heeh Świr sie przeprosił z Leszkiem...
I teraz kadra stoii otworem! ;-)
-
-
Świerczewski.....raz jeszcze
noo to juz sie nie moge doczekac meczu z Leszkiem na wiosne
bedzie mial dodatkowy smaczek!
U nas zdecyowana większość kibiców cieszy się z powrotu Świra, ja osobiście też. Oby tylko dobrze przepracował okres przygotowawaczy to będzie OK. O mobilizacji i wpływie na poziom rywalizacji w zespole nie wspomnę, bo naprawdę potrafi to robić.
Pozdrawiam.
jakos u nas nie potrafił... ale zycze wam jaka najelpiej!
FRAGMENT WYWIADU UDZIELONEGO PRZEZ PIOTRUSIA "GWIAZDORA" DLA P.S
- Cracovia to był rzeczywiście niewypał, ale tylko dlatego, że w tym zespole nie chciał mnie trener Stawowy. To bardzo obłudny człowiek. Gdy rozmawialiśmy w cztery oczy, zawsze powtarzał: - Piotrek, już niedługo dostaniesz ode mnie szansę... A za moimi plecami mówił co innego. Dopiero po pewnym czasie zrozumiałem, że tak naprawdę to on mnie nie chciał od samego początku. To dobry trener, ale również zwykły kłamca.
-- Nie ukrywam, że do takiego spotkania podejdę wyjątkowo zmobilizowany. Ale to nie będzie mecz Świerczewski kontra Cracovia, co raczej Świerczewski kontra Stawowy. Może wtedy ten nauczyciel WF-u zrozumie, że popełnił błąd? Chociaż wątpię, pewnie jest na to zbyt płytkim człowiekiem...
P....NY BURAK.LEPIEJ SIĘ ŚWIERCZEWSKI WEŹ ZA REKLAMOWANIE GORĄCYCH KUBKÓW I ZA PAJACOWANIE,BO TO WYCHODZI CI NAJLEPIEJ PIŁKARZU PODWÓRKOWY.
Świerczewski pytongu!!! Czekam na ciebie z utęskniem...
Będziesz miło przywitany...
NAPEWNO!!!!
hu.jek sie doigra w koncu
hahaha..........oby do wiosny.........:/
Czekamy na ciebie z utęsknieniem świerczewski... gwarantuję ci, że długo tego meczu nie zapomnisz
Drodzy koledzy z Krakowa Wy chyba macie problemy ze slowem pisanym.
Co Was tak zdenerwowało? Ze Swir ma takie a nie inne zdanie o Waszym trenerze? Przeciez on nigdzie nie obrazil Was ani klubu wiec nie wiem o co Wam chodzi. Swir nawet wyraznie powiedział ze Stawowy to dobry trener ale obłudny!! Kto z Was zna osobiscie pana Wojtka S?
Zaloze sie ze nikt, no moze prawie nikt. Wiec nie wiecie jaki jest prywatnie pan Wojtek.
Inna sprawa to sytuacja u Was w klubie(Stawowy-Mikulski) i ich rozgrywki. Dobrze wiecie ze ludzie sciagnieci przez Mikulskiego u Stawowego nie graja ( informacje te mam z Waszych postów).
Trzecia sprawa - Jestem ciekaw czy Swir wogole udzieli tego wywiadu czy to nie jest kolejna kaczka dzienikarska aby podgrzac atmosfere.
Pozdro z Poznania
I teraz pierwszy raz zgadzam się z Craco....
Świr powiedzial prawadę którą niektórzy ukrywają, bo są zapatrzeni w Wojtka ja w złotego cielca......Oby nas to nie zaprowadziło na manowsce....
TOM23,sorry ale pierdolisz.
1)Napisałeś cyt...Ze Swir ma takie a nie inne zdanie o Waszym trenerze,cytuje Świerczewskiego :To bardzo obłudny człowiek,zwykły kłamca,nauczyciel WF-u,płytki człowiek.
