym
> się z wielopokoleniowej tradycji kibicowskiej tradycyjnym
> określeniem kibiców MKS Cracovia.[/i]"
> odnosi się również do [b]Kibica Numer 1 Cracovii[/b]?
A kto to Ariel Szaron?
producent proszku do prania ;)
Siekiera daj sobie siana.....
CRACCOVIA PANY!!!!!
Problem rasizmu i Antysemityzmu nie jest tylko problem Polskim ale naprzykład Włosi tam nonstop sie wyzywaja od żydów itp np Lazio fani nie raz okazywali hold mussoliniemu czy Hitlerowi i wyzywali zydow.Dla mnie wszelki rasizm jest glupotom po co mieszac w to narodowosci np Fani Sparty Praga zaczeli wyzywac Banik Ostrawe od Polskich Żydów.pozdrawiam
Mam pytanie!! Bo nie wyczytałem tego w tym temacie...
Jakie były pozostałe dwa transparenty...
RoMan:P hee powiesili Cie na ABG:P
http://www.cracovia.pasy.net/index.php?option=com_content&task=view&id=341&Itemid=1
hehehe... ale jaja... gts buduje potężny PiaR :D:D:D
PS. to jeszcze taki kwiatuszek apropos niedorzecznika:
[i](...) Wspólnym rzecznikiem prasowym grupy G-4 został Jerzy Jurczyński z Wisły Kraków (...)[/i]
chyba się wykazał wczoraj - skoro go tak wyrożniono ???
źródło: Przegląd Sportowy
tele fonika chce zapierdolic zapewne pieniadze od idei dla calej ligi wiedzialem ze to zlodzieje a tego zecznika podam do sadu za publiczne zniewarzenie mojej osoby.
Skasowałem swój post, bo ta dyskusja nic nie daje i jak się dwa kluczą śmieje się trzeci …
Wiadomość zmieniona (15-03-05 10:39)
PRZEDEWSZYSTKIM KOMENTUJEMY WYPOWIEDŹ JURCZYŃSKIEGO, bo co do M. to jest (przynajmniej dla mnie) zbyt żałosne, żeby to wogóle komentować.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)