zacząłem od lewej stąd nieporozumienie to uno (Świr swego czasu grał na lewej pomocy dałby sobie radę)
duo Kazek jak dla mnie zaczyna oddychać rękawami - chyba powinien odpocząć...
tertio - będę się upierał przy takiej koncepcji ataku - nie jest ona idealna ale z braku innych zawodników...
-
-
Będą zmiany! Ciekawe jakie?
bramkarz:
Karvin - znany specjalista piewca talentu Cabaja
obrona:
icek66 - prawowierny zyd to na prawa
crac - na srodku obrony tylko obronca ucisnionych trenerow
craco- bo ladnie brzmi para stoperow craco-crac
Rev - obnizam srednia wieku
pomoc:
Klaros - bedzie klarownie na lewym skrzydle
Santo - bo naprawde umie grac
Pokus - bedzie wymiatal na defensywnym
Dudzinski - czyta forum to mu sie nalezy
atak:
RoMan - zna sie na wjazdach na pelnej kurwie do bramki
SeniorBlues - jak walnie 100 wpisow w 90 minut to przeciwnik ocipieje
trener: mis - wiadomo spec od trenera
rzecznik prasowy: Aki - rzuci zdanie na forum i gazeta ogolnopolska 10 artykulow plodzi
wardar napisał(a):
> bramkarz:
> Karvin - znany specjalista piewca talentu Cabaja
> obrona:
> icek66 - prawowierny zyd to na prawa
> crac - na srodku obrony tylko obronca ucisnionych trenerow
> craco- bo ladnie brzmi para stoperow craco-crac
> Rev - obnizam srednia wieku
> pomoc:
> Klaros - bedzie klarownie na lewym skrzydle
> Santo - bo naprawde umie grac
> Pokus - bedzie wymiatal na defensywnym
> Dudzinski - czyta forum to mu sie nalezy
> atak:
> RoMan - zna sie na wjazdach na pelnej kurwie do bramki
> SeniorBlues - jak walnie 100 wpisow w 90 minut to przeciwnik
> ocipieje
>
> trener: mis - wiadomo spec od trenera
> rzecznik prasowy: Aki - rzuci zdanie na forum i gazeta
> ogolnopolska 10 artykulow plodzi
Liga Mistrzów sie kłania
a myśłełem, ze sie już dzisiaj nie uśmiechnę...
;-D
M. Cabaj
-
K.Radwański
Ł.Skrzyński
K.Węgrzyn
W.WAWRZYCZEK
-
M.Bojarski ' P.Nowak
P.Giza
A.Baran
K.PRZYTUŁA ' M.Baster
-
M.CITKO ' P.Drumlak
Ł.SZCZOCZARZ ' P.Bania
chyba rzeczywiscie trzeba cos zmienic, słabą formę prezebtują ostatnio NOWAK, DRUMLAK, BANIA, nienajlepiej radzi sobie rowniez Bojarski, ale jego akurat nie posadzilbym na lawce nigdy w zyciu
Bramka: Cabaj
Obrona (od lewej): Wawrzyczek, Węgrzyn, Skrzyński, Świstak?
Pomoc (od lewej): Baster, Giza, Baran, Citko, Bojarski
Atak: Dudziński-Szczoczarz, Bania-Drumlak
coś w tym stylu
Dziennik Polski :
"O godz. 17, przy jupiterach, piłkarze Cracovii trenowali wczoraj na głównej płycie boiska przy ul. Kałuży. Trener Stawowy zarządził grę wewnętrzną. Z ustawienia na boisku można było zorientować się że w najbliższym meczu z Wisłą Płock w Krakowie (sobota, godz. 15.30) może być kilka zmian personalnych. W pierwszym zespole grali Wawrzyczek na lewej obronie, Przytuła na prawym skrzydle, Citko w ataku.
- Zapewne jakieś zmiany będą - mówi trener Stawowy. - Na początku sezonu przegraliśmy kilka spotkań, ale zespół grał dobrze. W Katowicach dobrej gry nie było, dlatego będą zmiany w ustawieniu personalnym. Jakie? Do meczu jeszcze dwa treningi, one ostatecznie wyjaśnią sprawę"
A Bojar? Czyżby mały urlopik?
=>=>=> Wardar (+uzupełnienie DjJMR): ja kurna przez Ciebie na pracy się nie będę mógł skupić przez cały dzień :):):):):):):)
Wiadomość zmieniona (04-11-04 10:06)
Żadnych zmian nie będze chyba ,że jakaś kontuzja....
A znając przesunięcia zawodników na pozycjach, wcale mnie nie zdziwi, jak w ataku bedzie grał Bania i Cabaj..;-)
Szkoda,że Świerczewskiego już niema bo wstawił by go na bramkę... w wiadomym celu...
Według GW skład będzie wyglądał tak:
Cracovia: Cabaj - Radwański, Węgrzyn, Skrzyński, Wawrzyczek - Przytuła, Baran, Giza, Baster - Bania, Citko
Wszystko ok,ale z Przytułą na prawej stronie to lekka przesada wg mnie.
Przytuła ? A po co tam ten Pinokio ?
