Na meczu było 5.000 - 5.500 kibiców. Portowiec -skąd wziołeś te 4.000? W C+ nie podawali frekwencji. Dzisiejsza prasa (Dziennik, Krakowska)podawała 5.000!
-
-
Cracovia w Canal+
5000 podano na konferencji prasowej.
5000 wydaje sie prawdziwe... Ja rowniez sadze ze tyle bylo...
Oglądał ktoś ten reportaż?
I co tam było?
Zwykla relacja ze spotkania. Powiem szczerze, ze niestety niezbyt profesjonalna [drzaca reka operatora :>]. No ale milo bylo zobaczyc stadion na Kaluzy... Raczej nie pokazywano oprawy, a gre pilkarzy.
No bo taka niestety prawda że nie było co pokazać z oprawy ani z trybun !
Nastepnym razem to nas pokaza (jezeli nas pokaza) tylko przy walce o awans !
Mile o nas wypowiedział się Zarzeczny twierdząc, że kibice Cracovii to nie jakieś szwadrony śmierci jak postrzegają nas inni, życząc nam przy okazji awansu do pierwszej ligi. Smutne jednak, że inni na nas patrzą inaczej na co właśnie zwrócił uwagę.
Oby więcej takich komentarzy. A Zarzeczny chyba obiektywnie patrzy na to co dzieje się w piłkarskim Krakowie.
Zarzeczny jest za Legią, a L zakładały Pasy.
Legia to my! - hehe.
Ja sądze, ze Zarzeczny bardzo nie lubi tow na w . Dlatego to powiedział
a ja myślę, że Zarzeczny mimo upodobań klubowych, których nie znam - jest po prostu obiektywny
bardzo lubię Zarzecznego ( chyba najlepiej poinformowanego w tym kraju dziennikarza sportowego zajmującego się piłką ) za jedną Jego cechę ...
zawsze mówi to co myśli nie zwracając uwagi na okoliczności i nie przejmując się tym czy to się komuś podoba czy nie ...
taki "naturalny" luzak o którymm można by rzec że zawsze jest sobą ...
a Ja nie lubię Zarzecznego bo mnie czasem denerwuje ale szanuję go za własne zdanie które ma
a teraz szanuję go też za to że tak wyraził się o Cracovii mimo nagonki medialnej na nas...
powiem Ci Karv , że parę Jego wypowiedzi pamietam jeszcze po meczu z Koroną ...
WSZYTKIE były dla nas bardzo pochlebne !
Ogładałem dwa razy:
- prezentacja kibiców "przedmeczowa" bardzo dobra (w barwach na Rynku, jadą dorożką, tłum przed stadionem)
- prezentacja kibiców na meczu - żadna (BO TO BYŁA RELACJA Z MECZU)
- wyraźne pokazanie INDOLENCJI piłkarza A. (tego się nie zauważy z trybun)
- podkreślenie akcji "przeciw przemocy" (Zarzeczny ty erotomanie! to gdzie miał być ten napis:):):)?)
- komentarz pomeczowy w relacji (zaczerpnięty ze Stawowego - strata punktów na własne życzenie)
- komentarz Zarzecznego "studyjny": z sympatią, zyczeniami awansu, "przymrużeniem oka" na zbyt ostrą opinię o kibicach, ale i ważne stwierdzenie o mniej więcej takiej wymowie:pod względem organizacyjnym i sportowym Cracovia jest przygotowana na ekstraklasę, mam nadzieję że już wkrótce udowodni, że jest przygotowana również pod względem kibicowskim
OGÓLNIE - BARDZO DOBRZE, ŻE NAS POKAZUJĄ
Z tym ostatnim się nie zgodzę, ale mam nadzieję ,że już niedługo będzie.
Nie lubie tego ,,dziennikarza'' i jego brukowej gazetki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)