Dozuce sie ile bede w stanie mam nadzieje ze zrobimy cos wyjeb.... na maxa w kosmos na derbach,fajne byly by race do okola stadionu takie jak sa zawsze robione na D no oczywiscie z wykluczeniem budy z psami.
-
-
(o.pravcy) Akcja: Zbiórka na derby!
Hmmm....
A może jakieś otwarte konto w banku i prośby o wpłaty od kibiców - co łaska....? Tak można by trochę zebrać. Ludzie zrobią przelewy z kont, z większymi kwotami. Nawet sam się deklaruje coś więcej dorzucić. (Nie zmienia to jednak faktu, że do puszek też coś wrzucę)
ludzie czytajcie uwaznie, przeciez jest konto !!
Oczywiście przyłączam się do akcji, cel szczytny:).
W sklepiku przy Wielickiej jest puszka....każdy może coś wrzucić....
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
na hokeju bedzie dzis zbiorka kasy?
Nie bedzie. Na meczach piłki tez nie.
Czasu jest naprawde na tyle duzo zeby kazdy mogl przy okazji wizyty w klubie/bronxie/enigmie cos wrzucic.
Do tego dochodzi jeszcze mozliwosc wplat na konto.
Proponuję na derby w ramach oprawy postawić w klatce wielką drewnianą budę , na płocie porozwieszać stere kiełbaski a nad całością niech dominuję transparent: wisła - klub z zomowskimi tradycjami
:D:D:D fajny pomysł garbusa :D:D:D a Wiślaki wiedząc o czymś takim powinni wytargać za wczasu bilboard z reklamą Psy Górą i przytagać na derby :D:D:D my im bude itp - oni nam bilboard :D:D:D i wszyscy leżą ze śmiechu :D:D:D
[b]Potwierdzenie przelewów:[/b]
P.H. - 30 zł
R.Sz. - 50 zł
Dzieki!!!
Dziękujemy za wpłaty i prosimy o jeszcze. Zaznaczę że w enigmie ktoś anonimowy wrzucił 100 zł! powoli ale może uzbieramy!!!
hmmm mialobyc chyba jakies uzupelnienie dla firm... ja moze bym namowil starszego tylko on by pewnie chcial cos w zamian...
Czy jest szansa na pozyskanie sponsora oprawy meczu? To w sumie jest pytanie po części do Marketingu...
Szukamy sponsora na oprawę początku meczu. W zamian za reklamę którą każdy kibic dostanie do ręki, + spot z głośnika. Koszt: 5.000 zł. Szukajcie, pytajcie. Do tego reklama na trzech najpopularniejszych stronach www.
Wiadomość zmieniona (15-03-05 02:09)
[b]Kolejne wplaty![/b]
(Miejmy nadzieje ze codziennie beda mogl TAKIE wiesci przekazywac!)
F.P. - 25 zł
G.Cz - 100 zł
Anonim - 50 zł
Anonim - 400zł (!!!)
WSZYSTKIM wielkie dzieki!!!
PS: Czy ktorys moderator moglby obciac wpis "pasiaka z NH" ktory rozwalił temat? Z gory dzieki!
wooooow
W poniedziałek wrzuciłem 2 zł do puszki na w sklepiku klubowym na Wielickiej !!! :)))
Dzięki , każdy grosz się liczy.
Przy okazji. Tego nie przemilczę...:
Denon przekazał mi wczoraj (nie pierwszy raz zresztą) 1.000 zł na oprawę meczu z Legią. Tyle samo zadeklarował na Derby.
Denon- nieustające dziękuję za już, wiem że będzie jeszcze ;)
ps. pamiętajcie że ze złotówek, dwózłotówek, piątek też się zbiera większa kwota! Nieustawajcie w pomocy! Zobaczycie że się opłaci! Stawowy sporo mówił wczoraj jakie to ważne , co robi się na trybunach!!!
zacznijmy zbierać na pomnik dla Denona :)
Wiem, ze to nic, ale dzis wrzuciłem złotowke:) Ile mam to dam;]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)