Poprawcie mnie statystycy jak sie myle ale wydaje mi sie ,ze mecz z Amica (WYGRAJCIE GO CHLOPAKI chocby strzelajac sznurowka w 90 minucie) moze dac Cracovii najwyzsze miejsce na polmetku od ponad 50 lat. Do tego to bezposredni pojedynek o to miejsce i z mocnym kadrowo rywalem...
Moze by ten mecz jakos specjalnie publikatorom sprzedac?
????????????
To poczatek wielkich emocji na Kaluzy bo wiosna Legia Lech Wisla Pogon ...prawie same hity!!! (kto nie kupi karnetu moze miec klopot z wejsciem...)
-
-
Mecz o 4 miejsce - pole popisu dla Marketingowcow naszych
Jasne Icek - jak bedziesz tak reklamowal to klopoty beda, ale... z kupnem KARNETU;-)))
Twix - no a co myślisz, propaganda ponad wszystko:-). Już 2-ch namówiłem. Kazali mi kupić dla siebie karnety "jak tylko będą".
Drogi Icku! Oby przez twoją reklamę cena karnetów nie poszła 100% w góre !!!!!!!
jak wygramy z Amiką to mamy 4 miejsce[lepszy mamy stosunek bramek],to bedzie mega mecz!!!!!!!z tymi karnetami to nie zart bo runda wiosenna bedzie gruba:)
Podobno z karnetami juz jest problem. Sam szukam dojscia do listy społecznej bo zdaje sie juz dwie takie powstały :-)
No to skoro temat o marketingu to dziś w GW znalazłem taki tekst:
Cracovia i wszyscy wiedzą
- Dziewczyny, zamiast do bramki, rzucają piłką po suficie i po reklamach. Mówię mężowi, żeby dał sobie już spokój z tą piłką ręczną - powiedziała nam wczoraj Stefania Ryś, która również ma udziały w firmie Meble Kuchenne "Ryś". - Od wielu lat dajemy pieniądze na Gościbię i cicho o nas. Wystarczyło, że wykupiliśmy sześć reklam na stadionie Cracovii, i od razu każdy o nas usłyszał, pokazują nasze logo w telewizji. Byłam ostatnio na targach i wszyscy nas znali właśnie dzięki współpracy z Cracovią. Dlatego mówię do męża: jak już inwestować w sport, to w piłkę Cracovii.
;-)))))))))))
Paso_zyd cena karnetu zapewne bedzie wieksza bo bedzie wiecej meczy w domu.
Jaka lista spoleczna ?? O co chodzi ja tez chce karnet.
ja mam nadzieję tylko ze obowiązuje piewokup dla posiadacza karnetu z rundy jesiennej bo ja juz się zaklimatyzowałem z towarzystwem z numerowanego A1
jak zwykle propaganda sukcesu. Po co społeczna lista przy nienumerowanych miejscach ?
hehe ja tez na nowa runde kupuje dwa karneciki :)
pierwokup das ist ein gut idea
Przy takiej grze Cracovii na Amikę bilety same się sprzedadzą.Fakt ,że trzeba pomyśleć o karnecie na następną rundę,liczę na to ,że forum "powie"gdzie kiedy i jak.
[b]Autor: Kojo (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 16-11-04 18:44
hehe ja tez na nowa runde kupuje dwa karneciki :)[/b]
Zdecydowales sie juz na ktory sektor:)?
To nie tylko mecz o 4 miejsce trzeba udowodnić kto jest DRUŻYNĄ ROKU i TRENEREM ROKU . Cracovia i Amika oraz ich trenerzy są nominowani w plebiscycie "Piłki Nożnej"
Wiadomość zmieniona (17-11-04 00:40)
Oczywiscie z ta lista społeczną kitowałem :-)
Ale adrenalina skoczyła w góre, a prawo ograniczonej dostepności dóbr zadziałało :) sam sie przestraszyłem, ze może karnetów zabraknąć ...
Z innej beczki - ciekawe kiedy rozpocznie się dyskusja o wprowadzeniu numerowanych miejsc... (na B, od młyna, numerki są, na C podobno tez)???
jak prezes wroci z Menchester United to ponumeruje wszystko i dobuduje oszklone biznes loze.
w Radio Krakow leci reklama meczu
z Markiem Citką
i z Wąskim też poleci.
Tu macie rozpiskę:
2004-11-17 Śr 10:28B 15:58 19:58
--------------------------------------------------------------------------
2004-11-18 Cz 7:28B 8:28 10:28 14:28 15:58B 19:58B
2004-11-19 Pt 7:28 8:28B 10:28B 14:28B 15:58 19:58
2004-11-20 So 7:13B 8:13 8:58B 10:58 12:58B
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)