powiedzmy że to jest uśmieszek ... np. że DP nie potrafił sprawdzić w klubie oficjalnego herbu...
-
-
która flaga podoba się bardziej???
Po pierwsze BRAWO dla Technika za ten TEMAT.
To bardzo istotna sprawa dla tradycji (co oczywiste) ale TAKŻE dla wizerunku klubu! (to nowomodne quasi-logo - tj prawielogo- jest po prostu MAŁO przyciągające. Wygląda "tak jakoś"...już z tymi poprawkami "odkoślawiającymi" co ktoś wkleił jest lepiej ale to dalej nie jest nasza flaga)
po prostu to jest najpiękniejszy na świecie legendarny symbol Cracovii:
[IMG]http://www.cracovia.strefa.pl/wyniki/kluby/cracovia.gif[/IMG]
a to pomimo,że zawsze miło popatrzeć na pasiastą chorągiewkę legendarnym symbolem
Cracovii NIE JEST tylko jakąś tam wariacją na ten temat (mnie akurat ze względu na prosty pasek wyjątkowo się nie podoba - ale de gustibus etc...):
[IMG]http://www.cracovia.pl/a_logo_cracoviacopy.jpg[/IMG]
Wiadomość zmieniona (08-03-05 14:01)
po pewnym zastanowieniu......
kluby sportowe - z natury rzeczy - mają [b]herb[/b] a firmy, spółki - z natury rzeczy - mają [b]logo[/b]
i w dzisiejszym DP są loga MKS Cracovia i panacupiałowej spółki, choć wolałbym by były herby.....
tym bardziej, że w przeciwieństwie do niewłaściwdej strony Błoń MKS ma pełne prawo posługiwania się herbem
Wiadomość zmieniona (08-03-05 14:09)
MKS może używać oby dwu flag bo logo jest tylko opisane. Jak ktoś to czyta z klubu to chociaż w swojej fladze poprawcie te niesymetryczne pasy.
ciekawe pastor czy czytają???
też się zastanawiam. jeśłi tak to niech ktoś z klubu wyjaśni sparwę. Jeśli nie, to trzeba będzie słać im listy elekrtoniczne :)
To ja mam pytanko na temat tego dziennika. Ma ktos ta gazetke w wersji papierowej ?? Bo to co jest tam w elektronicznej to jest straszne, nie mowie tu o tym, ze to jest ten koslawy herb tylko o tym ze tam jest straszny jpg wsadzony !! Wisle dali herb w wektorkach a nam wsypali strasznie lipnego jpg'a, klub powinien im chyba podeslac herb w wektorkach zeby juz nie bylo takiego gowna.
To sie moglo posypac przy robieniu PDFa.
Dlatego pytam jak wyglada w papierzanej wersji ;)
Pozwole sobie jeszcze jeszcze dodac iz w groodniu koopiłem w naszym sklepiku pamiatki a były to podobno nowosci (jak zapewniła mnie miła pani za ladą)
Wiec tak:
- podkaładka pod mysz -flaga poprawna
identyko jak po przerobieniu przez kkk 84. O jakosci owej podkładki nie bede sie wypowiadał .
- koofelek 0.5 litra. Herb jak przed przerobieniem a to ta sama seria (podobno)
-podkoszoolke. Herb owszem wyszywany i jest spoko ale ten "koślawy" :):)
Wczesniej w wakacje koopowałem posciel. Herby na niej sa "porawne"
Owszem jakos mnie to za bardzo nie razi jak herb jest mały (na pokoszoolce)ale jesli chodzi o koofel to w knajpie nawet szef mi powiedział ze to jakies takie nie dopracowane i sie koopy nie trzyma.
POZDRAWIAM
Szkoda mowic panowie.
Firma od proporcow ponoc dzwonila do klubu z prosba o przyslanie poprawionego herbu bo ten co dostali "sie chyba rozsypał bo jakos dziwnie wyglada"
Czyli w firmie od proporców pracują przytomni ludzie, co niestety nie jest powszechne.
Zdecydowanie bardziej podoba mi sie ta normalna flaga nie ta prosta robiona jakby na odczep , mam nadzieje ze klub zrozumie ze zmienianie znaku na gorszy jest bezsensowne
Mysle ze należałoby z tym cos zrobić!Ta poprawiona flaga jest naprawde duzo ładniejsza!
Wiadomość zmieniona (10-03-05 19:39)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)