ŹRÓDŁO ZASŁANIA TAJEMNICA DZIENNIKARSKA... ;(
-
-
3maj jezyk za zebami! - czyli Cracow by night...
Nazwisk dziennikarzy nie wymienialem w polaczeniu z ich sympatiami klubowymi. Bo - wbrew temu co piszesz Kolego AjKot - dziennikarz powinien byc bezstronnny! I nie laczyc sympatii politycznych, klubowych, jakichkolwiek ze swoja praca... Tylko wtedy bedzie rzetelnym dziennikarzem!
Co do jednego wszakze masz racje - prywatnie Stanowski jest kibicem Cracovii i wszyscy o tym wiedza...
Piszac moj post i wymieniajac nazwiska dziennikarzy chcialem tylko dac Forumowiczom do zrozumienia, ze tworza darmowy material dla pismakow... A jak uczy doswiadczenie w postaci artykulu Pana Kordyla, niektorzy takie darmowe informacje niestety wykorzystuja... Wiec po co liczyc na ich dobra wole i klase, lepiej chyba od razu sie zabezpieczyc i nie wypisywac plotek na forum...
Tyle odnosnie sensu mojego postu, ktorego przeslanie nie dla wszytskich bylo widac czytelne... Dla niektorych - wlasnie dla Ciebie AjKot - byl ten post ZUPELNIE NIEZROZUMIALY! I niestety niezrozumiale sa dla Ciebie zasady dobrego wychowania, wypowiedzi na publicznym forum, szacunku dla innych...
Wg Ciebie jestem DUPKIEM... Tymi slowami konczysz swoja wypowiedz, choc nawet nie masz pojecia kim jestem, jakiego czlowieka obrazasz... Na oczy mnie moze nawet nie widziales...
Wiec Kolego AjKot - moze jestem dupkiem, moze mam inne poglady niz Ty, moze nawet wg Ciebie nie mam racji. Mam za to jednak KLASE! KLASE i STYL wypowiedzi (nie mowie o obrazaniu ludzi, bo to podstawa), do ktorych Ty nawet nie mozesz sie zblizyc... Niestety;-)
I pozdrowienia dla Wszystkich, ktorzy rozumieja, ze nie zawsze 3ba wyzywac kogos, kto ma inne poglady;-) I juz nie odpisuj Kolego AjKot, bo chyba wiem, czego i w jakiej formie moge sie spodziewac;-)
proponuje rozstawienie sie po rogatkach krakowa i pilnowanie naszych piłkarzyków ------- do wszystkich to co nasze pasiaste grajace chłopy robią to żenada....... CRACOVIA TO MY KIBICE ,AREK KUBIK TOMEK RZĄSA I ROMEK STEBLECKI....... :KOCHAŁEM CIĘ W OKRĘGÓWCE I W PIERWSZEJ LIDZE TEŻ "
To poza tematem zdecydowanie, ale:
Autor: Pokuś. (195.136.246.---)
Data: 03-11-04 21:03
Twixxx musze cie zmartwic :
[b]kukułki sraja do swojego gniazda[/b]...w Azjii wielkim przysmakiem jest [b]gniazdo kukułcze[/b] z gównami-gotowane(jest to prawda bez p*******enia)
Kukułcze gniazdo???!!! To trzeba natychmiast zgłosić do jakiegoś związku ornitologicznego, czy NG. ;-)
Proponuje BEZWZGLEDNE mazanie wpisow obrazajacych innych uzytkownikow.
no to trzeba wymazac pol forum ;)
Chyle czola Kolego AjKot... Masz znowu racje! Nie tylko ja cos Forumowiczom pokazalem, czy udowodnilem... Ty tez...;-)))
PS. Dupku? W sumie nie rozumiem czemu z takim zacieciem uzywasz tego slowa?... Do mnie mama na dobranoc zawsze mowila Piotrek...;-) Choc tej aluzji tez chyba nie zrozumiesz...
PS. cokolwiek bysmy juz nie mowili, nie ma sensu przedluzac tej polemiki... W tym temacie Kolego AjKot ja juz sie wylaczam. Mysle, ze reszta woli czytac o Cracovii;-)
Wiadomość zmieniona (04-11-04 13:01)
tak dla równowagi cytat z "Wprost":
[i]Zamiast trenować i prowadzić sportowy tryb życia, nasi ligowi piłkarze nie stronią od nocnych klubów. Piłkarzy krakowskiej Wisły często można spotkać w dyskotekach Dym lub Stalowa Magnolia. Warszawscy legioniści widywani są w Piekarni, Organzie czy Paparazzi. - Był alkohol, dyskoteki. Non stop. Nie zdarzało się, żebym wracał trzeźwy do domu - wspomina Kamil Kosowski czasy, gdy grał w Wiśle Kraków[/i]
a może panakordylowe artykuliki służyć mają osłabieniu słów powyższych?
TAK, TAK JESTEM PEŁEN KOMPLEKSÓW!
i jeszcze jedno - tym razem do włodarzy Klubu:
dopóki [b]red. Kordyl[/b] nie da zasłużonej satysfakcji Klubowi, piłkarzom winien być traktowany na obiektach Cracovii jako [b]persona non grata[/b]
Wszystkim którzy prawdziwe informacje ujawniają ,z mojej strony serdeczna dzięki..
Dzięki temu będe wiedział że jak zpłacę za bilet i przyjdę na mecz nie stane się[b] OSŁEM[/b], który uwierzy że drużyna zagrała słaby mecz bo przeciwnik ich zaskoczył, ale że zostałem oszukany przez pijaków którzy wyśli grac na gigantycznym kacu...
