Oj troche odbiegliśmy od temtu :D Myśle że wytłumaczenie definicji piknika nie poprawi naszego dopingu ;)
-
-
Młyn,doping,ludzie...
piknik - kibic, który nie uderzy w imię klubu... w żadnych okolicznościach
Knur, myslę, ze masz rację z tym uderzeniem, choc mówie to nie wiedząc co miałeś na mysli tzn. kogo lub co miałby Pikinik uderzyć w imie klubu.
Co nie znaczy, ze Piknik nie może uderzyć w imie obrony honoru, ideałów, siebie, swojego dziecka itd. itp. Tyle, ze to sie nie miesci w definicji Piknika.
Wracajmy lepiej do tematu :)
Dla poprawienia dopingu potrzebny jest scenariusz. Pracuje nad tym i po treningu noworocznym przedstawie swoje propozycje. Sęk w tym ,że na forum rodzi się mnóstwo świetnych pomysłów i na tym się kończy...
cieszę się niezmiernie bo odnalazłem swoją "nieformalną grupę" z którą mogę się swobodnie identyfikować (w nawiązaniu do ww definicji piknika) natomiast jeśli chodzi o temat, to uważam, że niezła była incjatywa organizowania drugiego młyna na C. Tu jest naprawdę duży potencjał i dobry wodzirej...( nieznam imienia ani ksywy) Gdyby tak razem...
A zna ktoś gościa co na hokeju prowadzi doping, taki łysy, wysoki?
hehe to na hokeju ktos doping prowadzi ?? dobry zarcik ;)
Pastor nie zartuj sobie
Na hokeju ostatnimi czasy to tylko slychac jak hokeistom cos nie wyjdzie
jedno wielkie KURWA
Tomruk popieram, ale co do scenariusza to jakoś tak mało spontanicznie.
A tak na poważnie to przypominaja mi sie starsze czasy jak młyn nawet jesazcze na C był. Nie było prowadzącego, a doping był. Jak ktoś zaintonował to wszyscy ciągnęli, a teraz co? Nie ma swistaka nie ma dopingu. Pokażmy, że umiemy dopingować nawet jak go nie ma. On jak to zobaczy to będzie wiedział że jego starania nie poszły na marne. Zaraz ktoś powie, będzie burdel jak nagle wszyscy zaczną. Ja bynajmniej nie mówie, że maja wszyscy na raz ale jak ktoś zaczyna słyszeć muszke to niech pociągnie coś, potem ktoś inny może coś innego bo muszek to my przez światła dużo mamy.
pozdrowienia dla starszych panów z C, oni to mają komentaże, aż ich kumpel ostatnio zj...ł
no byłem wczoraj a hokeju... doping prawie ze zerowy , próbowało cos spiewac 20 osób moze... a tak to same kurw.y na sedziego.
Na nastepnym wam pomoge ale byle nie we wtorek bo juz sie z geologi zrywac nie moge
Dawno mnie nie było na hokeju, ale wtedy jak już byłem :) to ktoś prowadził i to oczywiście mówie o tym sezonie.
36 dni później
Mam prosbe....macie taka piosenke... mniej wiecej "jestem jak inni cos tam bo pasiaste mam serce i pasiasta w zylach krew" ma to ktos na mp3 ?? plisss
No to pojechala do Ciebie ta mp3, chyba o nia Ci chodzilo
ork synu przyślijcie lepiej w marcu samych siebie abyśmy jakąś rozgrzewkę przed gts mieli.
ale najpierw zacznijcie wyrabiać czipy.
... nie pompuj się tak synus, bo wybuchniesz..
.. jak prezerwatywa..
kkk_84 jesli mozesz wyslij i mnie
rudy ne wysle bo sie okazalo ze to nie to
kkk_84 podesłałbys mi ja tez ?
NIe wysle nikomu bo nie mam, to nie to co myslalem !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)