[img]http://www.foksmaniak.pro.wp.pl/images/1.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (01-11-04 14:51)
-
-
Niech pamięć o Nich trwa..
LiPtOoN
Migacz nr 18 "Migawa" jest pochowany na cmentarzu na Pasterniku w Bronowicach.
[`]
W takim razie tak jak mowilem,na rakowicach rowniez byl grob z flagami Cracovii,patrzylem na nazwisko,ale teraz nie pamietam :-/
Ja byłem dzisiaj na Rakowickim i znalazłem pięć grobów z pasiastymi flagami, nad każdym się pomodliłem, a u Cetnarowskiego świeczkę zapaliłem. Mam pytanie, kim był facet pochowany niedaleko grobu nieznanego żołnierza, czy to czasem nie jakiś kibic zabity przez wiślaków??
[ ' ]
[*]
['] ['] [']
[ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ]
[*]
NIGDY CIE NIE ZAPOMNIMY "UCHO" -BRACIE!!!
['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']
['] ['] [']
[']
Lipton na Rakowicach jest ponad sto grobów na których są chorągiewki, więc spokojnie mogłeś trafić na jeden z nich
Też byłam na Rakowickim i widziałam kilka grobow z flagami pasów...
Miło tak zobaczyć flage...
Niech pamięć o nich nie zaginie...
[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]
(')
( ' )
[*][*][*]
.....JEJ ODDALEM SERCE SWE ,ONA NAJPIEKNIEJSZYM SNEM.........
Przeglądłem dzisiaj zdjęcia na "Teraz Pasy" związane z dniem Wszystkich Świętych i z wielką radością zauważyłem, że na drugim z kolei jest uwieczniony znicz który osobiście zapaliłem:-))).....
heheh jakie wydarzenie;) Jestes sławny....a raczej twój znicz:P:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)