POdajcie jeszcze nazwiska tych" orłów" by cień podejrzen nie padł na niewinnych...
Sorry, ale płace to wymagam, poważnego traktowania...
Wiadomość zmieniona (04-11-04 15:34)
Wiadomość zmieniona (04-11-04 15:32)
[i]Autor: Trapez (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 04-11-04 15:23
Wszystkim którzy prawdziwe informacje ujawniają[/i]
zgoda.. pod warunkiem, jak sam napisałeś i z WIELKIM naciskiem na słowo:[b]prawdziwe[/b]
Wiadomość zmieniona (04-11-04 15:31)
po co taka nagonka na piłkarzy oni tez lubia wypić , jak każdy , tu dwa piwka , tam dwa i juz jakos sie lepiej gra meczyk , Przytuła wogóle nie pije żadego alkoholu i co żeby jakis genialny był to nie powiem .
Zatem kochani piłkarze , kupcie sobie skrzynke wódki przed meczem , o może jutro zapraszam do Borku Fałeckiego do Jugowic, mam duży ogród weźmiemy ekipę z Opatkowic Cracoviaczków dla ochrony , kumple z osiedla tez przyjda oni tez za CRACOVIA i nawalimy sie u mnie , rano sobie wstaniecie zrobicie lekka przebierzke i na mecz sobie pojedziemy.
[i]Post został zedytowany ze względu na treść której nie życzyła sobie osoba będąca opisywana w tym poście, a mająca pełne prawo do takiej ingerencji - ponieważ godziła w jej dobre imię, a także podająca pewne fakty (w dalszej części) których również nie życzyła sobie ujawniania na forum publicznym
Rincewind[/i]
No "Dym" to jest taka dyskoteka, ze glowa mala :P
A w temacie: ja mam pytanie do tych, ktorzy tak ochoczo podchwytuja teksty o pijanstwie pilkarzy: piszecie, ze na treningach zapier... ostro, ale potem pija wiec to przekresla prace na treningu. Gdybyscie mieli choc troche rozwagi, to byscie sie zastanowili jak to mozliwe, ze ludzie zaliczaja zgony po knajpach, a nastepnego dnia o godzinie 11 stawiaja sie na trening i sa w swietnej formie - bo co do pracy na treningach jeszcze uwag nie bylo, ale moze ktos jako pierwszy rowniez do tego sie przyczepi? Gdyby robili tak jak piszcie to takie druzyny jak Groclin, czy Wisla by ich porozjezdzaly. I nie mialoby zadnego znaczenia to, czy sie ktos mobilizuje, czy nie.
Mecz w Katowice zawalili. Tak samo zawalili juz kilka meczy jeszcze w drugiej lidze, ktore to przegrywali w podobnym stylu i nikt nie wymyslal wtedy, ze to dlatego, bo laza po knajpach.
Osoby "dobrze poinformowane" powinny sie ze swoimi "informacjami" udac do klubu, lub do trenera, a nie do forumowiczow. Bo nawet jesli to prawda to nikt z Nas nie jest w stanie wplynac na pilkarza, zeby prowadzil "sportowy tryb zycia". To moze zrobic tylko trener, albo prezes nakladajac kary finansowe na ten przyklad. A zaslanianie sie anonimowoscia to jest jakas paranoja w tym przypadku!
GRANICE WOLNOSCI SLOWA:
"My się czujemy pokrzywdzeni takimi artykułami. Klub jest profesjonalny, my też jesteśmy profesjonalistami. Przyjmujemy krytykę, jeśli dotyczy ona naszej gry, jak np. miało to miejsce w meczu z Katowicami. Wtedy wszystko jest w porządku, ale jeśli podaje się niesprawdzone informacje, to wprowadza to tylko ferment do drużyny. Na pewno nam to nie pomaga" - stwierdził w "Gazecie Krakowskiej" Węgrzyn.
Ale oczywiscie cenzura jest be, moderatorzy sa be, tylko "krytyka konstruktywna inaczej" jest cacy :>
Twixxx - Ajkot nalezy do ludzi którzy uzurpują sobie prawo do jedynych słusznych wypowiedzi i poglądów...Jak napiszesz coś co jemu nie spasuje,to w imię tej słuszności może Cię Twixxxie zbesztać i poniżyć...Mamy kilka podobnych osób na tym forum.....
Panowie: Twixxx i Krzysiek1978 - od AjKota to się odpieprzecie... proszę Was grzecznie:)
O następny.......Towarzystwo Wzajemnej Adoracji....
Dlatego właśnie się rzadko wpisuje na tym forum,gdyż polemika z niektórymi nie ma sensu.
Krzyśku - nie TWA tylko... po co rozmydlać temat zwadami dwóch forumowiczów a poza tym.. co jak co ale AjKotowi należy się wielki szacunek (nawet wtedy gdy błądzi lub zbyt emocjonalny wpis popełni - bodaj pierwszy raz)... stąd na końcu było takie coś [i]":)"[/i] :)
Wiadomość zmieniona (04-11-04 16:24)
Td,to nie znaczy że "ktoś" ma prawo "kogoś" obrażać,tym bardziej że zainteresowane osoby sa Pasiakami.
i tu masz rację Krzyśku.... dlatego napisałem [i]zbyt emocjonalny wpis popełni[/i] OK! wracajmy do tematu:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)