a Sokołowski to lewy czy prawy obrońca???
-
-
Transfery(temat zbiorczy) - archiwum jest nowy wątek
Chyba prawy, choć grywał też na lewej stronie, także w pomocy. Odwrotnie niż Fąfel. W ostatnim meczu na Kałuży grał w każdym razie na prawej obronie, a w ostatnim meczu na Reymonta na lewej pomocy (nie wykorzystał znakomitej sytuacji do przerwy)
Ja jestem ciekawy skąd oni biorą takie informacje ????
Kurde może dobrze by było jakby obaj przeszli. Z tego co oglądałem w canal+ mecze Legi to Sokołowski sie w miare dobrze prezentował. O Chmieście nie wiem za dużo bo niegrał często ale raczej wydaje mi sie że jak za darmoche to BRAĆ!!
Sokołowski wiosna na Kaluzy byl najlepszym graczem Legii, ale nie wiem czy kombinacyjna gra mu lezy.
A Chmiest niech ... "biegnie szybko" od Cracovii, jak Legii sie nie odmawia to nie brac go z powrotem, to by go moze nauczylo troche?
rozmawiałem z kosynierem że przydał by się Tomasz Jarzębowski i to nie jest zły pomysł na razie intersuje się nim tylko Wisła Płock i to tak średnio , miał dużo kontuzji ale się wyleczył i jest wszystko dobrze.Wdowczyk go nie widzi w składzie ,Legia by go pewnie dała w pakiecie z Chmiestem.
No i jest cięty na wisłe czyli w derbach by nie pękł a ma 27 lat
Za legialive.pl :
"Wystawiony przez Dariusza Wdowczyk na listę transferową Tomasz Sokołowski nie może narzekać na brak ofert. Po propozycjach z Arki Gdynia i Górnika Łęczna chęć zakupienia piłkarza z Łazienkowskiej wyraziła Cracovia. "Sokół" jest już po pierwszych rozmowach z przedstawicielami "Pasów". To, czy trafi pod Wawel zależy od właściciela Cracovii profesora Janusza Filipiaka.
Za Sokołowskiego, jako jedynego z odsuniętych przez Wdowczyka, trzeba zapłacić. Legia chce za niego przynajmniej 100 tysięcy euro, ale Cracovia na razie nie zamierza wykładać takiej kwoty. Pomocnik Legii spokojnie czeka na ruch ze strony prezesa Filipiaka.
Kontrakt Tomasza Sokołowskiego z Legią obowiązuje do 30 czerwca 2007.
"Sokół" wystąpił jesienią we wszystkich spotkaniach Legii. Jednak za kadencji Dariusza Wdowczyka najczęściej grywał tylko końcówki spotkań, bądź był zmieniany po pierwszej połowie.
Statystyka Tomasza Sokołowskiego
Źródło: Fakt/własne
"
A na CHUJ nam jakis Sokołowski!!!Nam potrzeba PILNIE 2 napastnikówi i 2 obrońców!Pomocników mamy pod dostatkiem!!!!!!!!!!
Jeżeli Filipak nie przedłuży kontraktu z Wackiem, to Sokół sie przyda na prawą obronę...
Łukasz_KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I kolejnego zawodnika sprzątnęła nam Korona...
>
> Marcin Robak, 23-letni napastnik trzecioligowej
> Miedzi Legnica będzie piłkarzem Korony Kielce. We
> wtorek wieczorem dopełniono formalności związane z
> transferem piłkarza do beniaminka ekstraklasy.
Akurat gość grał w Legnicy a to blisko Lubina i gdyby był taki "fenomenalny", to uwierzcie Zagłębie by Go miało za worek piłek. Widocznie nie jest aż taki świetny. Sądzę, że nie macie czego żałować, w Koronie nie pogra..
Poza tym czy tacy zawodnicy to wzmocnienie dla Was?
Kiedyś raczej nie do pomyślenia...
