Wobec zbliżajacego się meczyku chętnie poznamy wasz optymizm.
Mój typ to 1:3, oczywiście na korzyść "miedzianych".
-
-
Cracovia-Zagłębie. Wynik.
ZIMA - KIBICE 1 : 0
czytaj "mecz nie odbędzie sie w planowanym terminie" ...
Co nie dezaktualizuje w pełni zapytania.
Zima w końcu odpusci a wtedy...
1:3. Tak to widzę, tak to czuję.
masz racje ...
kiedys sie ten mecz odbędzie ...
a wtedy Cracovia - Zagłebie 4-0 ...
Cracovia-Zagłębie 3-0 :)
2-1
4-2
4-1
2-0 Giza i Moskała :D:)
Ponieważ jesteśmy niżej w tablei od drużyny którą spraliśmy na ich stadionie w rundzie jesiennej wynik może btć każdy :))
Dokładnie szparo..
Ten przypadek i tak nie odwrócił biegu sprawiedliwych dziejów, bo przez całą zimę spoglądacie ku górze i widzicie nasze d...
Z pozdrowieniem dla ciebie...
BIDZISS KSC Q napisał(a):
> 2-0 Giza i Moskała :D:)
Skąd ta wiara w napastnika, który przez ostatnie półtora roku strzelił w sumie ... 2 bramki?
Wiadomość zmieniona (05-03-05 03:02)
Worek, Ty lepiej się wypchaj!
5:0 :D
a ja bedę zadowolony z 1:0 i może nawet Cabaj strzelić :)
Najpierw mecz musi się odbyć. Mam nadzieję, że pogoda nie pokrzyżuje nam planów i, że obejrzymy ciekawe spotkanie. Mimo, że jestem urodzonym Krakusem i bardzo lubię Cracovię, to jednak moja lubińska, 10 letnia "przeszłość" sprawia, że wierzę w wygraną Zagłębia. Mam nadzieję, że rewanż za poprzednią rundę się uda i, że "miedziani" wywiezą z Krakowa komplet punktów. Stawiam na 1:2. Oczywiście druga bramka w 92 minucie z karnego ;-).
Pozdrawiam.
Cracovia-Zagłębie 4-0!!!!
eeee tam, ja tam bym sie nie obawiał Zagłębia. Oni z nami nie bardzo potrafia grac. Przypomne tylko wyniki z 3 ostatnich meczów 3-0, 0-1 (ale kto widział ten mecz ten wie!), 5-2
teraz stawiam 3-0
3-1 Bania , Giza, Giza
3:0 !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)