I mimo wszystko musze napisac drugiego posta bo oczywiscie wypieprza mnie z forum jak daje edytuj :/
Co to sa wogole za zmiany ze wszedzie gdzie wejde wywala mnie z forum??
-
-
Nowośc na forum
zgadzam sie z tym
chociaż uważam iż przydatna byłaby opcja pokazywania kto jest nowym np nie ma 50-100 postów
zgadzam sie z tym
chociaż uważam iż przydatna byłaby opcja pokazywania kto jest nowym np nie ma 50-100 postów
:>
Ja przez pare lat nabilem troche ponad 1000 postow,nie wszystkie byly super mądre,najczesciej byly w HP,ale cieszyly mnie przybywajace cyferki...Ale nie pisalem dla liczby postow,ona byla tylko takim milym i fajnym dodatkiem... Gdyby byla sonda glosowalbym za przywroceniem tego licznika. A jesli decyzja jest niepodwazalna to przynajmniej (jesli jest wogole taka funkcja) niech sie pojawia data pierwszego zalogowania.
To nam wyjasni kto jest nowy ,a kto raczkuje.
Nie mowie ze ta decyzja byla zla,ale nie byla tez super fajna.Ktos chyba chcial pokazac kto tu rzadzi i zrobil to. To cos jak Listkiewicz z tesktem ze maja sie zgodzic albo do 2 ligi! :-/
A ja przystaje na uwagi: Pokuś,Kojo,SeBo*NH,Mielec,=KsC_Qr2nOw=-v,LiPtOoN i pozdrawiam:):):):)To co mialem napisac oni to wszystko ujeli w swoich wypowiedziach:):)
Wiadomość zmieniona (18-01-05 19:56)
Karvin chcesz argumentów...?
wydaje mi się ,że kilka podałem zresztą reszta Chłopaków też powiedziała to i owo w temacie i wypadało by to chyba wziąść pod uwage.
Wiadomość zmieniona (18-01-05 20:37)
zgadzam sie z Liptonem w 100%
przynajmniej powinna zostac data pierwszego zalogowania
teraz straciłem prawie 900 postów dla mnie to był kawałek Historii pisania na tym forum, kiedys po jakis zmianach straciłem tez swoje dawne imie :(
ps. tak poza tematem pytanie do moderatorów czy ktos znich ( Karvin ? )mógłby z mojego nicka usunąć te wszystkie wykrzykniki >> !!!!! << zeby zostalo tylko samo dev
Wiadomość zmieniona (18-01-05 20:27)
-=KsC_Qr2nOw=- & Mielec & SEBO*NH zgadzam sie z wami.To co napisał Mielec uważam za jak najbardziej słuszne.Nie bede sie teraz stawiac ani nic,może moje posty nie były super extra,może bedzie uważać że pisałam je po to żeby przybywały mi kolejne cyfry,ale z każda kolejna cyfra jest mi milej być na tym forum.Uważam że liczniki powinny zostać!! I po kliknięciu na nicka powinny sie pojawiać dane o osbie.Chocby po to,że z tego wiemy czy ta osoba zabierała głos w dyskusjii ile razy,ile juz na tym forum jest.Wydaje mi sie że troche po prostu przesadzacie.Trzeba od nowa wchodzić na forum bo wyswietla sie jakaś stronka.Oki,mysle że kazdy może sie poświecić i roboty nie jest dużo ale podobno dązymy do tego by to forum było coraz lepsze?? Niektórzy po prostu robili takie "wyścigi" dla żartów.Tak samo nie rozumiem dlaczego temat Pokusia o tym że Kid ma 1000 posta został zamkniety.Mam nadzieje ze wkrótce wszytsko wróci do normy.Pozdrawiam.
p.s/Czy mnie zjedziecie czy nie ja i tak przy swoim zdaniu pozostane.
