Prośba do naszego marketingu !
Ja, i myślę, że wielu, wielu innych, którzy mieli zaszczyt załapać się na ową pasiasto- rodzinną fotkę- prosimy o taki plakat!
Tylko kilka uwag:
- niech on będzie dokładnie taki sam- jak ten wręczony Ojcu Świętemu, czyli z tego co słyszałem o wymiarach 90x 60
- żeby jego jakość był porównywalna do plakatu AWANS 2004, bo wcześniejsze plakaty były- delikatnie mówiąc- marnej jakości.
- mówiąc ogólnie- niech to będzie PROFESJONALNIE zrobione !!!
Jeśli będzie on dobrze zrobiony to myślę, że zawiśnie w niejednym pokoju, biurze ...
Wiadomość zmieniona (05-01-05 18:19)
-
-
Zdjęcie dla Papieża- ale dla nas też !!!
Plakat? Bankowo! Nie ma, zeby nie bylo! Ma byc! - jak mowil moj wychowawca w liceum;-) Juz biegne zajac kolejke przed pasiastym sklepikiem...
Pozdro z Wawki!
A na Pasiastym Hubie juz jest relacja z Treningu Noworocznego - zapraszamy pod http://www.pasy.straszne.pl/!
ja to uwieżcie mi nawet nie wiem czy tam jestem bo nie wiem kiedy to zdięcie było robione :)
ale z chęcią bym taką fotkę sobie zapodał...
Kajman nie ma nas tam chyba bo wtedy bylismy na koronie stadionu wiec raczej sie nie zalapalismy :(
Mnie nie ma :(
Zaluje tego bardziej, niz tego ze mnie zabraklo na manifestacji.
AA Ciebie nie ma bo stales 3 metry dalej odemnie i Kajmana ;)
Ja tez chce zdjecie ;-)
no zdziwlbym sie bardzo gdyby takie plakat nie powstal (choc ja szczerze mowiac wolalbym taka odbitke fotograficzna bo wtedy jest jakos duzo lepsza!) na plakacie naprawde niewiele wyjdzie.
Ja sie tam raczej na tym zdjeciu nie znajde ;-)
ale samo zdjecie robi wrazenie ;-)
Przeciez chyba mozna wziasc zdjecie juz zeskanowane i isc z tym do jakiegos punktu foto i poprosic o jakas big odbitke . Pewnie bedzie to kosztowalo kolo 6-7 zl ...
kkk_84, to ktory Ty jestes :> ??
Jestem tam :-)
Przede wszystkim zdjęcie i treść audiencji dla sióstr Norbertanek- PILNE!
kuba-rzow-ksc tylko jak zeskanujesz i pujdziesz do punktu foto to jakoś tego zdjecia będzie mizerna i nikt sie nie zobaczy tzn nie odnajdzie
a ja juz siebie znalazłem:)
AA nie znasz mnie
Jakie skanowanie?!
Klub dysponuje przeciez negatywem (a lepszej jakosci niz z negatywu to sie nie da osiagnac)
No to teraz instrukcja:
*pan X z marketingu idzie z tym negatywem do laboratorium foto i prosi 100 odbitek formatu 90x60 cm
*Potem Wraca z nimi i sprzedaje z [b]kilkuzlotowym[/b] zyskiem
Witam....
Dzięki uprzejmości [b]Pawła Rachwalskiego[/b] z Działu Marketingu MKS Cracovia oraz Pana [b]Adama Gołdy[/b] (Zakład Fotograficzny przy ul. Królewskiej 88 w Krakowie) zamieszczamy w [b]Biuletynie Teraz Pasy![/b] dokładną kopię zdjęcia (rozdzielczość 2480 x 1598) jakie Ojcu Świętemu wręczył trener Wojciech Stawowy podczas prywatnej audiencji.
Pozdrawiam
Crac
Wiadomość zmieniona (06-01-05 08:11)
super :) dzieki!
tylko niepotrzebne te raklamy na dole
Wiadomość zmieniona (05-01-05 21:55)
super extra jest to zdjątko fojowo że jest dostępne
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)