"kurde ja się źle czuje w młynie bo ja się dre i wydaje mi się ze dopinguje tylko ja bo wokol mnie nikt ust nie otworzy nawet ..."
Santo ja czuje dokladnie to samo....a juz o Katowicach nie wspomnę jaki był nieraz piknik ze nawet dupy sie nie chcialo niektorym podnosic z siedzenia a co dopiero spiewac...
no trzeba chyba zrobic to co proponuje KID...
Ludzie jak sie drzemy - TO WSZYSCY !
Wiadomość zmieniona (17-11-04 23:48)
-
-
Doping i jeszcze raz doping
Cóż po prostu Świstak baaaardzo długo się wyrabia (dociera). No ale dajmy mu jeszcze rok czasu... Póki co nadal jest za mięki i nadal bez tego czegoś co bym nazwał jajem. No ale trening czyni mistrza.
[b]Autor: Dementor (---.tele2.pl)
Data: 17-11-04 23:15
chyba najlepiej nasze C wypadło na Płocku więc nie rozumiem...[/b]
W pelni sie zgadzam.
C wypadlo na meczu z Plockiem napewno najlepiej na tle,chociazby bladego mlynu(powod wiadomy).
Ale prosze mi tu nie pier.dolic ze C to pikniki ktore nic nie spiewaja,bo tożto glupota jest;)
Staniq:uwierz mi, że się staram;)) Pozdro
Co do trybuny C to możecie nas nazywać piknikami , wali mnie to. Widzę tu jednak mnóstwo znajomych którzy przed 20 laty siedzieli tylko w młynie. Dziś wielu z nas minęło trzydziestkę , staliśmy się dojrzali i poprostu trochę nie przystoi nam przesiadywać z nastoletnimi chłopcami i dziewczętami. Kibicowsko nie zmieniliśmy się wcale. No wiadomo z racji wieku , pozycji w rodzinie i stanowisk w pracy nie interesują nas również ustawki. Czeka to jednak 99 % ludzi chodzący teraz na młyn.
Zapewniam jednak że gardła mamy zajebiste. Dlatego dziwi mnie Wasze wzruszenie z powodu rozśpiewanej ostatnio trybuny C. My to robimy od wielu wielu lat. Czasami tylko z racji wieku boli nas na meczu gardło.................
To moze jeszcze ja dorzuce swoje dwa grosze -
chodze na B od strony mlyna, na kazdym meczu jest inaczej (nie licze Polonii bo sie spozniłem i bylem na B przy klatce) i wokol sa rozni ludzie ale zawsze jest niesamowity potencjal - wystarczy by 2 - 3 os. cos zaintonowały i cały sektor to podchwytuje. dodatkowo na Wisle P. Opravcy mieli megafony i pomijajac fakt, ze czasem ich nie bylo slychac, to jak wiecie wyszlo swietnie. O tym jak 'pikniki' (pojawia sie nowa jakość słolwa 'piknik')na C dopinguja nie pisze bo tego miodu w ich serca i tak za duzo (i jeszcze kamery C+ przeniesie zeby ich filmować :-))
a mlyn rzeczywiscie miesza sie w jednym sektorze z tymi co znalezli sie na D tylko z powodu ceny biletow.
Caly czas sie zastanawiam czy rzeczywiscie młyn powinien zapełniać sie jako ostatni ?(na B i C tzreba byc jakies 1,5 - 2h przed meczem i zwykle pzrez te 1,5h patrze sobie na ten pusty D i zastanawiam sie czemu przez ta godzine czekania nie mozna by 'tworzyc' atmosfery)
- z kolei pewny jestem, ze młyn nie powinien schodzic po meczu jako pierwszy (jak to właściwie mialo miejsce na Wisle P.)..
Jakos jestem jednak spokojny, ze Swistak da sobie z tym rade i na wiosne nasz doping bedzie miazdzył (z kuchenkami tez jestem pewny, ze tak bedzie)
mam pytanko .. czy na B jest dach ? czy tylko na A ? ;/ bo na taka pogode trzeba chyba zmienic miejsce !
gdyby udało się zrobic miejsce na młynie dla DOPINGUJACYCH LUDZI .. np. taką niby klatke bez ławek (tak jest na LECHU)!! a druga strona łuku .. z ławkami .. cena taka sama.. i wtedy w to miejsce raczej by przychodzili w to miejsce ludzie DOPINGUJĄCY drużyne !
mam nadzieje ze ktos cos z tego zrozumiał ?
