Nie wiem jak Was ale mnie juz "nerw" chwycil
-
-
Pogoń Szczecin - Cracovia 1:1
mnie już rano :)
Do boju Cracovia, do boju Cracovia
marsz, marsz, marsz
zwycięstwo czeka nas !
A na stronce Pogoni nie bedzie relacji LIVE ??
U mnie, a właściwie u nas już od pewnego czasu atmosfera meczu - wprawdzie oglądamy derby północnego Londynu Tottenham :Arsenal (3:4 poki co, w 75 min. ; mecz wspaniały) ale w domu jest biało-czerwono ...
aha i tradycyjne przypomnienie:[b] RADIO KRAKÓW 101,6 MHz[/b] :)
55 minut !
HEEEEEEEEEEJJJ PASY GOL!!!
45 minut :)
Juz niedlugo coraz blizej :)
Realacja Live od CRAC-a
DOJECHALI Szcześliwie!!!!!!!!!!!!
Policja naqszych kazała wprowadzić nie na trybuny tylko do jakiegoś miejsca za bramką gdzie nic nie widać. Trwają pertraktacje by jednak na ten sektor co rok temu weszli.
W Szczecinie piękne słońce. Nasi piłkarze mówią ,że wychodzą "na pełnej ...."
No to jazda z paprykarzami
40 minutek ! i zaczynamy relacje :)
cóż to będą za emocje !! ahh
CRA-CO-VIA !!! CRA-CO-VIA !!! CRA-CO-VIA !!! CRA-CO-VIA !!! CRA-CO-VIA !!! CRA-CO-VIA !!! CRA-CO-VIA !!! CRA-CO-VIA !!!
Ciekawe ile nasi strzelą (nie piszę stracą - bo mamy Cabaja :)). Dziś dzień wysokich wyników. Na razie w Anglii i naszej drugiej lidze.
Szczakowianka Jaworzno - Górnik Polkowice 5 : 0
RKS Radomsko - Piast Gliwice 5 : 2
Ruch Chorzów - Korona Kielce 4 : 1
Jagiellonia Białystok - Arka Gdynia 2 : 2
Tottenham - Arsenal 4 : 5
Doooooo booooojuu Cracoviaaaaaaaaa !!!!!!
[b]WSZYSCY NA CZATA ![/b] :-)
A ja nie rozumiem chłopcy, czemu nie mogliście kontynuować relacji w temacie Krecika, zwłaszcza, że ten był miły i niczym sobie nie zasłużył na takie potraktowanie (za ortografię nie idzie się do więzienia). Straciliście dobrą okazję do dania dobrego przykładu i zaprzestania tych internetowych wojen. A bramki strzelą Giza i Drumlak.
Moskwa z Wami za PASAMI!!!!!!!!!!!!!!
CRACOVII DUMNY FAN -
ZDOBYWCA WIELU GŁÓW-
PODNIESIE DŁOŃ-
I KRZYKNIE ZNÓW-
CRACOVIA ŁOWCY PSÓW !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)