Mam wrażenie, że przywiązanie do licznika postów ma związek z wiekiem forumowiczów. Cóż, to po prostu dziecinada i tyle (dziwne, że w wieku lat -nastu ale może to jakieś spóźnione dojrzewanie).
Data pierwszego logowania jest lepsza do oceny kim jest autor postu niż liczba jego postów. Nie che mi się grzebać w archiwum ale były wątki, w których większość postów to pierdnięcia - teksty bez żadnej zawartości merytorycznej. Jeśli takie gówniarskie popierdalanie głupot rozwala forum to należy towarzystwo wziąć za twarz.
I niech nikt nie pieprzy głupot o demokracji. Nie będą mi kolesie z osiedla urządzać głosowań gdzie mam prezesunąć łóżko w swoim domu a my nie będziemy głosować nad tym co robić żeby to forum działało sprawnie bo to nie nasza własność i nie my za nie odpowiadamy.
P.S. Nie wiem "ile postów mi zabrali" ci ohydni komunistyczni zbrodniarze. Nigdy nie sprawdzałem licznika.
I rada - nastawcie się może na jakość a nie ilość. Niektórzy przypominają gościa, który chwali się tysiącem odbytych stosunków trwających minutę każdy.
-
-
Nowośc na forum
Pokuś po piersze jeżeli masz mnie rzucić to ja sie zgadzam tylko przez RZ;))) Opuściłam cie przez zupełny przypadek.Oczywiście że głupio nie gadasz...( no może CZASEM...:P:P)
Znam sie na żartach:] Wiec wylajtuj;-))) uznajmy że znowu przez przypadek połączyłeś się z Królową Zieloną Marysią I;-)))) i ja uznam że to nie była zdrada:D
A co do tego gg...teraz jak klikniesz na użytkownika pojawia sie stronka pasów,wiec nawet nie masz skad wziaść maila do tej osoby z prośba o gg;-))) To tak tylko sprostowanie:]
Puste żale, głupie kwasy
Pasy w czubie ekstraklasy
I w hokeju nie jest źle
A Wy kłócić chcecie się?
Nie komuna to , ni czat
Zbędne swary idą w świat
Zamiast z jadem posty słać
Krzycz na meczu: Pasy grać!
gtx oj mądrości w rymach zapodajesz...to trzeba przyznać:]
Tak apropo tego ze nie mozna zagladnac w czyjs profil i braku mozliwosci edyscji posta.
Popaczcie na dole i powiedzcie mi jak to mozliwe ze ja sobie go wyedytowalem ?? :P
Wiadomość zmieniona (19-01-05 19:35)
Wydaje mi się, że przywiązanie do ilości postów jest zwykłym, sympatycznym pogłębianiem więzi u znacznej części "starych" kiboli i jakimś wciąganiem w pisanie postów nowych. I komu to idzie przeszkadzać? Być może likwidacja liczenia postów zmniejszy ich ilość, być może podniesie ich poziom {jak zakłada Karvin }. Ale tylko być może. A napewno odbierze jakąś radochę sporej liczbie fanów kochanej Cracovii.
-Ja rozumiem ideę Karvina , że:
-Liczy się, co kto
wydukał
- ale nie liczy się
ile nastukał
Mnie, raczkującemu i to tyłem wystarczyło trochę postów, szczególnie Icka 66, Dementora i nie tylko, żeby poczuć dla Nich respekt i szacunek. Ale może trochę łagodności dla post - liczmenów ?
Pozdrówko wszem wobec
:> nazwa chemiczna "vazel"?
Karvin jak robisz zmiany to spokojnie a nie jakieś rewolucje.