Wiadomość zmieniona (18-11-04 11:47)
Nawijamy na ten temat nie od dzis... Postow w tym temacie na forum od... groma;-) C to nie same Piknicki, ale nic sie nie zmieni do momentu, dopoki nie bedzie jednego dowodzacego dopingiem na calym stadionie (na razie Swistak zapodaje tylko mlyn i troche B), lacznosci miedzy sektorami, szefow dopingu poszczegolnych sektorow wspierajacych tego glownego (Swistaka) z mlyna.
Czyli nie bedzie inwestycji (wacel nie tylko finansowych) = nie bedzie zajebistego dopingu. I nie ma co liczyc, ze powtorzy sie atmosfera ze Szczakowianki, czy Polkowic, bo po pierwsze pora roku juz nie ta, a po drugie entuzjazm nieco opadl po awansie (niestety).
Dobre ekipy, ktore przyjada na wiosne nas "zmasakruja" w sensie spiewu i slyszalnosci. Na razie zbyt dobrych gosci nie mielismy na Swietej Ziemii, ale mysle, ze zabrzanska ekipa byla dobrym przykladem (w transmisji telewizyjnej slychac ich momentami lepiej niz nas)...
Ale zeby nie bylo, ze tylko narzekamy na forum - sa tez chwile i teraz na trybunach, ze az sie kurde chce zyc!!!
Świstak proponuje walnąć tekstem ze kto nie spiewa ten za miedze. I jestem pewien ze to zadziała :]] tylko w jakis sposob ? :]
Parol napisał(a):
> mam pytanko .. czy na B jest dach ? czy tylko na A ? ;/ bo na
> taka pogode trzeba chyba zmienic miejsce !
>
>
> gdyby udało się zrobic miejsce na młynie dla DOPINGUJACYCH
> LUDZI .. np. taką niby klatke bez ławek (tak jest na LECHU)!! a
> druga strona łuku .. z ławkami .. cena taka sama.. i wtedy w to
> miejsce raczej by przychodzili w to miejsce ludzie DOPINGUJĄCY
> drużyne !
>
> mam nadzieje ze ktos cos z tego zrozumiał ?
Parol niby dobry pomysł ale pomyśl czy jeżeli nie chcesz śpiewać to idziesz stanąc na przeciwko Świstaka ?? ja nie chce śpiewać to uciekam od tych co śpiewają ! chyba normalne!!
co mają do tego ławki na łuku jak i tak wiekszośc na nich stoi ;-)
Pamietam całkiem niedawno to było chyba na Odrze jak zaczołem żdzierać gardło na maxa to poniektorzy spoglądali namnie jakoś dziwnie.
Mam nadzieje Świstak że masz dobry i skuteczny plan :] Acha i dotych co nażekają na Świstaka puki co niebyło nikogo lepszego odniego na gnieździe i myśle że bez niego to doping cięzko idzie.
SaNtO napisał(a):
>
> Parol niby dobry pomysł ale pomyśl czy jeżeli nie chcesz
> śpiewać to idziesz stanąc na przeciwko Świstaka ?? ja nie chce
> śpiewać to uciekam od tych co śpiewają ! chyba normalne!!
Santo: Ty nie chcesz spiewac ?! Wstydz sie ;-)
Pozdro
kiedys w 3 lidze byla fajna proba- steliscie z telefonami czy z łoki-toki wokol stadionu i staraliscie sie wszystko zgrac- wtedy to niewyszlo ale teraz jestem przekonany ze by sie udalo!!!! pozdro.
Santo ... ale Ci co nie śpiewają to przychodzą pod gniazdo .. przykre ale prawdziwe .. moze ich wydelegujemy ? na drugą strone(nie błoń)
CZeba coś Z Jedną rzeczą zrobic dzis na meczu z Amicą jak padla dla nich bramka to zamiast glosnego C R A C O V I A uslyszalem wisla to stara kurwa ....... No normalnie myslalem ze mnie z nóg zwali bez jaj gramy z amicą a wszyscy wzucają na psiarnie na to bedzie czas na derbach........i jeszcze jedno bo straconej bramce zamiast glosnego dopingu to prawie nikomu niechcialo juz sie spiewac
Ale i tak dzisiaj było znacznie Lepiej...niż w ostatnich meczach..:-)
czy lepiej to kwestia dyskusyjna...
jeden wielki balagan...a w jakim celu byly rozdane teksty skoro ani raz nie zostaly wykorzystane????
doping dzisiaj byl mozna powiedziec dobry , jak na to co grali pilkarze , robilismy co moglismy , ale ilez mozna ... Świstak , caly czas pokazywalem Ci kartke , a Ty nic .. normalnie ...
Eeee.. na młynie coś było :p i chcielismy na 2 strony to SIALALALA"life is life" ? ale reszta nie pociągnela
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)