Pojemność stadionu to sprawa bardzo delikatna. Związek kynologiczny zacznie pod róznymi hasłami rzucać nam kłody pod nogi...oni to umieją robić. Proponuję nie pisać o pojemności i nie dawać im argumentów. Profesor wie co i jak zrobić.
-
-
Teraz Pasy! - NOWY projekt stadionu Cracovii!
Stadion ladny.Ale 15tys to moze wystarczy na 2lige a nie na LM!!.Stadionu nie buduje sie co roku wiec debilizmem jest projektowac stadion ktory za pare lat nie pomiesci wszystkich sympatykow CRACOVI.Zacznie sie wojna o karnety itp tak jak na GTSie!!!.Jak dla mnie to on wcale taki piekny nie musi byc wazne zeby slozyl duzej liczbie kibicow bo to dla nich jest budowane.20-25tys to idealnie.
ja chce już takie cudeńko ... :) :) :)
od jutra najlepiej :)
zawsze byłem niecierpliwy...
Proponuję mały konkurs: rozpoznaj sie na renderze [url=http://cracovia.pasy.net/images/stories/zoom/KLKHFW/stadion-2005-01.jpg]tym[/url] lub [url=http://cracovia.pasy.net/images/stories/zoom/KLKHFW/stadion-2005-02.jpg]tamtym[/url] ;)
Ja rozpoznałem 4 forumowiczów... ;)
Wiadomość zmieniona (23-02-05 13:12)
Bis rozpoznałem dwóch;-)
Wiadomość zmieniona (23-02-05 13:41)
podobno trybuy za bramki maja łacznie 7 tys. więc jak bedzie trzeba dobuduje sie pieterko i z 5-7 tys bedzie czyli lacznie ponad 20;-)
Ja 3-ech!
na pierwszym czterech (tych znam - od lewej: mt, b, a, aa), a na drugim dwóch (tych nie poznaję)
cos pieknego !!! bardzo podoba mi sie tez Hala
ale brakuje mi zadaszenia na Łukach i mam nadzieje ze w tym projekcie jest koncepcja na dalsza ( przyszłosciowa ) rozbudowe stadionu
Panowie i Panie jeśli taki stadion powstanie rzucam picie piwa i zgłaszam sie do sprzątania tego obiektu bo znając polskie realia to projekt - projekt a co powstanie to sie okaże
A do czego nam potrzebna jest hala???
Nie szkoda pieniedzy????
Nie lepiej wydać ja na hale lodową??
It's Faaaantastic!!
Marzy mi się jeszcze na rogu Focha i Kraszewskiego zegar z telebimem (bo miejsce jest ). A w ogóle to jest piękny i jest pięknie. Marznia stają się faktem.
No i piknie, ale jakbym się miał czegoś czepiać, to nie podobają mi się dziury między obecnym sektorem C a sąsiednimi. Po co takie niedomknięcie? Chyba że chodzi o swobodny wjazd na płytę np. jakichś większych pojazdów - no to niech już w ostateczności będzie ;)
Stadion będzie w jednej części przykryty przeźroczystym dachem. Na trybunach znajdzie się miejsce dla 14751 widzów plus 308 miejsc w zamkniętych lożach - To jest cytat ze strony Teraz.Pasy
15 tysięcy 059 widzów ------ Czemu K.... Wszyscy piszą, że 14,---14,5 tysiąca???????????????
Stadion lepiej wyglada ale cos za coś. O 80 mln będzie jednak niesłychanie ciężko. Póki ich nie będziemy mieli póty będzie to tylko projekt.
Projekt jest przesliczny tylko czy ktos sie zastanowil gdzie bedzie mozna powiesic nasze flagi ???
Autor: Człowiek_Dobrej_Voli (62.111.139.---)
Data: 23-02-05 14:46
Stadion lepiej wyglada ale cos za coś. O 80 mln będzie jednak niesłychanie ciężko. Póki ich nie będziemy mieli póty będzie to tylko projekt.
Czesc pieniedzy jest zagwarantowana w budzecie miasta, a moga byc uruchomione po uregulowaniu wlasnosci terenow..
koszt obejmuje tez budowe hali na starym boisku treningowym, ktora nie musi byc budowana rownoczesnie ze stadionem.
wniosek za trzy latka nowy stadion!! ;)
Piekny... Bez kitu...
Jak wiele osob martwie sie o pojemnosc.. czy to w przyszlosci nie bedzie malo?
Ale nie ma co marudzic bo jest pieknie..
no ładne cacko... tak trochę zastanawiałem sie patrzac na projekt - chyba nie będzie możliwości chodzenia po koronie stadionu - przynajmniej tak wynika z wizualizacji i wejścia na każdą trybunę/sektor będą osobno - czyli nie będzie problemów przy wejsciu/wyjściu - ok 30 wejść na stdion - mądrze pod względem logistycznym rozwiązanie :)
Zajebisty!
A co do trybuny głównej to mogliby na przemian biało- czerwone krzesełka (tak jak jest teraz + ten napis CRACOVIA)
A co do konkursu ;-) to rozpoznałem dwie osoby (z tym że ta druga to nie na 100%)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)