martinez z kolei założył nie mniej dobry temat o historii naszych zgód! też polecam i jeszcze nie wiem czy podzielam zdanie Martineza. historia naszych zgód bedzie zawsze
-
-
Doping na Wisle P. :-)
Pac-Man: ja mam wiele twarzy jak "kameleon">(a fe;-)..hehe
pmx7: ile dostaje rzecznik?.a ha chce tez samochód słuzbowy, bede woził moje dupsko samochodem na mecze;-) (niech żyją automobiliści )
Wreszcie się dziś udało "Cracovia - hej!", jest to niegorsze od lokomotywy..
Antydoping? Przecież graliśmy dziś z wisłą...
[b]"Autor: Pani Dementorowa (---.veranet.pl)
Data: 06-11-04 19:05
Brawo dla grupy inicjatywnej z loży malkontenckiej, która przy każdym z 4 razy: "Wisła to stara *****" zaczynała gromkie CRA-CO-VIA, do nich przyłasnczały się kolejne osoby od Focha i... antydoping prawie nie istniał, albo przynajmniej na C był zagłuszany :)"[/b]
Z usmiechem od ucha do ucha, musze stwierdzic iz bylem w tej grupce,ktora za kazdym razem slyszac wiadoma przyspiewka intonowala CRACOVIA.
I rzeczywiscie,gdy najpierw rozpoczynalismy spiewac to robilismy to w pare osob,by za 2-3 razem juz robila to z nami polowa sektora.
Widac mozna cos zrobic z anty + sa na to chetni:).
Pozdro z tej okazji dla Koja,szybkiegolopeza a takze jego brata:)
Wiadomość zmieniona (06-11-04 23:28)
zaskoczyl mnie dzis sektor C i B ze w pierwszej połowie przy wlasciwie braku jednolitego dopingu na młynie potrafili sami ciągnąć doping. Brak Świstaka w pierswszej połowie bardzo odczuwalny, w drugiej juz mniej - dzieki strzelonym bramkom sie rozkręciło ! Po prostu Poooogrom w wykonaniu Pasów!
gole zawodnik klub
13 Tomasz Frankowski Wisła Kraków
10 Maciej Żurawski Wisła Kraków
--------------------------------
7 Piotr Bania Cracovia <---------------------!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Autor: Pokuś. (195.136.246.---)
Data: 06-11-04 21:37
Irecki a ty może z piłki noznej przezucisz sie na szachy..
...bo tak rozkminiam ze jedyne co ty robisz to szamasz kiełbaski i nie znasz kwintesencji piłki Noznej!!!!!!!!"
To moze ty mi nam wytlumaczysz co jest kwintesencja pilki noznej.
Wyzywanie od k.u.r.e.w. przeciwnika?
Spiewanie sedzia ch.uj w kazdym momencie,kiedy sedzia postapi inaczej niz ty uwazasz?
Prosze wytlumacz,co wedlug Ciebie jest sednem i kwintesencja pilki...
Kwintesencja PN by Pokuś.
Wolna Amerykanka w słowie,nikt mi nie bedzie mówił co mam spiewac, jak mam spiewac i kiedy mam spiewać.
moim zdaniem doping młynu był żenujący i jak czytam niektóre wypowiedzi to wydaje mi sie że byłem na innym meczu.
Sektory B i C były dużo lepsze, gośniejsze i przede wszystkim bardziej kreatywne w dopingu, natomiast młyn wiódł prym w antydopingu i sprawiał wrażenie mocno niezorganizowanej grupy przypadkowych osób. Sory jeżeli kogoś uraże, ale to nie tylko moja opinia.
Od meczu z Polonią coś sie pogorszyło: brak spontaniczności i żywiołowości która swój początek miała od meczu ze szczakową- może nam się już ta pierwsza liga opatrzyła, spowszedniała i entuzjazm opadł
Porównując taki młyn katowic do naszego, to oni są o dwie klasy lepsi- gośniejsi, bardziej zgrani i zdecydowani w dopingu. Przecież nas Górnik potrafił przekrzyczeć.
Wydaje mi się że były bardziej zaangażowane sektoty od młynu w doping, a on i tak słabo dziś wypadł przy piłkarzach.
ojaaaaaa.....przeciez logiczne jest ,że gdyby nic sie nie zmieniło i młyn nadal był by na swoim miejscu to bysmy miazdzyli dopingiem.
ciekawe jak Ci to wyjdzie jak będziesz to sam ciągnął albo z grupką swoich uwielbieńców
hehehe widze, że robicie ze mnie anty dopingowego Guru;-)
Wiadomość zmieniona (06-11-04 23:52)
Niestety nie bylem na meczu,dlaczego nie bylo swistaka???
widze ze Pokus wojujesz na forum na "wielu frontach" z bardzo twardym i niezmiennym zdaniem. heh. co do antydopingu - pociagnac ze 3 razy przed meczem mozna o ZWIśLE czy tam na schodach po meczu ale nie podczas opravy i po strzelonej bramce
Pozdro
Wiadomość zmieniona (06-11-04 23:56)
Coś w tym jest Gregu...Masz racje co do qrwowania po bramce...ale co do reszty zdania nie zmienie.
Pozdro600:D
Ale o dziwo mimo braku dowodzenia we młynie prawie wszystkie lokomotywy wyszły dziś prawie równo, nie tak jak na paru ostatnich meczach.
Łysenko (sektor C)
heh no i to jest na plus ze masz wlasne zdanie pomijając juz to do czego nawołujesz;-)
tu na tym forum - jeteś coś więcej niż guru - taki Ostani Mohikanin
Siedziałem na C jak zwykle i musze powiedzieć, że było o niebo lepiej niż na Poloni ostatnio. Znalazło się pare osób, które z różnych części sektora kierowały dopingiem. Takie osoby musza być bo inaczej każdemu się zachce śpiewać kiedy inni milczą i na odwrót. Ja ździerałem gardło ile mogłem... Pewnie czeka mnie dwa dnii nie mówienia;-)
Co do młyna to rzeczywiście był zauważalny brak Świstaka.
Oprawa SUPER - a zwłaszcza fala z kartonikami.
No i co do bluzganiana ... to pomysł z zagłuszaniem jest dobry: "CRACOVIA CRACOVIA..." i prawie nie słychać antydopingu.
Garbus masz 25 latek a ja ponad 800ke na karku... heheh ... jak Bedziesz "starszy" to kto wie moze bedziesz...
...Ostatnim Uczniem Ostatniego Mohikanina;-)
no widzisz Rex.. przyszedlem na C pierwszy raz w I lidze i juz doping o wiele lepszy!!! :P:P:P
Na Amike mam prze-chytry plan :):):)
Pozdro Dla Rexa... i szybkiegolopeza ktorego bylo mi dane poznac :):) i brata tez :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)