Na lewej obronie zagra Witold Wawrzyczek, a w ataku razem z Piotrkiem Banią zagra Marek Citko. Ponadto na prawej pomocy w miejsce Marcina Bojarskiego zagra Krzysztof Przytuła, a na lewej stronie nie zagra Paweł Nowak tylko Marek Baster.
źródło:terazpasy
Bojarski pewnie wejdzie poprzerwie ...
Baster do pomocy:), nie mówcie? Przeciez on jest pomocnikiem, a gra na obronie:).
Ciekawe co mu Drumi zrobił???
Jeden z jaśniejszych punktów drużyny w meczu z Katowicami na ławce a beznadziejny w tamtym meczu (kto mnie zna ten wie że to ewenetment że coś takiego piszę) Giza na boisku - Piotrek moim zdenim powienien odpcząć (dla tych którzy tylko czyhają żebym się pomylił, może się zdarzyć że mu dzisiaj wyjdzie mecz - ale taki już jest Piotrek). No ale cóż to koncepcja naszego trenera którego pół forum wielbi jak Boga, więc ciężko się z tym kłócić...
Nie róbmy sensacji. Widocznie niektórzy musz być na odwyku ...
.Ciekawe kiedy trener sprwdzi wariant Drumlak - Citko w ataku, bo wybaczcie, ale Bania jeszcze nic dobrego nie pokazal w ekstraklasie. A co do wejsciowej jedenastki na mecz z Wisla Plock, to mimo ze nie krytykuje nigdy posuniec trenera, to jestem wiecej niz ciekawy co z tego wyniknie....
Ja nie mogę, niektórzy to chyba nic nie rozumieją z piłki nożnej. Zawodnik będący dobrym [b]ofensywnym pomocnikiem[/b] jak Drumlak czy Citko, może dobrze grać ewentualnie na pozycji cofniętego, fałszywego czy jak go tam zwał napastnika, ale nie jako [b]typowy napastnik[/b], zwłaszcza w systemie "diametnowym". Takich mamy tak naprawdę tylko dwóch - Bania i Szczoczarz. Co do ich klasy sportowej i formy się nie wypowiadam, bo to już inna para kaloszy :-)
Panowie
Skomentowałem sobie skład - w temacie ,,zmiany są -------wypowiedz się'' Temat uznano po 2. czy 3. komentarzach za zamknięty, a komentujący (w tym ja) za malkontentów. Wydaje mi się, że zabieranie głosu na tym forum nie ma sensu. Nie wydaje mi się, żeby chodziło o porządek w tematach - ,,Będą zmiany(...)'' - to dywagacje i przypuszczenia, a w temacie zamkniętym chodzi o opinie o danej jedenastce. To nie to samo. Wklejam więc swój pierwszy na tym forum post (i najprawdopodobniej ostatni) w temacie, który sugerują adwersarze i kolega Ricewind i żegnam ozięble.
Skullboy
P.S.
Wg Encyklopedii PWN:
malkontent
człowiek niezadowolony ze wszystkiego, we wszystkim doszukujący się braków, ujemnych stron
Moja wypowiedź chyba nie spełnia kryteriów zawartych w tej definicji (?).
tekst pierwotny:
,,Wszystko git. Tylko brak mi tu Bojarskiego. Przytuła cacy, być może będzie chciał pokazać, że wysyłanie go na ,,kontrakt'' do Poznania, gdzie troszkę jakby mniej pewnie (jeżeli chodzi o ,,money money'') - to pomysł z lekka chybiony, ale jednak Bojar to Bojar. Podoba mi się, że Basterek (uwielbiam tego gościa za minę i postawę w konfrontacji z Baszczyńskim i ,,gadkę'' w Canal+) będzie w przodzie, bo w obronie to był on chyba trochę za karę. Dwóch ,,na czubie'' to też nowość. Wierzę, że Citko wreszcie coś zahaczy (chyba, że ktoś wcześniej zahaczy jego i znów będzie bolało), ale bardziej pasuje mi do jego stylu Sczotka niż Bania. Drumiego też chyba trochę szkoda, ale z drugiej strony ten klient może dużo zdziałać jako ,,as w rękawie''. Poza tym ,,(...)konieczne są zmiany, bo jeśli nic się nie zmieni może nadejść dzień rebelii(...)'' (Dezerter)''
skullboy... obecnie - malkontent ;)
Oj dziubku tu mocno przeadziłeś...
Po pierwsze nie uznaję Cię za malkontenta (przeczytaj mój post powyżej jak nie wierzysz) - bo nikogo nie uznaję za malkontenta jako że uważam za święte prawo kibica do komentowania pracy pracowników klubu piłkarskiego.
A co do zamknięcia tematu - to może jeszcze sobie do cholery założymy tematy o wszystkich możliwych składach jakie może skomponować Wojtek i będzie je komentować - jest temat o zmianach od tego żeby je komentować - najpierw są przypuszczenia, a potem konfrontujemy je w tym temacie z rzeczywistością.
Panie skullboy nie interesuje mnie zwykle ilość postów ale 3 posty nie uprawniają pana do pouczania administrotora które tematy są do zamknięcia a które nie...
Na forum obowiązują pewne zasady i są coraz większą stanowczością egzekwowane.
pozdrawiam i zapraszam do dalszej dyskusji - w ramach ogólnie obowiązujących zasad...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)