idea zmienila informacje o klubie... w PZPN dalej stare info...
-
-
el Moneto - prośba o interwencję!
Czy jest wogóle brane pod uwage [b]ZAMKNIĘCIE -ZAKAZ SPRZEDAŻY ALKOCHOLU/PIWA[/b] w knajpach obok stadionu przed meczami z Legią i Wisłą??????
Jak nie to ja zgłaszam taką propozycję!!!!
A czy kibice kupują flaszki i puszki w knajpach, czy może w sklepach?
I jeszcze raz powtarzam że w zupełności wystarczy staranna kontrola na wejściu, a nie podnoszenie cen biletów czy nierealne zamykanie knajp.
NIe kupia piwa pod stadionem to kupia w Jubilacie, nie kupia w Jubilacie to kupia w monopolowym na Zwierzynieckiej, nie kupia tam to kupia gdzies indziej. zakazanie sprzedazy alkoholu w calym miescie spowodowalo by ze kupili by dzien wczesniej, tak wiec zakaz nic nie da.
Pierdolicie Hipolicie
Co innego jak ktoś kupi piwo na mieście. Co innego
dwie otwarte knajpy z piwem i gorzałą 10 metrów od sektora gości.
wszystko sprowadza sie do odpowiedniej kontroli na bramach ...
jak ktos ma ochotę wypic piwo w Aldze nie widzę problemu ...
problemem jest własciwa praca ochrony która nie powinna wpuszczac osób z alkoholem lub pod wpływem alkoholu ...
dodam: pod widocznym wpływem alkoholu...
Kolubryna... sektor gości od Legii albo Wisły będzie na miejscu dzisiejszego D to jest raz a dwa że i tak problem % rozwiązuje kontrola na bramkach, oczywiście poprawiona.
Dziś sprawdzałem... nie ma przeniesienia sektora! Sory, ale ktoś mnie w błąd wprowadził...
Dziwne jakby były przenosiny. Za rok rusza budowa nowego el PASSO. Kto by pieniądze marnował na "machlojki z sektorami"
Czy można by jeszcze otworzyć wątek o kibicach Legii? Jest ciekawy, a z zupełnie niezrozumiałych przyczyn się go zamknęło... Jak można dla jednych to pewnie można i dla drugich... i po co to wogóle zamykać?
Marek, możesz coś z tym zrobić ;)
nie wiem kto zamknął ja się dopisałem i zamknąłem szanując wolę moda który go zamknął - ale w sumie to może być otwarty - Craco czekam na Twoją wypowiedź więc :-)
Icku: budowa rusza za rok :> ?
Mi sie wydawalo, ze za jakies 3-4 miesiace (po zakonczeniu sezonu) ;)
Przynajmniej jakies drobne robutki...
tak jak np. "podgrzewka"
Wiadomość zmieniona (26-03-05 08:40)
wlasnie co z podgrzewana murawa? miel sprawdzic czy ta inwestycja nie bedzie kolidowac z przebudowa stadionu. Bez sensu byloby teraz wydac kase na murawe a pozniej ja zniszczyc przy okazji budowania nowego El Paso.
Moim zdaniem jak byś uszanował decyzję moda, to byśsię nie wpisał ;)
A wpisu się nie doczekasz, z przyczyn obiektywnych...
el Moneto sprawdź jutro maila - sprawa naprawdę jest ważna - w moim i kilku osob przypadku.
jestem głęboko rozczarowany podejściem klubu do ważnych spraw! olewaniem maili itp. GRATULUJĘ takiego podejścia do kibiców.
PZPN nadal nie zmienił informacji - widocznie to dla nich za trudne :(
"samo życie"
a ja prosze o interwencje zeby ludzi ktorzy chca sie wpisac na pociag nie odsylano z kwitkiem mowiac ze pociag nie jedzie !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)