Sytuacja wyglądała tak:
Podjechaliśmy moim samochodem w 5 osób(w koszulkach w pasy) do knajpki zaraz przy wjeździe do Radomska... jakieś 50 metrów dalej stało ok. 5 gliniarzy na skrzyżowaniu (od którego transportowane później było kilka aut).
Po zamówieniu jedzenia podjechało 4 koksów w tym jeden w koszulce RKS Radomsko. Popatrzyli na nas po czym po 30 sek. odjechali... podjechali do glin i zaczęli z nimi rozmawiać... Już to wydało się nam podejrzane!!!
Więc zebraliśmy się i zostaliśmy oczywiście zatrzymani 50 m. dalej przez pały... Zrewidowani oraz poinformowani, że już dużo aut pojechało!!! Następnie wysłali nas na stadion... Szkoda, że od strony wejścia gospodarzy!!! Podjeżdżając pod stadion gdzie stały grupy kiboli z Radomska nie zatrzymałem się, bo nie widziałem ani jednego Policjanta!!! Za mną rzuciła się cała sterta chamów, przed którą ledwo co uciekłem!!!
Okazało sie, że wejście było z drugiej strony(kto był to wie...) przygotowane z parkingiem i mnóstwem glin... Przypadek?!? Pomyłka?!? Nie wierze!!! Wg. mnie jak w temacie!!! Wypuścili nas!!!
-
-
Policja prowokuje!!!
No proste ze prowokuja!!! Oni maja premie pieniezne za interweniowanie w zadymach!!!
Również impel dostajeł takową za udział w akcji. Ostatnia ich interwencja na Lechu...
Fro do spania!! ;)
Lepiej odwieś Explorera ; ))))))))))))))))))))))))))))))
he hehe dobre ;)
Mnie po zatrzymaniu uprzedzali o atakach na samochody /około 17/ i proponowali dołączenie do konwoju /chyba z ritmo, którego ekipa była w knajpce/. Ale pojechałem dalej i nie trafiłem na żaden parking i stałem za stadionem przy jakichś ogródkach działkowych.
Radomsko pewnie ma zgode z policją.
H W D P
Przesadzacie
K.
Ja napisałem autentyczne zdarzenie w którym brałem udział... Przyznam że pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło pomimo że już kilka dobrych lat na wyjazdy jeżdże samochodem... Dziwne wydaje mi sie też wprowadzanie kibiców Ruchu koło ALGI!!! Każdy znający choć troszke temat powinien wiedzieć jak to sie może skończyć, prawda?
Do Ar-a oczywiście ten parking nazwałem umownie, ja wyjechałem z tej knajpy ok.16.40, jeżeli dobrze pamiętam
zdarzenie autentyczne, ale wnioski, jakie z niego wyciągasz, są naciągane. Tak samo jak z Algą: to po prostu głupota i brak umiejętności przewidywania, a nie chęć prowokowania. Zresztą, co do Algi: czy widzisz jakąś lepszą możliwość? którędy ich wprowadzać, jeżeli od Kałuży na razie nie można?
K.
Zgadzam się z jankes76 w 100%. Przyjżyjcie się pewnym rzeczom dokładnie, to może się wam scenariusz przed oczami pojawi. Dla mnie jest to oczywiste jak 2x2, zresztą już dałem upust swoim podejrzeniom w pewnym tekście , który wkrótce ukarze sie na www.teraz.pasy.prv.pl.
Kto chce niech to bierze za nieudolność, tylko czemu ta niekompetencja zawsze pojawia się na naszych meczach !?
Nie tylko. Ale na naszych meczach jest niespokojnie.
K.
Wejście dla gości na ruh było gotowe. Byłam tam , widziałem, kończyli malowanie krat 2 godziny przed meczem. 0 policji na koronie stadionu , chodź po 5 minutach już wchodzi WEJŚCIEM DLA GOŚCI! To nie są przypadki. O zachowaniu w Hucie już nie wspomnę. Tam było to szyte jeszcze grubszymi nićmi.
Wiesz co Craco, porozmawiaj sobie najpierw z zarządem, bo ja już ich o to pytałem. Przed meczem z Ruchem inwestycja nie była odebrana, więc nie było możliwości przepuszczenia tamtędy kibiców Ruchu. czego bardzo żałuję, bo to by pozwoliło na uniknięcie części kłopotów.
Natomiast co do NH: nie byłem tam, ale sami hoolsi bardzo róznie się na ten temat wypowiadają. I jak rozumiem, szycie sklepów również było policyjną prowokacją?
pozdrawiam
K.
Pewne działania po Staszowie są dla mnie ewidentne, nie wybielam nas , ale takich "przypadków" jak przez ostatnie pół roku nie widziałem jeszcze.
Hmmm a dlaczego wy śpiewacie "Jak długo na Wawelu..."
Mieszkam daleko od Krakowa, ale coś mi się zdaje, że to nie wasz hymn. Mam rację?
Swoją drogą na Arce ta przyśpiewka jest obecna już z 20 lat jak nie więcej, może też od was siągnęliśmy? hahahahahahah
Lepiej już idź do policyjnego magazynu i weź kolejną porcję kartoników na następną "kartoniadę".
?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)