U Nas drugi dzień pada śnieg. Nie widzę podstaw by sądzić, że do środy coś się zmieni i kolejny raz mecz z Amiką będzie pewnie przełożony. Co do drugiej kolejki to pewnie też nie unikniemy ustalania nowego terminu. Zresztą przy takiej pogodzie nie ma co grać. Popatrzcie na Legia-Pogoń. Widowisko straciło dużo na tym i nie pomogła nawet podgrzewana murawa (hehehe). A trybuny będą śwoieciły pustkami podczas takich zamieci :/
Słonko odzywaj się bo runda ucieka :/
-
-
Czy druga kolejka odbędzie się w terminie?
murawa murawą ...
a jak wyglada sytuacja na trybunach?
podejrzewam , ze zwały sniegu pod którym zalega lód ...
mógły sie ktos przespacerowac na Święta Ziemię i oblukac temat?
Oglądałem wczorajszy mecz Legii na podgrzewanej murawie! Wprawdzie śnieg sypał cały czas ale przecież to chyba powinno od razu topnieć a tu momentami piłka stawała w śniegu no ja już nic z tego nie rozumiem! Czy jest ktoś kto mógłby mi to wyjaśnić?
WIOSNA W PASY!!!!!
Zdjęcia Naszego stadionu. Tak wyglądało tydzień temu, teraz pewnie jest jeszcze gorzej :/
[img]http://img171.exs.cx/img171/8002/10010832uv.th.jpg[/img]
podgrzewana murawa to nie znaczy, że ciepła - zimą ziemia osiąga temperaturę około 5 st. a to jest za mało, by natychmiast topić świeży śnieg
tacy dwaj--- dzięki za info nie miałem o tym pojęcia!
TYLKO PASY!!!!
Czyli nie ma szans na mecz z Łęczną?
Dzisiaj byłem pod stadionem. Ciapa:(
myślę, że najlepsze rozwiązanie to:
- nie oglądać się na pogodę
- jeżeli jest szansa i [b]są środki[/b] na wyjazd do Hiszpanii to jechać tam (o ile rzeczywiście wstępnie zaplanowani sparringpartnerzy są na 100% załatwieni)
- jak najszybciej wystąpić z wnioskiem do pzpn-u o przełożenie meczu z Łęczną
bywały - nie raz, nie dwa - takie sytuacje, że drużyna jechala gdzieś miała bardzo ciekawe propozycje i pzpn godził się na przełożenie meczy....
UWAGA: ewentualne miejsca w samolocie i noclegi z wyżywieniem można sprzedawać po "komercyjnych cenach", co obniży koszty :):):)
no chyba dzisiejszy dzien mozna potraktowac jako odwilż :)
Andrzej.ksc napisał(a):
> Oglądałem wczorajszy mecz Legii na podgrzewanej murawie!
> Wprawdzie śnieg sypał cały czas ale przecież to chyba powinno
> od razu topnieć a tu momentami piłka stawała w śniegu no ja już
> nic z tego nie rozumiem! Czy jest ktoś kto mógłby mi to
> wyjaśnić?
>
> WIOSNA W PASY!!!!!
Po prostu Legia wyłączyła ogrzewanie.Gdyby było włączone to przy temperaturze jaka była wczoraj w Warszawie (0 ' C ) to śniego topniałby od razu.
gdyby pogoda w przyszłym tygodniu była taka jak przewidują np na onecie i interii to szanse na rozegranie meczu są 80-90 %, szczególnie jeśli w piątek będzie rzeczywiście 8-10 stopni wieczorem i w nocy
Wszystko może równo płynąć...
słyszałem dzisiaj wersje pogody w której w środe w Polsce ma byc od 8 do 12 stopni ciepła ...
jezeli tak było by w istocie ...
to mecz ma szanse odbyć sie w terminie ...
murawa będzie wielką kałużą błota a po meczu zamieni sie w bagienko ...
no to juz drugi dzien bez mrozu! nie jest źle w piątek gramy!!! (? :) )
No właśnie , czy druga kolejka się odbędzie . . .
Jaka jest aktualnie pogoda w Krakowie ? Jak stan murawy ?
Jest jakaś szansa na rozegranie tego meczu ?
Proszę o odpowiedź , albo o kontakt na Gadu 7548836.
Pzdr.
ludzie piszcie jak cos wiecie co z piątkiem i co z murawą bo ja juz nie wytrzymam nastepnego tygodnia;-))!!
a co my w PZPNie pracujemy ??
nie, ale czasem ktos cos wczesniej wie....
Na razie wszystko wskazuje na to, że mecz z Łęczną odbędzie się w planowanym terminie (tj. w piątek). Tak trzeba dziś zakładać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)