On zrobił sobie dobrą reklame w telewizji dla swojego Comarczu, niewiele zapłacił ale mu się to bardzo, ale to bardzo opłacało bo zrobił interes życia.
-
-
Transfery(temat zbiorczy) - archiwum jest nowy wątek
Kometa zadałeś doskonałe pytanie a w zasadzie dwa .Ja zadam następne- panie profesorze Filipiak kiedy pan zacznie traktować Cracovię tak jak traktuje pan swój Comarch.Najwyższy czas wywalić na zbity pysk nie nadajacego sie do niczego i kompromitującego klub tobiasza i zacząć profesjonalnie prowadzić ten klub.My kibice nie wymagamy od pana cudów i wywalania np 20 mln zł przez Comarch na sezon.Te pieniądze które pan przeznacza na sekcje przy dobrym gospodarzu powinny dać nam miejsce w środku tabeli.
Na razie od pół roku przeŚciga sie pan profesorze w idiotycznych decyzjach.Wyzbywamy sie niezŁych piłkarzy za bezcen nie dając nic w zamian .Takie zarządzanie jest nie do pojęcia w pana firmie.DLACZEGO do 100 letniej Cracovii wprowadza pan osoby które nie tylko nie czują sie w jakikolwiek sposób związani z naszym klubem (mając go gdzieś)ale w dodatku są to osoby niekometentne nie nadajace sie do niczego.JAK WOŁANIE O POMSTĘ DO NIEBA jest twór który TYLKO Z NAZWY NAZYWA SIE MARKETINGIEM !!!.Jest on na poziomie żenującym i dla pana panie profesorze Filipiak wręcz WSTYDLIWYM.
Zbychu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> On zrobił sobie dobrą reklame w telewizji dla
> swojego Comarczu, niewiele zapłacił ale mu się to
> bardzo, ale to bardzo opłacało bo zrobił interes
> życia.
Nam się to też opłaciło,bo zamiast chodzić na IV lige i wspominając czasy jak było fajnie gdy mozna było ogladać hokej w Krakowie,możesz teraz oglądać mecze I ligowej Cracovii i cieszyć się z Mistrzostwa Polski w hokeja do cholery jasnej!!!
Więc chłopie zanim coś napiszesz to rusz łepetyną,albo odkup akcje od Filipiaka i zagwarantuj nam taki sam stan rzeczy jaki gwarantuje nam jego wsparcie finasowe.
Mam też nadzieję,że jak będziesz już właścicielem kluby to starczy ci czasu na to,aby regularnie odwiedzać mecze II drużyny oraz drużyn juniorów.
Aleks z SV na sponsora
potter na prezesa
Zbychu na wiceprezesa
i będzie pięknie :P
A co powiecie o Marcinie Rosłoniu (Legia Warszawa) szuka klubu ma 28 lat i jest zdesperowany. Moim skromnym zdaniem na testy go mozna wziąść. A i najwarzniejsze on jest defensorem.Pozdro for all.
no i chody w canal+ by wróciły ;)
I myśle, że dużo by mu płacić nietrzeba było.
kometa Napisał(a):
> Tylko potrafisz Pan osłabiać zespół, wszyscy któży
> mieli być sprowadzeni do klubu są po słowie i
> dogadani z innymi. Koniecznie chyba Pan chcesz II
> ligi dla Cracovii. Kiedy Pan wy...doli tego
> dyletanta Tabisza ????
Ten Tabisz nie jest dyletantem. Prawdopodobnie ty nim jesteś
Zbychu Napisał(a):
> On zrobił sobie dobrą reklame w telewizji dla
> swojego Comarczu, niewiele zapłacił ale mu się to
> bardzo, ale to bardzo opłacało bo zrobił interes
> życia.
