Czy macie jakies nasze pasiaste przesądy ?- jak narazie słyszałem o tej przedwczesnej fali na stadionie .Ostatnio na meczu kumpel mowi mi ze sie nie rusza z tego miejsca bo zawsze jak tu stoi to Pasy wygrywają.Albo brak Lajkonika !! itp itd. A czy wy macie jakies przesądy ?
-
-
Pasiaste -Przesądy-
Panu już podziękujemy...
Pięknie się pan przedstawił przed milionami słuchaczy...
ZOSTAWCIE GRYFUSIA - BŁAGAM, PROSZĘ!
jak jakiś mod go usunie - to.... to..... się obrażę:):):)
tak jeżeli mój kolega nie jkest na stadionie to dostajemy bęcki !!
był na Szczakowiance i barażu potem nieprzyszedł na odre ani górnika potem był na Groclinie i nie był na Amice !
Dobry Gryfuś,nie jest zly;)
Co do przesadow,to zawsze jak mam polar a na nim koszulke to mamy dobry wynik(remis lub zwyciestwo).
Natomiast jak na koszulce mam jeszcze kurtke,to wtedy najczesciej jest lipa...
Wiec polar + koszulka=idealny zestaw kibica;)
Hhehehe przesąd: Jak Pasy wygryuwają to zawsze mają 3 punktry więcej:) Dziwne nie?:D
Wstrętni jesteście :P - teraz stary rebbe umiera z ciekawości co Gryfuś napisał...
a przecież prosili forumowicze , żeby zostawić.....
Natomiast pewnien post-temat w HP, który obraża poczciwego rabina to się nie może doczekać na wywalenie.
a w temacie: jak mi się pejsy kręcą bardziej niż zazwyczaj - przegrywamy.
Wiadomość zmieniona (22-11-04 18:02)
naszczęscie zdązyłem przeczytać;-) rebbe masz czego żałować:D
Reebe to tylko porównanie :D
Kiedys mi sie wydawalo, ze jak jade na wyjazd, to nie przegrywamy... ale to bylo kiedys ;)
Ferencvaros,tez tak myslalem po powrocie z Lubina;)
moj kolega nieobecny byl tylko na odrze i amice....to chyba o czyms swiadczy! procz tego zawsze mam ze soba szalimk ARKI i z ojcem nie golimy sie w dzien meczu =))
Ja jak pije piwo przed meczem to przegrywamy, zawsze wydawalo mi sie, ze to tylko przypadek. Na Amice znowu sprawdzilem :(
Kiedy byłem jeszcze palący, to kumpel przyuważył, że w czasie, gdy palę papierosa, pada bramka dla Pasów. Poświęcałem zdrowia sporo i oto jesteśmy w pierwszej lidze hihihihihihi. Rzuciłem palenie niedawno i Pasy wygrały z Wisłą Płock 4:)!! Ale, żeby było śmieszniej, nie mogłem być na tym meczu. Natomiast, kiedy przyszedłem na Amikę i fajki w zęby nie wziąłem - niestety porażka :-(
z kolei kiedy mój kumpel przychodzi jest lipa
na Wisłe P. sie spóźnił dwie godziny bo mu sie cosik pomerdało
na Amiszów zdążył :(
a wierny Pasiak jest - tylko jak mu wytłumaczyć, zeby nie przychodził????
Mario: troche poswiecenia dla Cracovii i wracaj do palenia ;)
Gazety do podłożenia pod tyłek jak się ze sobą nie weźmie z domu to źle rokuje.
Ale ostatnio na Amikę chyba za dużo gazet wziąłem (ze względu na pogodę), no i też efekt był opłakany.
Grysyfusia wywalili :(:(:(:(
a co do przesądów, to przez całe lata przed ważnymi meczami, takimi na które szykowano specjalne oprawy (nie mylić ze współczesnymi opra[b]v[/b]ami) panowała obawa, by przpadkiem Makino z Andrusami nie mieli występu przed meczem... tak jakoś się przykro składało, że wtedy z reguły przegrywaliśmy....
.... i był też taki mały przesąd w II lidze o meczach wyjazdowych:):):)
Wiadomość zmieniona (23-11-04 12:12)
A ja zauważyłem że jak są jakieś osobistości na stadionie to nie wygrywamy.Na Górniku był Kennedy-remis.Na Odrze był Makłowicz i Pilch-przegraliśmy.Jedynie Maleńczuk na Polonii przyniósł szczęście.Był jeszcze Czerwiński na Płocku ale to nie osobistość :) Wypadałoby żeby Maciek Maleńczuk częściej chodził na mecze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)