Witam wszystkich kibiców!!!Chciałem zapytać czy ktoś nie wie co dalej z przebudową stadionu CRACOVII?Z wypowiedzi pana Jakuba Tabisza opublikowanej w dzisiejszym Dzienniku Polskim wynika ze stadion ma zostać generalnie przebudowany.Tylko niby kiedy to mialoby nastapic?????
Wiadomość zmieniona (18-11-04 21:35)
-
-
Co dalej ze stadionem?
kurwa czyjego stadionu ???????????
Tabisz to mowil o stadionie Cracovii a nie Craxy... wiec chyba troszke Ci sie pomylilo!!
Tak stadion ma byc przebudowywany o czym powszechnie wiadomo od bardzo dawna i chyba nawet vlepki byly;)
Poszukaj w archiwach teraz.pasy.pl - byla tam seria artykulow bodajze "Teraz stadion" ;)
mamy nowego na forum;-)
Kochamy debiutantów :D - Sorki, że rozmywam rozmywanie
Ale co z tym stadionem?Wydaje mi sie ze narazie tyle zrobili ze teraz nic sie nie ruszy przez 10 lat :(
gazeta.pl :
"Jeszcze dwa baraczki?
Prezes Filipiak nie obawia się nawet, że stadion przy ul. Kałuży nie jest dostosowany do rozgrywek europejskich: - Stadion? Lubię takie problemy. Niedawno nie nadawał się do pierwszej ligi, a teraz już się nadaje. Jeśli przyjdzie nam grać w pucharach, to zrealizujemy wszystkie wymogi. Wiceprezes Tabisz był niedawno w Manchesterze United i nasze szatnie nie odbiegają za bardzo od tak bogatego klubu. Postawimy dodatkowe dwa baraczki i choć estetyki nie poprawimy, to warunki dla piłkarzy będą dobre.
"
Robert o co Ci chodzi??:| nie możesz narzucac nikomu tego jak ktoś będzie nazywał własny klub ja sam często uzywam słowa CRaxa i mi się ono bardzo podoba więc przystopuj i nie najeżdzaj tak na kazdego:>
Pozdro dla Ciebie!!
kolejne dwa baraczki heh do dupy z takimi baraczkami
Cra.xa.. dajcie spokoj.. Cracovia albo Pasy i tyle..
Wiadomość zmieniona (19-11-04 15:32)
moze jak sie z nas zacznie smiac wloska prasa czy brytyjska ze 1wszo ligowa druzyna z Polski miesici sie w budowlanych barakach to oprocz nas ze wstydu posra sie rowniez nasz "kochany" prezydent i dogada sie z tymi pieprzonymi norbertankami
no coz z Monaco sie nie smiali...
no to super.. bedziemy przodowac w rozwiazaniach "mobilnych" ;)
klub bedzie sie miescil w barakach
a nowy stadion zbudujemy z klockow lego zeby mozna bylo latwo rozlozyc i przeniesc w inne miejsce ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)