Stary kibolu: 100% poparcia!
Swir w piatek jeszcze byl w kadrze :> Wylecial z niej w dniu meczu. Jesli rzeczywiscie Swierczewski znowu poszedl na Wisle zamiast na hokej ze wszystkimi, to pelne poparcie dla Stawowego! Albo sie jest z druzyna, albo nie! Ja jakos mam wieksze zaufanie do Stawa, niz do Swierczewskiego :>
-
-
Stawowy najlepszym trenerem jest .
Tak z ciekawości, bo akurat na tym meczu nie byłem ,może by ktoś powiedział ilu zawodników było na hokeju i którzy to byli.
Napewno wizyta na Reymonta była odpryskiem wcześniejszych wydarzeń na lini drużyna -trener.
depesz a od kiedy to jak sie jest graczem w druzynie to czas poza zawodowy czyli mecz i trening nalezy do druzyny czy trenera ,czy ty bys sie zgodzi aby aby dyrektor-- jesli pracujesz oczywiscie--mowil ci co masz robic po pracy, bo jesli np. nie bedziesz chodzic do tego samego teatru i do opery co on to ciebie zwolni.Pomysl troche czy zawodnik nie moze miec czasu dla siebie.
Też mi się wydaje, że wczoraj Stawowy raczej bardzo mały miał kontakt z piłkarzami w czasie meczu. Zachowywał się biernie, podczas gdy w poprzednich był bardzo aktywny, a w wypadku jakichś nieudolności wrzeszczał, gestykulował i starał się dyrygować grą. To na zdrowy rozum wygąda na konflikt ... Ale przecież możemy się mylić!
Senior , a znasz znaczenie słowa "integracja"?
Temu panu już dziękujemy!!! Legia wita Cie, panie Trenerze!!
Obowiazku nie ma. Moze miec w d... kolegow z druzyny kiedy graja mecz o punkty, moze nie identyfikowac sie z klubem tylko z samym soba, z wlasnym gwiazorstwem i z wlasnym mercedesem. I ze swoimi kolegami z Wisly. Jego prawo. Tylko jak Ty widzisz Swierczewskiego w roli przywodcy druzyny, skoro ma ta druzyne gleboko gdzies i nie widzi niczego poza czubkiem wlasnego nosa? Takie samo prawo jak Swierczewski do dowolnego spedzania wolnego czasu ma Stawowy do dowolnego zestawiania skladu. I obaj musza za swoje decyzje odpowiadac. Swoja droga pokaz mi takiego pilkarza, ktory by nie przyszedl na mecz kolegow z druzyny? Ja sobie takiej sytuacji nie przypominam.
A tak na marginesie: napisales wczesniej ze "kloda" pod nogi Stawowego to takze Ibo. Tylko jest jedno male ale: Stawowy nie jest menagerem. Menagerem jest Mikulski i to on dal ciala z Savanehem. Ani Stawowy, ani Jonczyk nie zostali przez Albinka poinformowani, ze Ibo nie bedzie zawodnikiem Cracovii.
Przemo, mój imienniku, nie p...dol. Dajmy i trenerowi i chłopakom czas do końca rundy a potem oceniajmy. Choć jestem w****ny maksymalnie uważam, że nie ma co ani gloryfikować ani też przekreślać kogoś po jednym meczu. Eh takie zycie... Po prostu sport
Stawowy jest dobry ale skrzydełka mu przytarł GKS bo mu się coś wydawało...a może Manchester Utd .Natomiast ewidentnie widać iż Mikulski nikokogo rozsądnego nie ściągnął,ale zobaczymy bo atak Cracovii jest cienki jak D...a węża!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eredin ale tu nie chodzi tylko o jeden mecz.Mnie tez nie o to aby odrazu zwolnic trenera i polowe druzyny ale cos tu nie gra i wszyscy to widza,
tego niestety ale nie da sie ukryc.A to ,ze po dobrym meczu wszyscy sie ciesza i na rekach chca nosic trenera i pilkarzy to jest normalne tak samo jak po przgranej wszyscy chodzo ******
i maja pretesje do trenera i zawodnikow to tez normalne ,bo wlasnie takie jest zycie kibica .
Rozsądny to ten co dobrze gra ???
Rozsądny to ten co strzela bramki ???
Rozsądny to ten co jest dobry a trener mu nie pozwoli grać bo sę inne sprawy...
Czy rozsądny to ten co gra mimo że są lepsi od niego..
Aby pokazać czy sie jest dobrym ,trzeba dać mu szanse zaistnieć choć w jednym meczu ,a nie na podstawie własnego widzimisie lub treningu oceniać jego przydatność.
