Neor - Chujowe te wasze wlepy przyjedź do Krakowa i sam sobie kup jak kolekcjonujesz tylko pamiętaj nasze wlepy to sacrum i szacunek dle pasów!
-
-
Opravcy prezentują: [Vlepy v10]
4 dni później
Chetnie wymienie sie na wasze vlepki .Oferuje do wymiany vlepki Rakowa.Jest to pierwsza edycja w której skład wchodzi 8 wzorów (oczywiscie moge sie wymienic wiekszą ilością np 10 razy po 8 sztuk ).Wymieniam sie tylko całymi edycjami.Kontakt gg 4463856 ...mail ultrasvideo@wp.pl tel 889555232
Ja mam pytanie. Kupowalem bilet na hokej w sklepiku klubowym.
Nie mam tam żadnych Vlepek. Czy ktoś wie dlaczego tak jest?
powinny być w czwartek
Sorry ze nie do tematu ale widzicie co sie dzieje na forum onetu w sporcie ??? jakies tumany pisza o zgodzie Cracovii z legia zerwaniem z triadą itp.... jeden typ juz oglasil oficjalna zgode Cracovii z legia
!!!! TAK NIEMOZE BYC !!!! trzeba cos z tym zrobic
nie martw się
onet czytają nie kumaci
kumaci wiedzą że to bzdura :D
Vlepy sa juz od dzis w Klubie
jesli ktos kolekcjonujei brakuje mu jakis wzorow to ma okazje tam dorwac bo kilka starszych projektow tez im zostalo wydrukowanych.
nieróbcie nowej serii narazie tylko jakbyscie wydrukwoali od poczatku do tearz wszystkie byloby git
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)