"Prawdopodobnie jutro działacze Cracovii oficjalnie poinformują o podjęciu współpracy z nowym sponsorem. Na razie nie zdradzono nazwy firmy, wiadomo tylko, że jest to producent sprzętu sportowego."
źródło: Gazeta Krakowska
Wiadomość zmieniona (17-02-05 22:20)
-
-
Nowy sponsor w Pasach?
ale to juz bylo chyba przedwczoraj pisane
czyli juz go znamy... oficjalnie
choc dziennikarz sie zabezpieczyl i napisal "prawdopodobnie" heh
Rock dasz linka?
Ps. A temat proszę do kasacji w związku z tym:)
Ps.A może mi podadsz nazwę tej firmy:)?
Wiadomość zmieniona (17-02-05 22:28)
heh oficjalnie znamy, nieoficjalnie nie znamy ;-)
temat urwal sie po tym wlasnie NEWSie ktorego przytoczyles... tylko ze juz go widzialem wczoraj lub przedwczoraj wiec POWINNO byc jzu wiadomo, a jakos cisza... moze jutro na hokeju powiedza?
oki, ... czyli wszystko już wiem:).
ony sponsor reklamował sie juz na naszym stadionie w 2 lidze ...
Kabanosik ?
:-)))
no to pewnie McArthur... ale czy to [b]nowy[/b] sponsor?
Kabanosik moze robic buty ze skory :-)
Kabanosik jest zajebisty, mam ten sklep na osiedlu (Mieszkam an Klinach) i maja zajebiste ekspedientki, zawsze sprzedadza, jak sie chce piwo bez kaucji, mozna z nimi pogadac i sie posmiac, nie tak jak w innych sklepach, ich szef wie co wybiera :D
Krezol - zwlaszcza taka jedna jest swietna,z pasemkami :) Jak nieraz cos poda z gornej polki , ach ach ach !! :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)