jest zajefanie na wiosne u Nas będzie 3:0 przynajmniej, heh ale mi "kuchenki" kupona skwasiły :(
-
-
Pogoń Szczecin - Cracovia 1:1
hah :) głupie śledziory :)
C=R=A=C=O=V=I=A S=T=A=R=E M=I=A=S=T=O
REMIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....pamiętam te święte słowa
nigdy nie zejdę na PSY !!!
brawa dla naszych za walkę do końca!!!
Remis za.ebisty wynik!
Chciałbym tylko zobaczyć tą bramkę dla Pogoni mam nadzieje że nie padła po faulu na Cabaju....
dobry wynik!!!!brawo.... takie mecze powinny byc w C+ na zywo!!!!
DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY
Wynik bardzo dobry bo uważam że Pogoń jest dobrą drużyną i bardzo groźną u siebie.
Gratulacje dla zawodnikow Pasów!!!
brawo cracovia a zna ktos wynik polonia gornik??
PODOBNO PIĘKNA BRAMKA BANIOWEGO
Bardzo dobry wynik,na bardzo trudnym terenie!
Bravo chlopaki!
jest super :)
Polonia - Gornik 2-1
prawie umarlem
ale kocham nasze padsy
Jak stukniemy Amice, to 4. miejsce nasze!!!
wizja gry w pucharach staje sie realna...
No i sledzie nas nie zjadly, cieszy szczegolnie to ze sie po bramce
nie zalamali i powalczyli!!!
Witam....wlasnie wrocilem z meczu.....wiec moge wam zdac krotka relacje:)
Jeżeli chodzi o poziom sportowy to mecz byl dosyc dobry. Pogoń w 1 połówce powinna prowadzić spokojnie 2:0 (m.in. Milar z około 1m strzelił obok bramki - bez komentarza). 2 połowa juz bardziej wyrównana choć Pogoń dalej "coś" próbowała. Bramka dla nas po błędzie waszego bramkarza (faulu raczej nie było ale zobaczycie sami w TV, ja za dobrze nie widzialem). Po zdobyciu bramki raczej nastawiamy sie na kontry i kilka takich mogło zakończyć sie powodzeniem....niestety zawiodła skuteczność. Bramka dla was hmm...dosrodkowanie waszego grajka i Bania ładna główka daje bramke przy słupku. Po stracie bramki Pogoń jeszcze szarpała ale zabrakło sił. W mojej (subiektywnej oczywiscie:D) ocenie Pogoń napewno bardziej zasłużyła na zwycięstwo....Szkoda ze straciliśmy bramke pod sam koniec.....ale cóz...nasz pech...wasze szczęście.
Jeżeli idzie o kibiców. Na meczu myśle, ze było ich ok.13tyś może troszke wiecej. Od was 25-30 osób max. Z naszej strony oprawa chyba najlepsza z dotychczasowych....będą fotki zobaczycie...ocenicie.To by było na tyle.
PZDR
Wiadomość zmieniona (13-11-04 18:47)
Wynik bardzo dobry, choc ja hurra optymista do konca wierzyłem w wygrana - nie mniej biorąc pod uwage całokształt: jest super.
A teraz świętujemy :-) !!!
Dziękujemy Cracovio za remisik na tak trudnym terenie.
Pogoń śledzie syfem jedzie!!!
PO takim wyniku trener powinien podac sie do dymisji
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)