zastanawiam się który piłkarz jest najlepszy według internaurtów????
-
-
Który piłkarz pasów jest nr.1
moim skromnym zdankiem BANIA,BOJAR,DRUMLAK :-)
Józef Kałuża :)
MOIM ZDANIEM NA MIEJSCE NUMER 1 ZASŁUGUJE NAJBARDZIEJ PIOTREK BANIA!!!!
Cabanizarez
a moim zdaniem nie powinno sie wymieniac nazwiska jednego zawodnika, hm a tymbardziej piotra Bani ktory jest od tego by strzelac bramki, gdybym ja mial wybrac to Cabaja lub Citke,ktory bardzo dobrze sie ostatnio prezentuje, ale najepszego nie ma w Cracovii, powinno tak byc ze uwaza sie kazdego za rownego, bez zadnego faworyzowania innych, dlatego ze sa "piekni" jak to C-racovianka pisze heh ale to juz jej poglady , dlatego ja uwazam ze cala druzyna jest rowna, nie ma lepszych nie ma gorszych , bo podzial na tych lepszych i tych gorszych jest nie namiejscu w druzynie Cracovii
takie jest moje zdanie, mozecie krytykowac
ja głosuje na Pana Józefa Kałużę :-)
a sposród tych co aktualnie reprezentują barwy CRACOVII
no to bez dwóch zdań Piotrek Bania
Chłop już wszedł do historii klubu :-)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
W Cracovii nie ma gwiazdorstwa !!!
W Cracovii trener tępi gwiazdorków. I słusznie. Ponadto kilka meczy (Gracze, Katowice, U.S.A.) dyskwalifikują naszych piłkarzy jako pretendujących do miana "najlepszy".
1.Józef Kałuża
2.Cezary Tobolik
3.Tomek Rząsa
A z obecnych graczy :
1.Łukasz Skrzyński
2.Marek Citko
3.Piotrek Giza
możecie sobie gadać że nie ma faworyzowania że nie na miejscu jest pisanie kto jest najlepszy a tak naparwde to jezeli potrafisz sie wypowiedziec o kazdym zawodniku tzn ze kazdy jest inny wiec dlaczego uwazasz ze nie wporzadku jest napisanie nazwiska jednego lub dwoch pilkarzy ktorych nie uwazasz za lepszych tylko jak sam temat mowi jest dla CIEBIE nr 1
Najlepszy,ale w czym?W grze,z wyglądu?Moze konkurs jakiś na Mistera drużyny?Co Wy Cracovianki na to?
Na Mistera :D to Cabaj i Szczoczarz :D:D
Wegrzyn Kazimierz!!!
Kazimierz Węgrzyn
hehehe C.Tobolik,to ten co olał najstarszy klub w kraju i spierdolił za granicę?
Jeśli nie wymienicie piłkarza z milicyjnym (wg waszej propagandy) rodowodem,to zostanie niewielu.
Tobolik wyjechał w cichym porozumieniu z władzami klubu, bo wówcczas inaczej nie było możliwe, czego twój ubecki łeb nie zrozumie.
Oj, piesku, grubo się mylisz!
Kowalik, Rewilak, Mikołajczyk ....i wielu, wielu innych.
Psy szczekają a Cracovia idzie na mistrza. Bójcie cię chamy... Wisła dz... derby blisko!
Wiadomość zmieniona (12-12-04 10:29)
dla mnie niezmiennie Tomek Wacek
Nazwiska ,z którymi zawsze będę utożsamiał Cracovię:
Kałuża ,Turecki,Zegarek i Siemieniec
A aktualnie ?
Ciężko na jedno nazwisko się zdecydować ale jak już muszę to ----
ARKADIUSZ BARAN
A Tosiek Zuśka? To symbol wierności Pasom, człowiek od czarnej roboty i na koniec chyba nikt Mu nie powiedział; dzięki "Kosynierze" sterałeś u nas, i dla nas, całe swoje młode lata.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)