Karnet na b - nr 0476
-
-
Bilet czy karnet? - SONDA
1. Karnet
2. -
3. C
Karnet - sektor B
Uzasadnienie:
Do karnetów już się przyzwyczaiłem.... Jednorazowy wydatek gwarantuje mi uczestnictwo we wszystkich meczach rundy zwłaszcza tych najciekawszych (Wisła, Legia) na które mogą być poważne problemy z biletami. Poza tym choć zawsze przychodzę wcześniej to jednak mam pewność, że jak przyjdę w ostatniej chwili (np. na 10 min przed rozpoczęciem) to mecz obejrzę od początku.
Na sektor B ponieważ poza sektorem A jest to zdecydowanie najlepszy sektor do oglądania meczu. Sektor A jest niby lepszy, choć bilet znacznie drozszy i atmosfera na B jest lepsza. Poza tym nie podobaja mi się numerowane miejsca na sektorze A - choć niby wiem co kupuję, ale chyba jest to mały toto lotek i trudno wyczuć pod jakim numerem nie będzie mi słup zasłaniał.
bilety na D! bo lubie byc blisko kotla! a tak to fajnie bylo w 2 lidzie jak blyn byl tam gdzie byl bo fajnie sie spiewalo i bylo wszystko elegancko widac!
B nr. 540
B nr 590 - kupiony 1,5 godziny temu :-)
karnecik - B (573)
najczesciej w poprz. sezonie chodzilem na C, al na B bylem w meczu z plockiem i stwierdizlem, ze chyba jest tam lepiej...:D
W następnym tygodniu kupuje na D , wolałbym na B ale niestety tyle kasy nie mam:(:(:(
Karnecik na C nr 0285
Kranet na C nr 0154 , chociaż będe musiał kupowac bilety po meczu bo zbieram. Daje 5tke za zuzyty bilet po meczu , jak ktos reflektuje to na GG, chyba ze kumple cos dadza.
C bo uwielbiam cierpkie komentarze wiecznych malkontentów , którzy od 40 lat nie opuścili żadnego meczu Pasów, ale nigdy jeszcze nie było tak żeby nie mogli czegoś skrytykować.
C bo 21 lat temu mój ojciec mnie tu zaprowadził i tak juz zostałem.
Karnet na B
ile już poszło karnetów ?? bo podobno strasznie dużo ale chyba niebedzie sytuacji jak na psiarni ze 1000 biletów w jest tylko dostępnych ??
To na GTSie nie poszły wszystkie klarnety?
Czyżby ich sukcesy z Dynamem i Realem dały coś do myślenia.
Czy też może jest 1000 wiernych nacechowanych pojęciem, którzy się powoli odcechowują?
.
Gwardziści sprzedali 7000 karnetów.Więc pozostało im nie 1000, a 3000!
B 334 i 335 :D
Sam znam kilku Gwardzistów którzy od wielu lat kupowali karnety a w tym roku nie. takich jest cała masa zwłaszcza tych z sektorów przy loży honorowej. 360zł za 6 nieciekawych meczy+1 PP to gruba przesada.
Cieszmy się tym co mamy u siebie,bo nie wszędzie kibice są traktowani równie poważnie.
B 733 i 734
Oczywiście że karnet na D !!
Przecież teraz jest taka runda ...
D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)