zamiast licznika postów mozna by coś wprowadzić . To coś to na przykład opis pod nickiem typu "stały bywalec" , " nowy" itp .
Czasem nie będzie wiadomo kto jest tu kim ( bo nowi użytkownicy forum tj. stali jak i "jednorazowi" ciągle przybywają) i trzeba by dłużej się zastanowić ...
proszę o rozpatrzenie mojej prośby ( najlepiej pozytywne :] ).
-
-
Nowośc na forum
To o czym Fiore pisze to w tych forach z emotikonami (takie forum jak ma Arka) nazywa sie rangą
wiem, wiem...o coś takiego właśnie mi chodzi
Jake Blues twoje zdanie dla mnie jest gówno warte....
Bez Pozdrowień!
Fiore Ty chcesz range forumowicza jak tu nie mozna przykleic tematu ;)
o czym my mowimy wogole, jest rewolucja strony czas na rewolucje forum ;)
Jakie rewolucyjne zmiany? U mnie forum dziala jak zawsze. Hasla tylko zapomnialem.
-=KsC_Qr2nOw=- ...
mam nadzieje , ze się zobaczymy 5 lutego na Tomexie ...
co prawda nie znamy sie jeszcze ...
ale ja chetnie poznam w realu tak "zasłużonego" dla pasiastego netu forumowicza ...
i równie chetnie porozmawiam ...
Old_boy2 - nie zapomniałeś, spróbuj za jakiś czas - miałam to samo.. (jeśli myślę, to co myślę:)
-=KsC_Qr2nOw=- - nic nie powiem..
-Robert- Ironie używac możesz do swoich znajomych:> na Tomexie mnie nie zobaczysz:> a jaki Jestem? zapytaj sie ...TD , Cracoviajaro,Mielec, Bidziss, Fossa , A.Augustyk , Świstak.... i to CI powinno wystarczyć..... POzdrawiam......
zmień sygnaturkę ...
-----------------------------
w zasługach dla Cracovii nie dorastasz Karvinowi do pięt wiec go nie obrażaj ...
Nie będziesz mi dyktował kogo moge obrażać kogo nie ! to jest moja i wyłacznie moja sprawa
P.S. a zasługi dla Cracovii odbieramy w różnoraki sposób! POzdrowienia dla chłopaków z Voli ! POzdrowienia do więzienia!
Wiadomość zmieniona (20-01-05 20:37)
-=KsC_Qr2nOw=- dlaczego nie założysz sobie własnego forum o Cracovii z licznikiem postów i będzie po problemie ? Będziesz tam mógł w gronie kilku osób nabijać posty do woli.
a reszcie Adminów proponuje brac u niego nauki bo czasem wystarczy tylko poprosić......
-=KsC_Qr2nOw=- To może teraz wypadało by... przeprosić ? Bo łache to robią tobie admini a nie Ty im.
Milczalem ale mowie [b]DOSYC[/b].
48h na przywrocenie porzadku.
Ktos chyba zapomnial, ze forum nie jest "niczyje". I, ze tak sobie nie wisi w powietrzu.
Decyzje Karvina sa nieodwolalne. Reszcie pozostaje pogodzic sie z ta decyzja.
Koniec transmisji
Karolo : może i decyzje modów są nieodwołalne, ale jako użytkownicy forum możemy wyrażać swoje opinie. Możemy a nawet powinniśmy to robić, skoro to forum Pasiaków to każdy z nas może wyrazić tu swoją opinię.
Z tym że forma zarzutów krytycznych nie może przekraczać zasad przyjętych w danym środowisku. To co odstawia -=KsC_Qr2nOw=- przekracza granice dobrego smaku, to już nie prowokacja a kompromitacja.
8-) a jaką łache mi robia admini powiesz mi??:>
proponuje zostawić licznik postów
ale w formie totolotka: liczba powinna wyświetlac się losowo :)
a z tą rangą to chyba też nie jest zły pomysł - jakiś taki skromny znaczek albo napis....
Co wy wogole mowicie.Pierwsze co do KSC QRDWANOW bylo zmien sygnaturke.Nie mozna jakos bardziej delikatnie,i wy mowicie ze nie ma dyktatury??Wstawcie cos za miast licznika i po sprawie,a tak to do niczego nie dojdziemy tylko sie bardziej zaostrza sytuacja i padaja nie potrzebne slowa.
I rozumiem KSC QRDWANOW bo sam bym sie wkurwil
Pomijajac zupelnie fakt nieodwolalnosci decyzji adminow (bo z niego wynika, ze dyskusje nt. ich decyzji sa biciem piany) to ciekawym w sumie zjawiskiem jest obrona licznikow czyniona z pasja godna lepszej sprawy. Zastanawiam sie skad sie to bierze?
Czy bez licznika nie da sie stwierdzic czy ktos pisze z sensem czy bredzi? Czy licznik az tak wplywa na ocene osoby, a raczej jej wypowiedzi? Czy moze wysoka liczba postow jest wystarczajacym usprawiedliwieniem dla pisania andronow, ktorych nawet w publicznym kiblu napisac by nie wypadalo?
Odpowiedzi szukam dalej. Moze ktos mi cos podsunie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)