CO TO ZA ARGUMENTY???ŚWIERCZEWSKI KĄSA BO MU NAJZWYCZAJNIEJ GŁUPIO ŻE BYŁ ZA SŁABY NA GRĘ W CRACOVII.MYŚLAŁ ŻE Z "URZĘDU" DOSTANIE MIEJSCE W SKŁADZIE.A TY TOM ZNASZ STAWOWEGO???CIEKAWE JAKBY W PODOBNEJ SYTUACJI JAKIŚ ZAWODNIK POJECHAŁ PO RAJTUAZCH MICHNIEWICZOWI,JAKBYŚ ZAREAGOWAŁ.
2)Inna sprawa to sytuacja u Was w klubie(Stawowy-Mikulski) i ich rozgrywki. Dobrze wiecie ze ludzie sciagnieci przez Mikulskiego u Stawowego nie graja ( informacje te mam z Waszych postów).
O TYM JAKA JEST SYTUACJA NA LINII STAWOWY-MIKULSKI DOBRZE WIEMY I NIE MUSISZ NAM PRZYPOMINAĆ.WEŹ POD UWAGĘ ŻE ŚWIERCZEWSKI SAM SIĘ SKREŚLIŁ,SPÓŹNIANIE NA TRENINGI,ODMOWA GRY W REZERWACH.
PODSUMOWUJĄC...
TOM,WYDAJESZ SUBIEKTYWNE OPINIE,BRONIĄC NOWEGO ZAWODNIKA SWOJEGO KLUBU.ŻYCZĘ LECHOWI JAK NAJLEPIEJ ALE MAM NADZIEJĘ ŻE SIĘ PRZEKONACIE ŻE ZATRUDNIENIE ŚWIERCZEWSKIEGO TO BYŁ DUUUUUUŻY BŁĄD.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Zubereg,zupełnie Cię nie rozumiem cyt..."Świr powiedzial prawadę którą niektórzy ukrywają, bo są zapatrzeni w Wojtka ja w złotego cielca....Oby nas to nie zaprowadziło na manowsce...."
JAK NARAZIE "TO" ZAPROWADZIŁO NAS Z 3 DO 1 LIGII W KTÓREJ PASY RADZĄ SOBIE CAŁKIEM DOBRZE.
NIE ROZUMIEM LUDZI KTÓRZY NIE POTRAFIĄ DOCENIĆ ZASŁUG STAWOWEGO RZUCAJĄC NONSENSOWNE ARGUMENTY PRZY KAŻDEJ MOŻLIWEJ OKAZJI.
Wiadomość zmieniona (06-12-04 20:50)
Kazdy broni swoje poglady......natomiast wiekszosc jest wpatrzonych w W.S.jak w swieta krowe o ktorej nic zlego niemozna powiedziec...
CRACOVIO MA ,TYS CHLUBA MEGO MIASTA!!
Następny..... :-))))))
Nastepna.....;)
CRACOVIO MA,TYS CHLYBA MEGO MIASTA!!
Ale żeś dowciapny.Gratuluję poczucia humoru.
Martinez, Renifer to kobieta :)))
Chyba że tak :-)))
25 dni później
apropo Świerczewskiego - ogladałem wczoraj relacje z turnieju Sylwestrowego w Białymstoku gdzie owy ,, osobnik'' występował w składzie Eskadry( Szamotulski , Iwan , Reiss, Ledwoń ) i to co on wyprawiał na tym turnieju utwierdziło mnie w jednym że takiego chama i buraka jak Świerczewski Piotr to chyba gorszego nie ma - faulował chamsko ( uderzenia łokciem , podcinał , szarpał sie z zawodnikiem Jagielonii , wieczne pretensje do sędziów ) a jeśli chodzi o jego poziom sportowy to oprócz strzałów na siłę ( oczywiście nie celnych nic nie pokazał )
widzialem final tego turnieju byl moment ze Świerczewski mogl miec spore klopoty ze strony kibiców Jagi ;-) (rzut rożny)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)