Rock - mowisz masz:)
"Przedstawiciel Pedigree wie o zbiórce pieniędzy przez Opravców na oprawę derbów i obiecał, że niezależnie od umowy z Klubem wesprze ich finansowo."
a wiec kasa od psow jak zloto:)
-
-
(o.pravcy) Akcja: Zbiórka na derby!
Rock napisał :
[b]"Balony - nie."[/b]
A co masz w sygnaturce? ;)
No faktycznie. Sponsor meczu nas wspomoże, kwoty jeszcze nie znamy, ale na pewno koło 1.000 wpadnie!!! Nie przestajemy jednak zbierać. Zawsze można zrobić lepszą oprawę jak będzie więcej środków!!!!
12 dni później
Mam pytanie czy to konfetti moze byc w dowolnych kolorach??np. z azet??jezeli tak to ja juz kroje...:D:D:DA komu to dosarczyc??
4 dni później
prosze nie HOPac juzbo temat jest przyklejony czyli zawsze u gory bedzie ;)
numer konta bylby najlepszy...a na meczu tez cos wrzuce...juz otwieram skarbonke...:P
behemot_cat - napisz do mnie na maila to Ci podam nr konta bo na meczu zbiorek nie bedzie.
Tak się zastanawiam po wczorajszym czy dobrze zrobiłem wpłacając symboliczną kwotę na oprawę ........ Miałem nadzieje, że będzie pięknie..... i będzie "pięknie inaczej" już to widzę....
Trabant, dobrze zrobiłeś, a nawet bardzo dobrze, opravcy to nie bandyci. Ja też osobiscie wpłaciłem, musimy pokazac sie godnie przed Wisłą.
HEJ HEJ CRACOVIA!
Nie czytałem nic z tego wątku ale powiem jedno - na każdym meczu dawałem pieniąchy na oprawę, bez rozgłosu bez chęci wkupienia się. Czułem się w obowiązku jako kibic PASÓW od wielu lat. W zamian za to usłyszałem - Sektor C wypierdalać na Reymonta. Dzięki....
Komu dawales ta kase na oprawe? przeciez nie ma puszek ani nic...
A i zastanow sie kto spiewal to "Sektor C @#$%&ć na Reymonta".
konfetti tnie sie tnie:D
...
No to ja tez zacząłem ciąć konfetti
link do[url=http://www.legia.za.pl/]OPRAV LEGII[/url]
Mam pytanie...............jeżeli nie przeżyje na derbach najwspanialszego meczu i najlepszej atmosfery to czy moge żadać reklamacji:)?
od kogo reklamacji ??
koteja jak przegramy to nikt nawet nie bedzie pamietał czy oprawa była...
Robinksc ale oprava chyba nie ma wplywu na "najwspanialszy mecz", bo to od grajkow zalezy, a atmosfera na trybunach nie koniecznie musi zalezec od tego czy bedzie kozak oprava czy nie ;)
A dla mnie oprava ma znacznie i wpływ na atmosfere.......kiedy robimy zajebistą oprawe czuje że jesteśmy najlepsi poprostu tyle..czuje że moge iść do szkoły w koszulce pasów i powiedzieć:... i co cioty widziałyście oprawe w tv???i wiem że oni wreszcie nie będą miec żadnego argumentu (oczywiście jest to lekko zatuszowany obraz ponieważ jak wiemy nigdy nic nie jest pewne ale w tej sytuacji można spokojnie pominąć fakt że istnieje cień szansy że kupią sędziego i wygrają mecz:):))Także dla mnie oprawa ma ogromne znaczenie, myśle że kiedy cały stadion sie świeci na czerwono to piłkarze to widzą i to też na nich wpływa a pozatym wpływa na nas kibców i drzemy gardła jak nigdy:)
Panowie Opravcy. trohe jednak zalezy, jesli koako zadymicie ludziom widok to
1) werbalnie was zap... (no obrzucą grubym słowem)
2) będą to pamietac bardzo długo (jak np ci, którym Leszek bramke Skrzyni zadymił)
swiatła, race cuda na kiju i co tam chcecie
ale
[b]dajcie ludziom obejrzeć mecz[/b]
pozdrawiam ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)