Jaszczurka takie texty to nuc do kolezanek jak im buciki bedziesz pucowal!!
-
-
Pogoń śledzie...
poznaniak napisał(a):
> Rozumiem ze ORMO chodzilo na twoj psi klub robic sztuczny tlum
> bo zaden normalny krakowiak tej zgaji kundli nie oglada. Na
> piaskach to pewie sam szczekales psiaku i jeszcze do ksiezyca
> wyles. A teraz do budy lulac psi wytrysku.
i tym sposobem spuśćmy zasłonę milczenia na tego intelektualistę inaczej... Poproś majstra z dawnych ZNTK albo proboszcza z Fary o pomoc w rozumieniu tekstów pisanych. Ewentualnie poszukaj cinkciarzy z Ratuszowej
to my N@PINACZE !!!!!!!!!!!!!!!!!
badz dumny z tego kim jestes :D
śledzie to my !!!!!!!!
Stwierdzam ze twoi przyjaciela ORMO - wcy spalowali twoja matke jak byla z toba w ciazy. Teraz juz wiem skad u ciebie wieczny usmiech. A u proboszcza to pewnie ciagnales wino mszalne na plebani.
Zreszta, szkoda na ciebie klawiatury
..tak ty wy netowi imbecyle
śledziu, bądź dalej dumny z tego kim jest
dobijecie do 200 postów tym temacie?
hę?
Dramat tu jest.A sledziki ladna napinke robia.
Te sledzie przygotowac sie bo przyjezdza CRACOVIA i bedziecie konsumowani.Tak ze 2:0 to minimum :))))))))))))
chyba PASSSOWAŁOBY tu troszkę posprzątać... a może się mylę ??
Napinacze Ptakovii dajcie sobie na wstrzymanie.
bawicie sie w wislakow wirtualnych kibicow??
jest spoko maja jeden temat i dzieki temu reszta jest ok ...
nie to co przy okazji ostatnich 2 meczów gdzie wpisywali sie wszedzie ...
:-)))
Ty nie mow tak glosno tego bo zaczna zasmiecac jeszcze inne.Dzieki Bogu mecz juz niedlugo i sie skonczy sledziomania,a zacznie kuchenkomania.Bo podejzewam ze kuchenki tez co nieco napisza na naszym forum :)
Bójcie się Pogoń śledzie bo w sobote Cracovia do Was PRZYJEDZIE!!!!!!!!!!!!!
Wkrótce Pasy Liderem Ekstraklasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kuchenkomania juz sie zaczyna!!!!:D:D:D:D:D
poczytaj inny temat:D:D:D:D:D
Sprawa chipów :--))))
PozdRO
Cracovia na fali, Pogoń coraz lepsza. Moze byc dobry mecz! Ciekawe tylko czy wasi kibice potwierdza stereotyp kibica pasów, lubiacego miec ze soba siekierke lub podobny sprzet?
Do boju MKS!
Do boju marsz!
Zwyciestwo czeka nas!
Ja bym na waszym miejscu nie liczył na Pawła !!! On zawsze jak chce komuś cos udowodnić to mu nie wychodzi.Gdy wrócił do nas z Zagłębia w 2 lidze to też chciał udowodnić Zagłębiu ze źle się z nim obeszli.I co ? I był to najgorszy mecz jego !!!! w całej kolejce !!!!
Pozatym co do tematu że kibice go tu nie nawidzą i takie tam.Przecież Dymkowski gra w Arce Gdynia i strzela dla niej bramki-czy ktoś go za to nienawidzi ?? Nie !!!! Drumlak też by miał poważanie wśród kibiców gdyby nie jego zachowanie gwiazdorskie którego on się wypiera.Gdy bylo spotkanie z kibicami w Galaxy to tylko pan Drumlak był z ochroną !!!Jakby był niewiadomo jakim piłkarzem.Ani Batata ani żaden inny zawodnik nie miał ochrony ,w dodatku przed kim ? Przed własnymi kibicami??!!!Trzeba szanować własnych kibiców żeby mieć u nich szacunek.
Ja nie neguję w jaki sposób się pożegnano z Pawłem u nas w klubie ale on tez nie był bez winy a to że gra u was? Niech gra i oby jak najlepiej żeby udowodnić ten swój talent który kiedys w nim widzieli trenerzy a który mu zawrócił w glowie.
Do zobaczenia w sobotę
Pozdrawia zachodniopomorskie
Krecik , coś w tym musi być. U nas na spotkania z kibicami Drumlak bez ochrony przychodzi... ciekawe...
No właśnie. Nie tylko na spotkaniach, ale też na meczach. Dwukrotnie widziałem Pawła Drumlaka w cywilu na meczach wśród kibiców Cracovii i nie miał żadnej ochrony. Zresztą podobnie jak inni nasi gracze.
poruczniku pseudointelektuaisto. nie kalecz francuskiego cwoku i zajrzyj do slownika
a tak ogólnie to smiac mi sie tylko chce z tych kliencików z Pogoni. hehehehehe
Tylko wyjątkowy debil mógłby gwizdać Pawłowi Drumlakowi w Szczecinie, bo to bardzo sensowny człowiek i dobry piłkarz. Ponadto nie chiał odchodzić ze Szczecina... Mam nadzieję, że po dramatycznym meczu wygra POGOŃ !!! Oby nam tylko sędzia nie przeszkodził.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)