Misiu...Pawlusiński od dłuzszego czasu prezentuje wysoka formę i powinien być wzmocnieniem.Musimy sie opierać na tym co w danej chwili zawodnik gra.Co wcale nie znaczy ,że dany piłkarz będzie super grał w Cracovii.Ale na czymś trzeba się opierać.
Na stronie www.sportowefakty.pl jest opis dzisiejszego meczu Bełchatowian.Pawlusiński był wiodącą postacią meczu.Na chwilę obecną mamy dość dużo pomocników.Potrzeba nam jak wszyscy wiedzą stopera oraz napastnika.Tutaj jest problem,bo Filipiak nie chce wydawać kasy.Transfer Kwieka to abstrakcja-on ma długi jeszcze kontrakt z Wisłą.
-
-
Transfery(temat zbiorczy) - archiwum jest nowy wątek
No to, żebyscie mi nie zabijali Kwieków :P
Maciej Rogalski, napastnik
ur. 21 maja 1980
180 cm, 73 kg
szybki, nieźle wyszkolony technicznie przebojowy, potrafi strzelić
osiągnięcia: ośmieszył defensywy m.in.: (prawie) I-ligowego Widzewa, byłego I-ligowca - Szczakowianki ŁKS (ponoć zamierzamy stamtd kupić defensora :P) czy Ruchu. Radomiakowi strzelił tyle samo bramek co nasz cały napad (w sparingu). Zdobył prawie połowę ze wszystkich bramek Mławy, pozostałe padły z karnych po faulach na nim lub po dobitkach jego strzałów. Niekwestuionowana gwiazda zespołu. Ja wiem, że Cracovia to nie Mława, ale... np. Węgrzyn też był gwiazdą Łady Bilgoraj zanim nie wypatrzyły go gumiory
Jest za darmo (koniec kontraktu, a nawet jak podpisze nowy, to będzie tani, bo Mława zleci (tam nie ma zainteresowania piłką)
Ja wam powiem tyle.
Na zadne duże transfery sie niezapowiada.
Profesor powiedział że nieprzeznaczy pieniedzy na żaden wiekszy transfer i niekupi piłkaża z ważnym kontraktem wiec niegorączkujcie sie i sprawa Kwieka jest 100% zamknieta bo jego wypozyczenie nieprzynosi zadnych kozysci ani finansowych ani sportowych co z tego że pogra dobrze jak po sezonie wroci za miedzę.
Moim zdaniem będzie cięzko niema konkretnego napastnika - moim zdaniem Profesor powinien w niego zainwestować jeżeli chce cos wiecej tak między nami z takimi napastnikami jak mamy wydaje mi sie ze to co osiągnelismy w tym roku to szczyt.
Filipiak nie kupi Zadnego zawodnika ale kiedy kilku odejdzie zwolnią się pieniądze to napewno ktoś do nas dołączy jestem o to spokojny!!!
Pawlusiński zagrał w Polkowicach cały mecz i zaliczył asystę.
[i]Bełchatowianie zdobyli jednak gola ze stałego fragmentu gry. Z narożnika boiska dośrodkował Dariusz Pawlusiński a Dariusz Pietrasiak nie niepokojony przez rywali spokojnie skierował piłkę głową do bramki Szymańskiego.[/i]
Legia chce sie pozbyć włodarczyka..........mysle ze sprzydałb sie-jest wysoki dobrze gra głową i w ogóle........a poza tym dupe strzepał gts-owi:-)
Bardzo dobry pomysł z tym Włodarczykiem!
No i co z tego ze ktos ma taki czy inny swietny lub nie pomysl?!
Profesor nie wyda na transfery ani zlotówki!!!
czy to sie komus podoba czy nie!
Mnie osobiscie nie!
FanatyKSC widziales co wczoraj Włodarczyk robil z Groclinem? :/ Slyszalem jaka szydere mial z niego Borek i Wdowczyk? Przeciez to jest patałach! Ja jestem zdecydowanie na nie!!!