Rozkręć biznes. czytasz czasmi brednie, które wymyślasz? warto...
http://90minut.pl/news.php?id=419676
brawo
Do dolfuss
Jeśli człowieku uważasz, że w klubie jest dobra polityka transferowa, marketingowa to albo jesteś ślepy albo wyjątkowo głupi. Dzięki Filipiakowi jest I liga ok. dziękuję mu za to. Ale nie można przyklaskiwać Filipiakowi w jego działaniach, które z profesjonalizmem nie mają nic wspólnego. Krytyka musi być konstruktywna, a ja taką wygłaszam w przeciwieństwie do Ciebie. Popieraj dalej działania Pana Filipiaka. Pozdrawiam
kometa masz w 100% racje!Popierac nalezy dobre dzialania a zle krytykowac!!!!
Ja tez sie zastanawiam o co chodzi Filipiakowi???Mam swoje zdanie na ten temat ale jeszcze troche poczekam.
W kazdym razie to wszystko idzie w zlym kierunku!
Rozumiem, że sponsora należy szanować, ale to nie oznacza, że trzeba się koniecznie powstrzymywać od konstruktywnej krytyki jego niektórych poczynań. Skrajności z obu stron czynią szkody klubowi. Dobrze byłoby żeby o tym pamiętali wazeliniarze.
Bania chce podwyżki, jest zadowolony z II rundy (1 bramka). bezczelny typ...
Bania chce podwyżki ,choć przyznał,że obecnie jego zarobki są na poziomie pierwszoligowym.Zatem ja proponuje mu obniżkę, bo jego gra w zakończonym sezonie nie była poziomie pierwszoligowym.Jednym słowem obecne zarobki nie są adekwatne do prezentowanego przez Banię poziomu piłkarskiego i niech się cieszy ,że klub proponuje mu nową umowę na tych samych warunkach ,choć w żadnym wypadku na to nie zasługuje.
wg. dzisiejszego Dp zainteresowani ponoc jestesmy florianem z Sandecji
Imię Dawid
Nazwisko Florian
Kraj [Polska] Polska
Data urodzenia 15 grudnia 1982
Miejsce urodzenia [Polska] Jaworzno
Wzrost / waga 173 cm / 70 kg
Obecny klub Sandecja Nowy Sącz
3-bramki w tym sezonie. hm , niski , mało strzela a szukamy dużego i bramkostrzelnego (małego Moskita to już mamy)
Raczej tzw."farmazon".
Ja bym wziął Bagnickiego i wstawił do ataku...Już kiedyś podobne drzewo wstawiono do ataku Sosina:). Jakos to wyglądało...A myslę że Bagnicki nie byłby gorszy od Banii...A przynajmniej jest naszym kibicem.
Ale to tak na boku:) Bo liczę na Gregorka i Stachyrę:)
Mam identyczne zdanie co ty zubereg.Sto razy wole Bagnickiego od Banii.Ten ma wymagania i nie tylko nie zasługuje na podwyżke której się domaga ale nawet tych samych warunków.Bagnicki to młody wilk dałby 200% z siebie gdając w klubie z którym jest emocjonalnie związany.Dla mnie jest wyraźnie lepszy od Banii ma lepszą motorykę ,znakomicie gra głową (u nas nie ma tak dobrze grającego głową w całej drużynie,ma bardzo silny i niebezpieczny strzał z dystansu,jest dużo młodszy i najlepsze lata ma przed sobą.
taki młody to ten wilk niestety nie jest (27), ale jest w jak to się mówi "najlepszym wieku dla piłkarza". Od Bani na pewno będzie lepszy. A Tabisz na pewno by na tym nie stracił. Podejrzewam, że jakby dał Bagnie pensję Bani, to piłkarz byłby zadowolony i to bardzo.
Tylko, że Bagnickiego (a i Grodzickiego), których mogliśmy mieć [b]za darmo[/b] pozbyto się lekką ręką bo Stawowy ich nie lubił i teraz trzeba by za Bagnę zdajesię coś zapłacić, bo ma jeszcze rok ważny kontrakt z Kmitą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)