Czesc Icek66:)
Mam wlasnie troche luzu w pracy, gdyz w lunch time mielismy mala uroczystosc pozegnania kolegi, ktory wraca do Polski i atmosfera w zwiazku z tym nieco rozprezona (a czlowiek na dodatek z Krakowa! i mieszka niedaleko naszego stadionu!!).
Pozdrowienia.
-
-
Pytanie do moderatorów
Craco nie chwyciles o co mi chodzi....odnioslem sie do zdania Alochy ,ze "autor chyba bardzo rzadko czyta forum Cracovii";-)
Czegoś nie rozumiem... oświećcie mnie, forumowicze, a Ty, Icku, w szczególności...
>Craco nie chwyciles o co mi chodzi....odnioslem sie do zdania
> Alochy ,ze "autor chyba bardzo rzadko czyta forum Cracovii";-)
- te słowa pisałem ja, a nie Alocha...
(i naprawdę tak sądzę - bo ja nie widzę na forum tych zjawisk,
o których pisze (MMM) )
Rock:
> ooo dawno Misia nie czytalem!
Craco:
> Miś trafił bardzo dobrze akurat!
Czy gdzieś objawił się na Forum znowu Miś?
W tym temcie nei zauważyłem...
Icek66:
> Hehe AGnan hehe kulą w płot;)
Ty wiesz kto to jest ów (MMM)?
pozdrawiam
a z czego sie cieszyc? Ze tajemniczy, jak dla mnie, (MMM) sra we wlasne gniazdo?
Agnan i Alocha to strasznie przeporaszam za pomyłkę:-)
Agnan - rzeczony miś (wielorga nicków i jednonickoworozdwojonejpostaci;) za dawnych dobrych lat sprzed 3 Ery froum i nadejścia Saurona (tfutfu Riecwinda;) ojca
wszystkiego złego i patrona parszywych moderatorów był jedną z nabarwniejszych jak nie najbarwniejszą postacią forum). Niestety "time has passed & Elves have leaving..." i upłyneła złota Era świata gdy forum było młode , pisali na nim notable klubowi i piłkarze a prawie wszyscy pijalismy razem piwo w Jenigmie;)
Od kolegi kierwonika Rincewinda - mojego ziomala proszę z daleka Panie Icek - bo będę zmuszony wyciągnąć konsekwencje :-))
To ja ten który zostawia wynurzenia swoich sfrustrowanych znajomych...
icek66- eee wtedy to my za Wisla bylimsy wszyscy jeszcze.... :)))))
Choćby z tego względu, ze wiadomo "kto" i wiadomo "dlaczego"
to bym sie nad nim nie pastwił
Karolo. nie świruj ;)
Aaaaa, to dziękujemy Karvin za niewyobrażalną wręcz wyrozumiałość dla tych wszystkich frustratów :)
Teraz wiemy dzięki komu można się po-wy-nurzać :)
icek66 napisał(a):
> Agnan i Alocha to strasznie przeporaszam za pomyłkę:-)
Icek - nie ma sprawy, zdarza się
>
> Agnan - rzeczony miś
> (wielorga nicków i
> jednonickoworozdwojonejpostaci;) za dawnych dobrych lat sprzed
Ja wiem kto to był (jest) Miś (tzn. na forum, i wiem kim był jego dziadek, ale personalnie nie wiem - choć kiedyś byliśmy przez forum wstępnie umówieni na spotkanie przy sympatycznym trunku, ale jakoś się odwlekło, a potem Miś przestał pisać)
ale czy sądzisz że Miś i (MMM) to to samo? Czemu?
Karolo:
>Autor: karolo (---.chello.pl)
>a z czego sie cieszyc? Ze tajemniczy, jak dla mnie, (MMM) sra we wlasne >gniazdo?
Może nie jest tak źle... Może to nie jego gniazdo? Z tekstu wynika jedynie, że ów (MMM) od czasu do czasu zagląda na nasze forum (moim zdaniem, rzadko). Może to po prostu "przyjazny" sąsiad zza Błoń? Albo nasz ulubiony redaktor Fijałek? albo ktoś z pokrewnej branży...
Agnan ja nie mowiłem ze MMM to Miś...
Kto inny tak stwierdzil, ja tylko się o legendarnym Misiu wypowiedziałem;)
Agnan. przyjmij na wiare - ja tego tez nie napisałem ;))
i szczerze pisząc uwazam, ze nawet jak ktoś wie, ze "ten" czy "ów" forumowicz jest "tym" czy "tamtym" to jednak nie powinien sie tym chwalić i pisac nicków :/
z kolei z drugiej mańki: nie wiedziec czemu Karolo wkleja text z interii o forum "jednego z klubów" z potem pisze o "własnym gnieżdzie"
a potem ze nie zna autora
ciekawe, nieprawdaż??
;-D
podejrzewam, że kumaci wiedza o co chodzi.
Maniex kurka wodna, nie kazdy tutaj rozumie twoje ironie :)) I chlopaki jeszcze to na powaznie wezma. Poza tym z tresci mozna wywnioskowac bardzo latwo o ktory klub chodzi...
Maniex, to nie Karolo wkleił tekst tylko ja - nie oskarżaj go o przemyślaną prowokacje :) . A że to o naszym forum chyba nie podlega dyskusji ;)
sorry Hwat, coś mi sie posty pomieniły w oczach
kurka wodna wiem ze nie podlega
nieważne, mi chodziło o to, ze skoro "anonimowy" autor nie napisał o które forum chodzi, to tylko - jak słusznie zauważył drogi rebbe - kumaci w temacie wiedzą kto i dlaczego
a tu zaraz jadą po nim jak po burej suce
Toż to dialogi na cztery nogi :-)))
A ja wiem kim jest Maniex i kim była jego babcia! Jestem kumaty czy nie?
Czy jeśli MMM to Miś to czy KKK to Karolo? Czy to jest już plucie w gniazdo? Proszę kumatych o przemyślane głosy w dyskusji.
Z drugiej strony - to jedyny chyba wątek, w którym nikt nie jeździ po trenerze jak po burej suce i przez samo to zasługuje na wpis.
Dziękuję Państwu za uwagę.
mg ja stanowczo protestuje! to nie ja bylem na vlepce spod znaku KKK!!
Co do wartosci tego tematu i dlatego tez ja tylko tutaj sie wpisuje :)))
Swieta radosci, a wszyscy smutki wala.
karolo napisał:
> mg ja stanowczo protestuje! to nie ja bylem na vlepce spod
> znaku KKK!!
O tym kto jest kim naprawdę, decyduje ogół kumatych.
> Swieta radosci, a wszyscy smutki wala.
Cholera, sądziłem, że to temat radosny i wesoły :-)
Ja w każdym razie uśmaiłem się do rozpuku.
mialo byc "tam" nie "tu"
Poza tym ja tam nic nie kumam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)