Jak najbardziej należy się wielkie DZIĘKUJĘ!!!
Za ambicję i walkę w każdym meczu, za kilka wspaniałych wyników, za ostatnie 3 lata.
Zajęliśmy na półmetku miejsce, na które jest nas aktualnie stać. Mam nadzieję, że wiosna nie będzie gorsza (wierzę że lepsza). Wzmocnienia są wskazane - każdy wie na jakich pozycjach.
-
-
DZIEKUJEMY!!!!
Wielkie dzięki chłopaki za cały rok 2004!
Za łzy szcześcia w Polkowicach.
Za euforie po Lubinie i złość po Łęcznej
Dzięki za radość z powrotu I ligi na Kałuży
i za wspaniałą grę na Legii
dzięki za niepewność nt Wąskiego z Zabrzem
i gol Drumiego w Poznaniu!
Dzięki za Bojara z Groclinem
i to że nie zeszliście na psy...
Dzieki za bramke rundy z Polonią
i smutek po bramce na remontowanej autostradzie do Katowic
Kapitanowi za wszystkie bramki strzelone i nie strzelone
i całej druzynie że znów mogę się złościć i cieszyć ich grą
o Mistrzostwo Polski
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Piłkarzom dziękujemy i prosimy o więcej ;o) Bogatsi w doświadczenia tej, pięknej, jakby na to nie patrzeć rundy, i touree po Stanach, pokażcie na wiosnę na co Was stać!!! Będzie okazja się zrewanżować...
Dzięki dla wszystkich odpowiedzialnych za moc emocji i wzruszeń, za to, że Cracovia "pomału" wraca na należne jej miejsce!!!
Dzięki!
Jest wspaniale!!!!! Jestem tak szczęśliwy że ja pierdziele,już mi opadły nerwy po meczu i uważam runde za udaną!!! oczywiście żal i niedosyt po dzisiejszym meczu ale ważne jest to że powstaje nam na Kałuży poważna firma: CRACOVIA!!!!
dziękuje CI CRACOVIO...
CRACOVIA OD ZAWSZE ,CRACOVIA NA ZAWSZE...
Dziekujem :)
Tak, dziękujemy za awans i za całą rundę, za stałe postępy, za atmosferę w klubie - we wszystkich napiętych sytuacjach rozsądek zwyciężał, jak dotą. Co do Amiki, no cóż, pokazała nam miejsce w szyku, są cwańsi, znają swoją wartość, choć ja wolę naszą rundę z taką grą jak była, niż baty które dostały GTS (Dinamo...) Legia, no i właśnie Amica od GR. Powoli, byle do przodu.
"...Chociaż czasami przegramy.Różnie bywało Ty wiesz.Kochałem Cię w okręgówce i w pierwszej lidze też...."
Od 3 lat niespodziewane zmiany zachodzą w moim życiu.
Cracovia & Stal Mielec
POZDRO!!!!
DZIEKUJEMY!! DZIEKUJEMY!!
Dziękujemy,dziękujemy!!!!
P.S
Szybko wracajcie z U.S.A i uważajcie na siebie
PozdRo
Dziękujemy !!!
DZIĘKUJE za wzruszenia dzięki którym będe krócej żył.......ale warto oddać ten czas dla CIEBIE CRACOVIO !!!
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Powiem TAK:
To był najwspanialszy rok w mojej już 27 letniej historii kibicowania Pasom.
Przeszliście do historii Klubu i zostaniecie na dziesięciolecia w sercach Pasiaków.
Tak jak zostali w sercach Kałuża , Parpan , Różankowscy, Kowalik , Revilak , Turecki , Błachno , Tobolik...i inni.
Takiego sezonu nie da sie zapomnieć.
Cracovia Restituta 2004!
Dziękujemy Pawłowi Misiorowi za to że Profesor Filipiak jest z Nami i Filipiakowi za wiarę i chyba już miłość do CRACOVII a bez tych panów obecne wyniki nie były by mozliwe z wiadomych wzgledów. Każdy związany z Pasami zasłużył na podziekowania Piłkarze Trener i My Kibice mając takie zaplecze finansowo-sportowe nie martwie sie o przyszłość CRACOVII !!!!!