Rozchwytywany Sokół
Wystawiony przez Dariusza Wdowczyk na listę transferową Tomasz Sokołowski nie może narzekać na brak ofert. Po propozycjach z Arki Gdynia i Górnika Łęczna chęć zakupienia piłkarza z Łazienkowskiej wyraziła Cracovia. "Sokół" jest już po pierwszych rozmowach z przedstawicielami "Pasów". To, czy trafi pod Wawel zależy od właściciela Cracovii profesora Janusza Filipiaka.
Za Sokołowskiego, jako jedynego z odsuniętych przez Wdowczyka, trzeba zapłacić. Legia chce za niego przynajmniej 100 tysięcy euro, ale Cracovia na razie nie zamierza wykładać takiej kwoty. Pomocnik Legii spokojnie czeka na ruch ze strony prezesa Filipiaka.
Kontrakt Tomasza Sokołowskiego z Legią obowiązuje do 30 czerwca 2007.
"Sokół" wystąpił jesienią we wszystkich spotkaniach Legii. Jednak za kadencji Dariusza Wdowczyka najczęściej grywał tylko końcówki spotkań, bądź był zmieniany po pierwszej połowie.
źródło Fakt i Legialive. - hm...
brałbym w ciemno to jest gosc co ma pojecie o graniu i pasuje do koncepcji wuefisty
najlepeij w pakiecie z chmiestem
Coś czuje że wszyscy w gazetach używają sobie Cracovii do podbijania ceny ...
Wczoraj Filipiak nie wyglądał na takiego co by miał kogoś kupic :)
A nie wiem czy było gdzies napisane ale Gęsior rozwiązał kontrakt z Płockiem. Pomimo że jest już chłop w wieku nie młodym to być może na sezon, dwa warto byłoby go spróbować (jest za darmoszke) w środku pola lub zamiast Bani na pozycji cofniętego napastnika.
A może by tak ktoś z listy transferowej Wisły. Uważam, że każdy z grupy: Tomasz Kłos, Jacek Kowalczyk, Piotr Brożek i Marek Penksa byłby dla nas bardzo wartościowy. Kłos, albo Kowalczyk może by wreszcie zapełnili wieeeeelką dziurę po Kazimierzu Węgrzynie. Brożek i Penksa to z kolei piłkarze ofensywni, a takich też bardzo nam potrzeba. Myślę, że przy gruntownej przebudowie kadry Wisła puściłaby ich za darmo, albo prawie za darmo.
A pamiętacie listę najlepszych zawodników w polskiej lidze stworzoną kiedyś przez Stawowego i przedstawioną na stronie TP? O ile dobrze pamiętam to Sokołowski II się na niej znajdował...
Na liście Stawowego nie było Sokołowskiego II, tylko Kiełbowicz. No i Karwan (Bartosz) z Legii. Surma zdaje się też był wymieniony.
Krótko mówiąc Sokoła chyba nie było.
Hmmm. Tych wiślackich psów to na oczy bym nie chciał widzieć w PASIASTYCH koszulkach. Nie są godni aby nas reprezentować. Chyba jedynie bym przebolał Kłosa.
wislackie psy,ale Klosa bys przebolal ... gdzies tu jest luka - albo wislackie psy ,albo pilkarze. dla mnie pilkarze-ludzie.
Brozka nie chce,bo to kolejny pomocnik i nie powiem,ze lepszy od naszych (Bojar, Pawlusinski, Giza, Nowak, Przytula).Za uderzenie Bojara podczas derbow niech biegnie szybko od Cracovii.
Penksa moglby byc, ale kolejny Moskalka nie jest potrzebny.
Kowalczyk nie gral praktycznie od 3 sezonow w pilke na ligowym poziomie. Karwan i Skrzynia sa lepsi od niego, a Swistak przynajmniej sprawdzony i na miejscu.
Paszul - wiadomo:]
Piekutowski i Wrobel tez nie maja czego szukac.
Kryszal sie juz namiszal w polskiej lidze,chociaz na pewno od Banii bylby lepszy,ale juz pod wzgledem cena/jakosc nie bylby oplacalny
Nikola M. - wiadomo:]
Klos - nie wiem co ten GTS wyprawia? ja bym bral
Barreto - tez bym sie zastanowil nad angazem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)