Już w najbliższą sobotę o godz. 12.30 telewizja Tele 5 wyemituje pierwszy program poświęcony drużynie piłkarskiej Polonii Warszawa. W programie znajdzie się sprawozdanie z dotychczasowych przygotowań zespołu do rundy wiosennej. Będzie to odcinek pilotażowy poprzedzający uruchomienie cotygodniowego, półgodzinnego programu o Czarnych Koszulach, który ruszy na przełomie lutego i marca.
Jak poinformował nas szef programowy Tele 5 Marco Ghia, ekipa telewizji towarzyszyła będzie piłkarzom Polonii podczas zgrupowania na Cyprze, które rozpocznie się 17 lutego.
Sobotni program zostanie powtórzony w poniedziałek 14 lutego o godz. 18.30.
Uruchomienie programu telewizyjnego poświęconego Polonii jest elementem umowy o współpracy pomiędzy klubem a włoską firmą Media 5, która zainteresowana jest przejęciem akcji spółki piłkarskiej KSP Polonia Warszawa SSA.
JCK, „Polonia ‘Ole”
www.wielkapolonia.pl
-
-
Sobota 12:30 stacja Tele 5 - program o Polonii !!!
Nie chcę być złym prorokiem, ale Media 5 to żaden partner dla Polonii. A ich programy Tele 5 i Polonia 1 to lipa jakich mało. Dziwne, że chcą zainwestować w fubol skoro nawet na rynku TV praktycznie nie istnieją.
a wiesz kto stoi z Media 5 ?
... Silvio Berlusconi !!!
Zresztą oglądnijmy program- potem pogadamy!
Ja tam nie wiem kto stoi i czy to jest opłacalne wiem żę będe dziś oglądał ten program :D
Na ktorym kanale jest Tele5 na C+ ??
na kanale 9 ...
spokojnie zaczekajmy z ocena firmy Media 5 ...
byłem parę dni temu z kurtuazyjna wizytą na Konwiktorskiej i powiem tylko tyle , ze Ci kibice Polonii którzy sa blisko klubu sa optymistami ...
dobra, a na kablowce UPC jest? :)
Dzieki Robert ;-)
zaczynaja mnie wkurwiać ...
no chyba , że wszystkie moje zegarki sa źle ustawione ...
zaczeło sie 12.38 skończyło 12.48 ...
w zasadzie nic wielkiego ...
ale ...
jaki inny klub w Polsce ma swój program w ogólnodostepnej stacji TV ?
:-)))
W sumie można by rzec LIPA...spodziewałem sie czegoś ambitniejszego:/
Poziom programu zgodny z ich kierunkiem zainteresowań czyli 4 , góra 3 liga ;-)
... żywcem przypominało mi to realcje śp TV WISŁA ( nie mylić z TS)
.... a ten typ z mikrofonem wprost "zarażał entuzjazmem" ;-)))
Ale cóż, pierwsze koty za płoty!
Kibice sie za to wezmą to może wyjść z tego coś pozytywnego, już zaczynamy namiawiać władze Tele 5 aby robili relacje o naszych zaprzyjaźnionych klubach.
Ten program kręcili na łeb na szyje, więc można było sie spodziewać opłakanego efektu.
Do zobaczenia na Konwiktorskiej
Ps. Już zbieram wódę ;)
Pozdrawiam
Tele5 sie nie pokazało, dla mnie czysta amatorka, jedyny + , że ten program jest o Polonii, nic więcej.
Nic specialnego widać profesionalizm Tele 5 :P :) no ale może program się rozkręci i można by było powiększyć troche czas trwania wyszłem po tależ z obiadem wróciłem i już było po programie ale wiekszą połowe obejrzałem :P :D
Tele 5 i Polonia 1 to bardzo słabe stacje. Dlaczego coś takiego działa na polskim rynku medialnym to jest tajemnicą ministerialnych gabinetów.
Mnie się wydaje, że nad tymi "biznesami" opiekę sprawuje Rodzina Corleone.
Ale pomysł programu piłkarskiego nawet bez transmisji z meczów jest b. dobry. Miał to robić Mariusz Walter w TVN, a program miał być poświęcony w całości Legii. TVN myśli też o osobnym kanale sportowym z transmisjami z meczów Legii. Dlatego chcą rozwalić umowę z Canal+.
Jeśli chodzi o Cracovię to mógłby ktoś "ustosunkowany" wrzucić temat takiego programu Telewizji Kraków - TV3. Raz na tydzień, 15 minut i można zrobić też u nas coś ciekawego w telewizji.
Powinien tym się zająć np. Prezes Misior !
ja ostatnio (jakiś miesiąc temu) widziałem fajny film na Tele 5, rzecz jasna komedia o włochach po włosku
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)