Też na nie...lepiej ze Szczoty zrobić napastnika wysokiej klasy...materiał jest.
ciekawym czy szydere mieli jak strzelił gtsowi 3 bramki....
w tamtym meczu gts grał tak, ze nawet Dudziński by im trzy bramki strzelił. Zgadzam się z tymi, którzy twierdzą, że Włodarczyk (wicemistrz żelu, bo mistrzem jest beksa Szymkowiak) to przereklamowane drewno. Zwłaszcza, że Legia go za darmo nie puści
Khalid ma racje Włodarczyk z Groclinem miał dwie 100% sytuacje, 9m. przed środkiem bramki i bramkarzem i po namysłach podał bramkarzowi. Tylko Szczota. W końcu wykazał się w reprezentacjach Polski do lat 16, 18 i 20 i nie tylko
Włodarczyk to nie jest typ gracza, którego akceptowałby trener Wojciech S.
Mam wrażenie, że ideałem Stawowego jest Barcelona i jego propozycje są formułowane pod tym kątem. Dlatego Kosmalski, bo stylem najbardziej spośród polskich dostępnych napastników przypomina (zachowując wszystkie proporcje, ale chodzi o styl) ideał (którym jest w tym wypadku Eto'o) :)
Ideałem Stawowego jest Real. Nie jeden raz to mówił;)
Legia się zbroi.....Mają już Chmiesta i Szałachowskiego....Ja bym tam z chęcią widział Włodarczyka u nas :P
Jak juz "musisz" kupować drzewa, Martinez to proponuuję, abyś zajął się akcją "Sto stuletnich drzew na 100-lecie Klubu". Wlodarczyk:
a) ma 28 lat
b) jest równie szybki co glupi
c) większa uwagę przykłada do żelu na włosach niż do treningów
Przy okazji mały konkurs:
Ile bramek (nie liczac meczów z gts-em, na które widac ma patent) strzelił rzeczony pan W. w tym sezonie i w poprzednim?
No, chyba, że chcesz go kupić jako tajną broń na gts. Ale zaręczam Ci, że za te same 500 tys. euro jakie chce za niego Legia mozna kupic 2-3 znacznie lepszych piłkarzy.
Ponadto - nie oszukujmy się - skoro Profesor uznał, że 500 tys. euro za młodego, dobrego i rozwojowego Jauregi to za dużo - tym bardziej nie da tyle za starego, slabego i cofającego się w rozwoju W;lodarczyka. Filipiak słabo zna się na piłce, ale nie az tak słabo, aby mu takie drzewo wcisnąć. Już prędzej Rasiaka (który mimo "drzewiastości" jest jednak lepszym kopaczem niż Wlodarczyk
Na marginesie: Legia to zarzynalnia talentów. Najpierw żciągali (bo mogli "po linii" wojskowej), teraz kupują (bo ich stać) wszystko co najlepsze w Polsce, a potem niszczą takie talenty jak choćby Korzym czy wspomniany Wlodarczyk. Gdy szedł do Legii byl dobry. Teraz jest słabiutki. Tak samo zarżną teraz Szałachowskiego i Klatta, których Filipiak u nas nie chciał, bo niewiele mu ich nazwiska mówily
myslałem ze włodarczyk jest do wziecia za darmo.......skoro za 500 tys to zmieniam zdanie....
Wolałbym Włodarczyka niż Moskałę,który nie dość że jest podatny na kontuzje to jeszcze jest w fatalnej formie.Zresztą zapomnijmy o transferach.A co do akcji drzewnej to Misiu proponuję żebyś się nią sam zajął gdyż te drzewa są niewiele starsze od Ciebie więc będzie Wam się lepiej współpracowało :P
Mis - jeszcze wstrzymaj sie ze zdaniem,ze Legia zarnela Korzyma. Gdyby byl tak utalentowany jak sie o nim pisze i mowi to gralby chociaz te ogony w lidze. A tak wchodzi Zjawisnki. Smolinski do pewnego czasu byl podstawowym zawodnikiem. Korzym to "panienka".
Natomiast opis gry Wlodarczyka najlepiej oddaje jego ksywka "Nędza".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)