[b]Widziałeś chłopaków ktorych ostatnimi czasy kupiła Cracovia w akcjii???[/b]
Jak nie to na jakiej podstawie oceniasz ich przydatność do zespołu???
eredin kolego !!! to nie chodzi o to ze ja go wyrzucam do legi,on GRAL GRA I BEDZIE GRAL SWOIMI PUPILKAMI popatrz na to z tej strony zareczam ci dojdziesz do podobnych spostrzezen przemo wk..... jak po tloczkach..... ;.....kochalem cie w okregowce i w pierwszej lidze tez....:
Przemo, wymien mi tych pupilkow Stawa i uzasadnij dlaczego sa oni jego pupilkami (znajomosc z wojska, wspolne libacje, rozliczenia pieniezne, konotacje rodzinne, wspolny seks grupowy?).
depesz np.Baster.....dlaczego on a nie Wawrzyczek????
Senior, Przemo i inni,
Macie 100 % racji i trudno nie zgodzić sie z tym co piszecie. Ale i tak ocenę zostawię sobie do końca rundy. Jeśli jest konflikt to muszą wyjaśnic go zawodnicy i trener a nie my. Jeśli zaś nie będzie wyników, a gra będzie oparta na tym samym składzie to wtedy będę krytykował. Sam gram w piłkę więc wiem jak czasem niezależnie od umiejętności mecz nie idzie.
Senior-Blues: dlaczego moim zdaniem gra Baster napisalem w temacia "inne warunki, czyli o co chodzi?", wiec nie bede powielal. Chcialem tylko zauwazyc, ze Baster gra u Stawowego od 1,5 roku. Nie jest ani wychowankiem Stawowego z Wisly, ani z Proszowianki. O ile mi wiadomo Stawowy nie jest tez jego menagerem. Wiec przeciez nie za ladny usmiech gra, tylko widocznie Stawu uwaza go za kogos, kto jest waznym ogniwem w tej druzynie. Ja wiem, ze Basterek powinien grac w pomocy. Pisalem to juz dawno, jeszcze w drugiej lidze, kiedy Baster zabieral pozycje Radwanskiemu. Ale jesli juz chcecie na cos zwalac to, ze Baster gra tam gdzie gra, to predzej na upartosc Stawa w dazeniu do pewnej koncepcji gry, niz na jakies "pozaboiskowe sympatie i antypatie", mowiac oglednie.
dokladnie tak wiecznie basterek a jak bylo ciezko na wisle to juz nie zagral swistak na zmianie taktycznej tylko wlasnie wawrzycze,sam chodze na treningi pasow i widze wawrzyczek duzo lepszy powtarzam od swistaka i bastera a nie gorszy od radwana PASIASTE SERCE MAM.....
depesz juz kiedys w zartach napisalem ,ze ta kocepcja to dwoch obroncow i siedmiu pomocnikow i jeden napastnik bo jesli chodzi o ustawienie pilkarzy na boisku to jest 4-4-2 ale jesli chodzi o gre to niestety ale tak to wyglada ,
ale kto wie moze teraz nastala jeszcze inna koncepcja
dwoch na obronie i osmiu w pomocy.
Panie Stawowy;
1. Dlaczego po meczu z Wisla gral Swistak a nie Wawrzyczek z Polonia?
2. Na mecz z GKS'em nie bylo Swistaka nawet w kadrze. I Wawrzyczek dalej na lawce? Czy ktos mi to wytlumaczy?
3. Dlaczego Swierczewski nie dostanie szansy? Jak pan twierdzil w pierwszych rundach ze chlopcy potrzebuja ogrania to jak ma sie Swierczewski ograc? Ja na jego miejscu bym juz 100 razy odszedl. I w poniedzialek napewno odejdzie.
4. Widoczne jest ze Baster sie gubi. Panowie to pierwsza liga nie ma czasu na tyle szans!
5. Mikulski. Wiadome jest ze Wojciech zadzi druzyna i nie pracuje z Mikulskim. Nie wystawia jego sprowadzonych pilkarzy i nie zgodzi sie na Nigeryjczykow gdybi to nawet byli Ronaldo czy Oli. Stawowy moze jest dobrym trenerem ale jest psychiczny na punkcie swojej osoby.
Mikulski stworzyl szkole pilkarska, sprowadzil reprezentantow Polski juniorow, a teraz reprezentantow Nigeri. Ostatnia decyzja jest Stawowego, pytanie czy ponownie powie ze sie nie nadaja bo Mikulski ich sprowadzil.
6. Swierczewski. Ja na jego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)