odwołałem realizacje poprzedniago projektu ...
proponuje aby ktos inny pociagnął temat "Basztowej" dalej ...
na podstawie poprzedniago projektu powstanie inna flaga ...
-
-
Basztowa ...
i tu
SPOKO MI SIĘ PODOBA
Ja bym Boga do tego nie mieszał. Ktoś miał objawienie i Bóg mu przekazał taka misję?! Bog wybacza... może być, ale tam to jest zupełnie inne znaczenie. Może coś w stylu: mamy misję do spełnienia, nie wiem zresztą, coś można wymyślić.
siejesz zament ;-)
Powiem szczerze (sorry autorzy) razi moje uczucia religijne...
pomysł na flage super :)
tylko z tą misją bym się spierał, trochę za mocne ? - jak dla mnie
We're on a mission from God. The Blues Brothers
Piekna !
Też mi się to mieszanie Boga nie podoba..
W wyrazie POWIERZONĄ jest "A" zamiast "Ą".
Być może nie da się inaczej ale nie jest to gramatycznie.
CRACOVIA PANY!!!!!
Od zawsze z CRACOVIA jest BOG jak i jego apostol w postaci Ojca Swietego Jana Pawla tak wiec flaga-symbol OK!!!!
No już nie przeginaj czlowieku...
Ładne, ciekawe rozwiązanie graficzne,
ale popieram Kolegów którzy sceptycznie wyrażają się o dolnej liniii...
Nie przesadzajcie, kochani.
A jak znowu jakiś bandyta w szaliku w pasy pobije bandytę w innym szaliku
(czego przecież nie możemy wykluczyć, nie odpowiadamy za wszystkich)
to dziwnie to będzie wyglądać w kontekście tego napisu.
Poza tym - jednak trochę, chyba, za wysokie odwołanie się
popatrzcie z boku
ktoś mówi o sobie
"Ja mam misję powierzoną przez Boga"
a sprawa nie dotyczy religii.
Co o nim myślicie?
Robert, czy to nie Ty przypadkiem jeździłeś po S-B jak po łysej kobyle, że miesza religię ze sprawami kibicowskimi? Patrząc na projekt flagi, to trochę brak konsekwencji :)
Agnan dobrze prawisz...
Dobry pomysł z upamiętnieniem Basztowej, dobrze będzie wyglądać na płocie. Boga bym jednak do pewnych spraw nie mieszał - źle mi się to kojarzy:
[img]http://www.ronaldbrucemeyer.com/rantpix/gott_mit_uns.jpg[/img]
jkm05 napisał(a):
> Też mi się to mieszanie Boga nie podoba..
>
> W wyrazie POWIERZONĄ jest "A" zamiast "Ą".
> Być może nie da się inaczej ale nie jest to gramatycznie.
>
> CRACOVIA PANY!!!!!
i nie MISJE tylko MISJĘ...
wiemy o tym ale to projekt i jeszcze nie zatwierdzony wiec nie bede specjalnie dorabial ogonków a w tej czcionce nie bylo ich ;-)
gtx pomyliłeś JB z SB
Hmmm, a co powiecie na taki wariant: Lech ma flagę ,,Bułgarska'' - jak wiecie stylizowana jest ona na tablicę z nazwą ulicy, taką jak na ścianach budynku. Może by tak ,,Basztowa 2001'' w podobnej stylizacji - chodzi przecież o wydarzenia, które rozegrały się na tej ulicy. Data 2001 tu ,,niby-numer'' kamienicy wyjaśni wszystkim o co chodzi, a wymowa flagi (jedyna w swoim rodzaju) nie pozwoli nikomu myślącemu posądzać nas o kopiowanie pomysłów Kolejorza. W tym przypadku żadne dodatkowe hasła nie są konieczne.
Oczywiście to propozycja, flaga przedstawiona przez Roberta mi się podoba i wesprę realizację i tego projektu.
Rock - wlepka - zdjęcie ściany kamienicy z tabliczką ,,Basztowa 2001'' - to jest git pomysł, nie uważasz?
Flaga bardzo ładna , tekst też w porządku.
super ! :)
nareszcie flaga upamiętniająca to ważne wydarzenie !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)