Serdeczne podziękowania dla Prezesów zespołu Cracovii a przedewszystkim dla wspaniałego trenera i ambitnych piłkarzy.Byle tylko
na wiosnę powtórzyć ten wynik punktowy z jesieni to będzieny wysoko w tabeli ,a może nawet będziemy grać w pucharze UEFA.
Brawo Pasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już weszły Pasy , a niedługo spadnie Wisła do A-klasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
raf jedynka wyraził dokładnie to, co czują wszyscy. Dodać tylko piłkarzom życzenia okrzepnięcia i jeszcze większej pewności , bo są naprawdę bardzo dobrzy: albośmy to jacy tacy jacy tacy i gracze pasiacy i fani Cracowiacy, Cracowiacy fani w pasach zakochani
"Nie od razu Kraków zbudowano"
cieszmy sie z tego co Nasi chlopcy osiagneli !!! bo jak na beniaminka po 20 latach w ekstraklasie to wg mnie jest zaje...fajnie :P
Dziękujemy, dziękujemy,dziękujemy!!!!!!!!!! byle do wiosny:)
DZIEKI!!!!-rowniez za to,ze jak mowie o Tobie Cracovio to mi dziwnie sciska w gardle...
dziękujemy
Nie zauważyłem wcześniej tego tematu , więc powielam gratulacje zamieszczone w innym miejscu! Tak więc:
Gratulacje:
-dla profesora, że stworzył CRACOVII warunki do błyskawicznego rozwoju,
-dla Pawła Misiora, że "stworzył nam Profesora" i zapoczątkował ciągły marsz w górę,
-dla trenera (trenerów), że stworzył drużynę grającą najbardziej widowiskowy futbol w naszej lidze,
-dla zawodników za ambicje i zdrowie pozostawione na boisku,
-dla kibiców, którzy w każdym meczu zarówno w Krakowie, jak i poza nim swoim gorącym dopingiem wspierali zawodników pasów!
Za to wszystko dzikujemy!
Mogło być więcej, ale też mogło nie być nic.
Dziękujemy.
Wielkie dzieki!!
NA DOBRE I NA ZLE JA I TAK KOCHAM CIE!!
CRACOVIA!!
właśnie wróciłem z Żywca z wesela i troche mi wiadomość o naszej porażce zakłóciła świętowanie
ale szybko (po kolejnych baniach ;) uświadomiłem sobie że liczy sie CAŁOKSZTAŁT !!!
a tu efekty mamy zajebiste
teraz ide sobie odbić emocje na hokeju :):):)
choćby dla tego że wisła to stara qrwa a [b]CRACOVIA NIE[/b] ...
to tak w duuuuuuuuuuuuuużym skrucie ale chyba ci wystarczy
a meczyk (chociaż spuźniłem się godzine)i atrakcje po meczowe zjaebiste :):):)
pozdrówka dev !!!
NA INNYM MECZU W INNY CZAS DOOOZOBACZENIA ZNOW !!! DZIEKI CRACOVIO !!!
Przewyższyli moje oczekiwania za co Wielkie Dziękuję dla Drużyny i Sztabu szkoleniowego!
Wiosna Będzie Nasza. Żeby tylko lepiej wystartować niż zwykle.
Nie przejmujcie się ostatnim występem, dzięki za ostatnie wspaniałe 3 lata.
Pierwsza runda w I lidze też była extra. Wszyscy się uczycie, włącznie z trenerem, robicie systematyczne postępy i to jest najwazniejsze.
Dziękujemy ! :)
wszystko już chyba zostało napisane
nie pozostaje mi nic innego ja przyłączyć sie do podziękowań,
Dziękuje !!!!!
Bardzo Wielkie Dzięki:))))
[img]http://www.sm.ipl.net/~sm110/amica_mix_duze.jpg[/img]
pozwoliłem sobie na mały kolaż;-)
i również dziekuję Pasom za bardzo udaną jesień. Na wiosnę bedzie jeszcze lepiej!
Wiadomość zmieniona (23-11-04 00:00)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)