Sorki ale może nie mieszajmy Boga do przyziemnych spraw....a tak poza tym flaga zajebista.
-
-
Basztowa ...
te, sie żyje, rozumiem że "cracovia to moje życie" to sygnaturka? wez zmien to cracovia na [b]C[/b]racovia...
Masz racje Soprano już zmieniam.
Dzięki za upomnienie :)
widzisz od razu ladniej :)
Flaga jest ok, tu nie chodzi o żadną zadyme czy coś w tym stylu, Bóg zawsze był z Cracovią i tak ma być.
Pamiętam że jestem z Krakowa
Pamiętam i mam to we krwi
Pamiętam te święte słowa
NIGDY NIE ZEJDE NA PSY
koszt flagi 240 zł. ...
czy ktos chciałby nas wesprzec ?
Nie mieszajcie w to Boga. To, delikatnie mówiąc, niezręczne. Jeśli komukolwiek z nas zrobicie tym przykrość (a tak będzie!) to cała fajna akcja na nic. Po co? Czemu tego nie poprawić?
Poza tym brzmi to baardzo pretensjonalnie i megalomańsko. Jeśli chce się wyrazić swoje przywiązanie do Boga to nie w ten sposób.
Mniej pychy Panowie.
napisze krutko słaba ta flaga co najwyzej zróbcie sobie takie szaliki
moj glos na przeciwnikow. megalomanski napis. uraza czesc kibicow. doloze chetnie by jej nie robiono. zmiencie napis. zmiencie to czerwone tlo.
niewiem czy to werjsa ostateczna czy nie bo mi sie niechce czytac całego tematu , w każdym razie pomysł z motywem Baszotwej zajebisty i dziwie sie ze dopiero teraz ktos o tym pomyślał:) , co do samego projektu to moim zdaniem nie jest najlepszy. Flag juz mamy dużo, wieć trzeba teraz isc na jakość a nie ilość a osobiscie podoba mi sie text Qsper-a "...BO NIE DACIE NAM RADY !!!"
flaga została zamówiona ...
w takim kaształcie w jakim jest na projekcie ...
zadebiutuje najpóźniej na meczu z Legią ...
ogromna szkoda ze takie cos bedzie wisiec wystawiajac nas na posmiewisko. gratuluje zmarnowania wspanialego pomyslu:-(
No, Robert, z całym szacunkiem do Ciebie, odwołanie do Boga nie jest ( nie tylko dla mnie ) tutti-frutti. Jeśli już zamówiona, no tak OK.
Czy konsultowałeś ją z kimś z naszych znajomych? Bo mnie się wydaje to trochę jak partyzantka. Ale jak mówię, kto jak ja, tylko siedzi i nic nie robi ma g… do powiedzenia. Jeszcze raz szacunek.
no no lajtowa ... tym bardziej ze jest odwolanie do przeszlosci ... dobra dobra
Anton ...
znajomym sie bardzo podoba ...
Więcej złego niż dobrego przyniesie ta flaga. Nas podzieliła, chyba nawet z przewagą przeciwników, a co dopiero powiedzą inni. Jakim prawem piszemy, że mamy misję od Boga?! Jeszcze raz zapytam. Pożywka dla Fijałka i reszty. Totalnie bez sensu. Można było upamiętnić to wydarzenie, ale nie pisaniem bzdetów o misji od Boga. Po kiego grzyba robić coś, co raczej podzieli kibiców Pasów, niż się pod tym podpiszą. Dla mnie paranoja.
Robert: no to już siedzę cicho :) :)
ale pamiętałeś o silnej ateistycznej loby wśród naszych znajomych? i o tym, że będą wszyscy z nas kpić na ten temat
Wiadomość zmieniona (11-03-05 14:21)
Flaga w zupełności ok! niebierzcie do siebie kazdych słów i podchodzcie z dystansem... nie bierzcie każdych słów dosłownie.... popieram flage!
nie podoba mi sie.. ani grafika, ani chaslo..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)