Forum stało sie odrzucające dzieki takim świetnym modyfikacjom jak:
1. Brak możliwości edycji postów,
2. Brak możliwości wyświetlenia profilu użytkownika,
3. Po napisaniu (chociaż bardziej paowałoby nabicia) postu wywala mie na cracovia.krakow.pl
4. Brak liczby postów - w sumie najmniej mnie boli ale to też mało trafna decyzja
Postuluje aby następnym krokim był zakaz zakładania nowych tematów, a potem pisania nowych postów.
gambrinus to tak:
"1. Brak możliwości edycji postów,"
jak nie mozna jak mozna wystarczy pomyslec troche i mozna (jako dowod zobacz sobie kilka postow wyzej ze moja wiadomosc zostala zmieniona)
"2. Brak możliwości wyświetlenia profilu użytkownika,"
tez oczywiscie mozna wystarczy pomyslec
"3. Po napisaniu (chociaż bardziej paowałoby nabicia) postu wywala mie na Cracovia.krakow.pl"
tu Karvin nie zawinil, tylko Karolo ostrzegal ze beda male problemy z forum wiec masz
"4. Brak liczby postów - w sumie najmniej mnie boli ale to też mało trafna decyzja"
kazdy ma swoje zdanie ja juz napisalem co o tymmysle
Ogolnie rzecz biorac macie problemy z forum poniewaz jakbyscie nie zauwazyli forum smiga teraz pod adresem kki... a nie tym starym cracovia.krakow.pl/forum a linki odwolujace sie do profilu i edycji sa skierowane pod stare adresy a nie awaryjny. Ten tekst powinien Wam pomoc w rozkminieniu tego jak sie dostac do profilu i edycji. ;)
Autor: mg (---.crowley.pl)
Data: 19-01-05 18:06
"I rada - nastawcie się może na jakość a nie ilość. Niektórzy przypominają gościa, który chwali się tysiącem odbytych stosunków trwających minutę każdy."
Mistrzowskie porównanie! :-)
no co!!!
ale to co sobie podupczyłem przez ponad 16 godzin to moje;]
kkk_84:
Przestan pieprzyc bo akurat ciebie lubie.
Ja nie moge edytowac posta bo mnie wywala odrazu na stronke Cracovii,i przy kazdym napisaniu posta dajac wyslij wywala mnie rowniez.Jezeli nie wiezysz to zapraszam do mnie.
A jasniej mowiac to nie jestem glupim szczeniakiem zabawiajacym sie w ilosci postow (tak dla scislosci)
Mielec - jemu chodzi o to, ze forum jest tymczasowo na serwerze kki, a linki zostaly stare (z www.cracovia.krakow.pl). W zwiazku z tym jesli chcesz wyedytowac swojego posta, to (przyklad na moim poscie) zamiast klikac w link:
http://www.cracovia.krakow.pl/forum/edit.php?f=1&i=209837&t=209552
musisz wejsc poprzez "reczna" zmiane adresu na:
http://www.kki.pl/cracovia/forum/edit.php?f=1&i=209837&t=209552
Oczywiscie jest to uciazliwe, ale jesli ktos bardzo chce ...
Analogicznie z profilami itp, a zmiana jest chwilowa raczej i jak forum wroci na wlasciwe miejsce, to nie bedzie z tym problemow :)
Pozdrawiam :)
ERNESTO ...
imponujesz mi opanowaniem,spokojem i cierpliwością ...
:-)
No widze ze mnie ktos zrozumial i bardzo dobrze.
Dla chcacego nic trudnego ;)
kkk_84
Rozumiem cie doskonale,tylko nie wszystko jest tak ladnie pieknie jak myslisz.
Korzystając z okazji, że największe zainteresowanie tym wątkiem INFO:
Usterka polegająca na przechodzeniu skryptu do strony startowej po wpisaniu postu nie powinna już dokuczać - tak samo edit powinien działać, Jak coś prosze zgłaszać.
Pozdrawiam.
Icek Sygnaturki nie zmienie... POzdrawiam bo jak dobrze pamietam z jednego osiedla jestesmy....
to nie zmieniaj, swiadczy ona tylko o Twoim poziomie IQ
kkk_84 : Co do twoich uwag, to nie wątpie że są trafne ale zmiany na forum nie wpłynęły korzystnie na jego działanie.
Zmiany - tak, rewolucja - Nie
edit : No kurde i działa wreszcie, oto z grubsza chodziło
Wiadomość zmieniona (20-01-05 18:12)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)