curve napisał(a):
> moim zdaniem dobre sa te kalednazyki ktore sa po co kombinowac?
> chyba macie i tak duzy wybor bo az 4wzorki ;] wiec chyba jest w
> czym wybierac , dobrze ze wogole sa a jeszcze nazekacie ;] hehe
>
curve: jeszcze mozna cos z lodowiskiem stworzyc ;-)
Zrobic zdjecie calej druzyny pilkarskiej i hokeistow i tez zrobic z tego kalendarz ;-)
Jest jeszcze wiele mozliwosci...
-
-
Opravcy prezentują: Kalendarzyki 2005
A, co z kalendarzami ściennymi ? Bo się czaje na jakiś fajny :) Opravcy zamierzają jakiś ten tego zrobić czy szukać gdzieś indziej ? :)
kid hm no w sumie dobry pomysl ale i tak uwazam ze te ktore sa do wyboru sa wystarczajace, jaf no w sumie fajnie by bylo gdyby takie byly tez bym sobie z checia zakupil dwa ;] jeden w pokoju drugi na przedpokoju :D hehe
Ja potrzebuje jeden na drzwi od pokoju bo małe mieskzanie :D ale musi być wypaśny ;]
hm obojetne jaki byle Cracovii to i tak bedzie wypasiony ;] hehe
Kalendarzyk z opravy na polkowicach?(1906) i Ten OPRAVCY !
Naprawdę piękne a najładniejszy to chyba nr. 2
a jaką murawe mamy ładną......
wszystkie są zajefajne....:D
Wiadomość zmieniona (10-12-04 14:54)
Hehehehe Super te kalendarzyki:) Jaf kup mi w niedziele na Hokeju! W poniedziałek dam Ci kase w szkole i dasz mi kalendarzyki:)
na tych kalendarzykach powinny byc zaznaczone daty meczów ...
najfajniejszy jest ten piaty kalendarzyk z kalendarzem ;)
wszystkie sa kozackie ale kalendarz na sciane musi byc z meczem przy swiatlach
wazny jest cel
a ten cel jest bardzo szczytny
Rock, dzięki za odpowiedź. Ale gdzie można dokonywać zamówień (adres), w jakiej formie (telefon, pismo, e-mail), ile minimalnie trzeba zamówić egzemplarzy, w jakiej formie dokonuje się płatność (przekaz pocztowy, przelew bankowy, za pobraniem pocztowym) ?
Przepraszam za tyle pytań, może gdzieś na stronie głównej są na nie odpowiedzi, tylko ja nie znalazłam takiego miejsca. W każdym razie proszę o odpowiedź na powyższe pytania ewentualnie o wskazanie, gdzie znajdują się takie informacje.
Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy.
PS. Herb, który mam w profilu, to jedyny prawdziwy herb Korony (oficjalnie był herbem od lipca 1973 r. do sierpnia 2002 r., kiedy to wszedł Kolporter i zmienił herb na ten z piłką w koronie nad tarczą w czerwone i zółte pasy).
No sprzydal by sie jakis duzy kalendarz na sciane bo rok sie konczy, a u mnie na dzielnicy w przychodni lekarskiej w recepcji wisi na scinie przyklejony vlepami i na nowy rok powinien tam wisiec nowy.
Kozackie kalendarze juz od przyszlego tygodnia.
Jutro zdjecie..
Takie większe ma klub, pewnie Koło też wypuści, więc raczej niema sensu wydawać dużego............aha i cena "Klubowa" jest raczej pod to by "konkurencja" nic nie wydawała :(
jakby była kasa to by się takie cuda porobiło że dział marketingu w klubie by sobie żyły pochlastał.......a moim marzeniem jest kalendarz na biurko :)<łezka>
to ja zamawiam kilka pakiecikow tych kalendarzyków....bo trzeba w Polske powysylac.....ehehe
powiem jedno:
zajebiste!
Kalendarze dostepne juz w kiosku na Miodowej oraz na Kozlowku.
A co powiecie na takie cudo => [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36635755[/url] :>
ŁO matko "B1" niezły wielkolud :))))))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)