Cos mi sie wydaje, ze to byl zly pomysl :-(
soróweczka miałem juz nie pisac ale dla ścisłośi:
Karvin jestem na forum od ponad 2,5 lat i nabiłem coś ponad 1000 postów to stosunkowo nie dużo na okres czasu który tu jestem więc posądzać mnie nie możesz o nabijanie postów ale cieszyło mnie jak cyferki szły w górę....
Wiadomość zmieniona (18-01-05 21:52)
^^Maniurqa^^: "Chocby po to,że z tego wiemy czy ta osoba zabierała głos w dyskusjii ile razy,ile juz na tym forum jest."
ano po pierwsze: nie jest istotne ile razy ktoś zabierał dotychczas głos, tylko co pisze w danym poście i w danym temacie.
a po drugie: ilość postów nie oznacza ile razy ktoś zabierał głos w dyskusji - w sensie wniósł do niej coś, tylko ile razy cokolwiek raczył napisać na forum.
to, że niektórzy nabijali sobie posty - to fakt. wywalenie licznika to krok w dobrym kierunku. może nie ukróci procederu, ale zmniejszy motywacje to wpisywanie się przy każdej nadarzającej się okazji, nie mając nic do powiedzenia...
to ciekawe, że chcecie bronić sprawy tak nieistotnej z merytorycznego punktu widzenia.
tylko trzeba usprawnić "edycję postów" bo teraz się nie da (?)
PS. i se nabiłem... :))))) i post do przodu w marszu ku mitycznemu tysiącowi, krok za krokiem, post za postem. cel nie był tak daleko, a teraz mi zabrali ;-)
Nowośc na forum
Autor: knur
PS. i se nabiłem... :))))) i post do przodu w marszu ku mitycznemu tysiącowi, krok za krokiem, post za postem. cel nie był tak daleko, a teraz mi zabrali ;-)
Smieszne jak kilo gwozdzi
Moja propozycja:
W profilu powinny być pokazane pierwszych 10 może 20 postów. Potem powinny znikać. Dzięki temu można będzie rozpoznać choć część prowokatorów i tzw debiutantów siejących dezinformację. Czasem pojawiają się "poważne" posty, a autor ma 1 - 2 wpisy.
Prosze to przemyśleć.
Knur może masz racje nie przecze.....
A twoje p.s poprawia humor:D hahaah;]
My szaraczki raczej nic tu nie zdziałamy. nie wiem jak wy ale ja wracam na pole bawełny.
Pomysł bardzo dobry, mam nadzieje że skończą się głupie wyścigi w ilości nabijanych postów, co będzie tylko z korzyścią dla tego forum.
A jeżeli już ktoś jest bardzo ciekawy ile napisał postów to wchodzi w -> szukaj ->po autorze (musi być zaznaczony tylko autor) i zaraz wyświetla mu się liczba nabitych postów. Jako że czynność trzeba powtórzyć w każdym dziale niezbędny będzie kalkulator ;-)
Ja akurat nie jestem entuzjastą wyłączania licznika. Kumaci wiedzą ile miałem na liczniku:-((( [a ten łobuz admin mi to odebrał;-)]
Wszelako jakoś dziwnie nie pamiętacie ,że niecałe 2-a tygodnie temu forum leżało. Powodem była właśnie baza danych.
tylko jajpierw musi dzialac szukanie :)
icek66 a nie da się tak by posty kasowano z bazy danych ale cyfra pozostawała?
Z tego co zaówazyłem to kilka Osób z Tych co są za pomysłem Adminów to Osoby co mają kilkanaście postów dlatego ich to wali.
-=KsC_Qr2nOw=- : nie wiem 3y to dobry pomysł, czasami trzeba wrucić po jakiś texcik czy po jakąś informacje.Ale np. mozna by wypiepszyć piersze 100 tematów na forum czyli te z przed kilku lat i tak ich nikt nie czyta a posty które się w nich zawierają można by wywalić do lamusa.No czyli w zasadzie to co Wymysliłes;-)
Wiadomość zmieniona (18-01-05 23:09)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)