Nasza obrona powinna zagrać w następującym ustawieniu:
Wiśnia - Kazek - Gitara - Fąfel!
Skrzynia ma chwilowo kłopoty zdrowotne, wiec na razie bądzie odpoczywał.
Wiadomość zmieniona (04-03-05 12:49)
-
-
WIśnia -musi zostać!profesorze FIlipiak nie pozwól byśmy go stracili
Trzeba jednakże wziąć pod uwagę, że pierwsze dwa mecze będziemy grać na grząskim boisku, gdzie ważna jest zwrotność. Obrona złożona z prawie samych wieżowców może mieć w takich warunkach problemy.
W ogóle trzeba z góry przewidzieć, że w takich warunkach jednostajna krótka gra będzie mało efektywna, a swobodne rozgrywanie piłki w obronie bardzo ryzykowne.
Zgadzam się z Mondey'em w 100 %. Takie zestawienie obrony to nasze optimum.
Ja osobiscie obstawiam Gitare tak jak w sparingach na stoperze. Kazkowi dadza czas na dojscie do siebie dopoki nie wyschna murawy...w koncu jest po operacji.
Dlatego widze obrone tak:
Wiśnia(Piatek - bardzo realne ,ze Woytek Piątka pusci na przyszlotygodniowe bloto...)
- Skrzynia , Gitara - Fąfel
ON MUSI ZOSTAC I ZACZAC GRAC JEST NA SERIO BARDZO DOBRYM OBRONCA I NAM SIE PRZYDA:P
Stawowego cenię ale nie lubię Jego fobii do ludzi Mikulskiego,a to nie raz nie jest na korzyść klubu.
Chciałbym wreszcie zobaczyć Wiśnię w akcji ... ale czy dane mi będzie?
"Karol jest bliski wywalczenia sobie miejsca w podstawowym składzie i jego cierpliwość zostanie wkrótce nagrodzona, tak jak w przypadku Cabaja."
Nie wierzę w to, że ten kolejny pupilek Trenera zrobi olśniewającą karierę ...
Całe szczęście Monday, że nikt Cię nie słucha...
JacekPasiak napisał(a):
> Stawowego cenię ale nie lubię Jego fobii do ludzi
> Mikulskiego,a to nie raz nie jest na korzyść klubu.
Wypowiedź trafiona w punkt.
Wcale się nie zdziwię jak w wyjściowej 11 zobaczę Dudzińskiego - ktorego umiejętności sięgają najwyżej III ligi.
FanatyKSC, na szczęście dla kogo?
torreador, ja też mam podobne obawy!
od skladu jest trener,nawet profesor dal mu wolna reke
nie piszcie swych madrosci juz
to jest forum dlatego tu piszemy..
Monday - Twoje nad wyraz kontrowersyjne sądy wypowiadasz z tak fundamentalnym zacięciem, że zastanawiam się jaki jest ich cel. I pozostawiając owe pytanie bez odpowiedzi uśmiecham się do siebie myśląc "całe szczęście, że to tylko forum, które w końcu musi mieć swój koloryt"
FanatyKSC, ja wiem, że słowo, które piszę dotykają Cię osobiście, ale mam swoje zdanie na tenat Wiśniewskigo, bo Go ogladałem i podziwiałem. To jest naprawdę wartościowy zawodnik. Gdy Piątek i Dudziński pójdą śladem Cabaja - to wszystkie swoje opinie odwołam i ogłoszę Woytka geniuszem, a sam udam się na emigrację wewnętrzną, posypię głowę popiołem i zamilknę jak grób. Pozdro.
Wiadomość zmieniona (10-03-05 07:39)
Jak graliśmy w Jaworznie to najbardzie wk..rwiał mnie Wiśnia tylko dlatego że Nasi przy Nim nie robili sztycha ,kiedy Mikulski sciągnął go do Cracovii byłem zachwycony ,to jest znakomity zawodnik i było by wielkim błędem pozbywać sie go,myslę że jeszce niejednemu napastnikowi napsuje krwi i niech to nie bedzie napastnik .... Cracovii. WIŚNIA jesteś Wielki
10 dni później
Wiśnia, ale Ty masz silne nerwy! Ja nie potrafiłbym już tak cicho i pokornie siedzieć ...
Monday: byles na spotkaniu w Enigmie ?
Nie ?
To zaluj... przynajmniej bys sie czegos nt. Wisni dowiedzial... jaka jest jego sytuacja...
Kid nie wszyscy byli a może też chcieliby wiedzieć.
moze pan Stawowy sie kiedys wypowie w tym temacie ;)
bo jak powiedzial "zaglada czasem na forum" ;)
ps. chwalil nawet temat o prawdziwych twarzach forumowiczow ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)