Wku..wia mnie kiedy cały tydzień (tak, mam w ch... pracy) podporzadkowuje meczowi, całą sobotę żyje meczem, jadę 100 km w jedną stronę, a potem nasi piłkarze zwyczajnie nas olewają.
Można przegrać. Można przegrać nawet z GKS, Łęczną, czy Odrą, ale po walce. Dzisiaj nie było ani walki, ani zaangazowania, ani nawet chęci. Zagrali tak jakby komuś chcieli zrobić na złość, bo przecież chyba nie uwierzyli już, że są najlepsi na świecie.
Lubię Bastera, ale już najwyższy czas, aby wzmocnił rezerwy.
-
-
GKS - Cracovia 1-0
głupio to może zabrzmi... ale mialem przeczucie ze bedzie cos nie tak... przeczucie tym gorsze iż czułem iż to Stasiu Wróbel nas załatwi - o czym dałem wyraz pisząc zapowiedź meczu na stronie głównej www.cracovia.krakow.pl
No i niestety moje zle przeczucie sie sprawdziło... ale Panowie... i Panie też ;) uszy do góry... miejmy nadzieje że nasi odrobią te punkty w Szczecinie :)
Kibice Cracovi umią tylko obrażać inne kluby.
^ ^ ^ ^ ^
powiem krótko...:NARA
Wiadomość zmieniona (30-10-04 23:10)
Rzeczywiście piłkarze olali rywala. Myśleli, że bramki same się strzelą. Takiej nieporadności i braku mobilizacji dawno nie widziałem. Zresztą to nie tylko nasz problem, ale całej polskiej piłki - jakaś popieprzona mentalność piłkarzy, że ze słabymi zespołami czesto nie potrafią poważnie podejść do meczu. Po prostu brak profesjonalizmu. A co do dopingu, to na dzisiejszym meczu niezła kicha. Oprócz braku chęci ubogi repertuar. Z GKSem nawet nie ma się co porównywać.
Kilka fotek z meczu:
http://republika.pl/kludi0/imgp1745a.jpg
http://republika.pl/kludi0/imgp1750a.jpg
http://republika.pl/kludi0/imgp1752a.jpg
http://republika.pl/kludi0/imgp1763a.jpg
http://republika.pl/kludi0/imgp1766a.jpg
http://republika.pl/kludi0/imgp1779a.jpg
Oki teraz ja
Piszę z Katowic tak BTW ;-))) Przed chwilą pod oknami słychać było piosenki o Gieksie...
Poziom meczu żenujący z obu stron, Nasi jakby spali na boisku (Giza dwa razy nie zauważył piłki która do niego zmierzała - paranoja), GKS niemiłosiernie słaby w ataku... czy oni nie potrafią strzelać? Może to i lepiej zresaztą. U nas lewa strona koszmar - Nowak przerażająco słabo - co on wogóle robił na boisku? Baster? zero przeszkody dla przeciwnków... Dobrze krzyknął kibic Gieksy siedzący opodal mnie (siedziałem na partyzanta) mijaj go on jest cienki - w odniesieniu do Basterka. Dziwne zmiany Stawa - Drumi zszedł, na boisku pozostal totalnie bezproduktywny Baster, Bania czy Giza - dodał im jeszcze do tego Przytułę którego wejście osłabiło zespół, Wawrzyczek znowu wszedł i dalej szokujące jest dla wszystkich że chłop nie gra od początku... zarówno defensywnie jak i ofensywnie lepiej sobie radzi od Bastera... Citko też niezła zmiana. Ale ogólnie brak zaangażowania i taka niefrasobliwość że wstyd mi było za naszą drużynę. A trener? Trener stał przy linii bocznej i nawet zbytnio do nich nie krzyczal - przecież nic się nie stało - a wszystko jest winą tych którzy rzucają kłody pod nogi...
Słówko o kibicach - GKS fantastycznie - oprawa "pierońskie hanysy" to coś rewelacyjnego - szczerze im biłem za to brawa, do teraz jestem pod wrażeniem, doping też mają dobry, a nawet bardzo dobry. My? no cóż - oczywiście nie mogło się obyć bez bluzgów, mimo że Gieksa na nas nie bluzgała... kiedy my wreszcie przestaniemy wszystkich wyzywać???
Wyjazd sympatyczny, fajny stadion no i miłosierna Cracovia, która po raz kolejny podarowała punkty potrzebującym... Niczym Robin Hood zabrać bogatym i dać biednym... Szkoda tylko żę dla nas tych punktów może braknąć - ale cóż zaufanie zapewne zaprocentuje...
Ja nie wykrzykiwałem bluzgów i proszę brać ze mnie przykład.
nie ma się co dziwić że takie jest o nas zdanie w Polsce... nawet niewielka ilość głupków potrafi zepsuć wszystko... łatkę przykleić czy przypiąć jest bardzo łatwo... pozbyć się jej bardzo trudno...
oby nasi bluzgacze kiedyś wreszcie dojrzeli do poziomu ekstraklasowego... oby...
Ja mysle że z tymi bluzgami to przesadzacie !
Bluzgów nie było w dpiengu przez cały mecz. Dopiero jakpiłkarze GKS grali chmsko na czas to sie posypały i były skierowane do piłkarzy anie kibiców !!!
Przesadzacie panowie ... i moim zdaniem już zaczynacie płakac o wszystko ...
Dziś było bardzo spokojnie !!!
Wyjazd bez emocji !!
od dluzszego czasu na GieKSie sie walczy z bluzgami na inne druzyny
czy to gramy z Ruchem czy Wisla czy Cracovia
z drugiej strony jest roznie /z jednej strony Lech - respect zero bluzg w nasza strone, z drugiej Wisla gdzie doping skupila na jechaniu na nas/
co do Was
myslałem ze bedzie gorzej /patrzac na relacje z drugiej ligi gdzie wiekszosc Waszego dopingu opiera sie na antydopingu na Wisle/
było kilka incydentów na poczatku i na koncu
widocznie taki Wasz krakowski urok
btw...ja osobiscie tego nie rozumiem co daje Waszym pilkarzom taki doping antWisla
nie lepszy jest proCracovski ??
pyt chyba jest retoryczne
pyrsk ze Stolicy Śląska
Wiadomość zmieniona (31-10-04 02:56)
Napad!!! Napad nam jest potrzebny. Bania nie umie się zachować w polu karnym:-(
Potym co napisal Pierunski Hanys okazuje sie ,ze Krakow chmstwem slynie ,ale sie czasow doczekalem.
SB: skoro elyta emigruje... to masz Pane w Kraku same chamy...
Coś mnie trafia ,jak widze co ten niby trener wyprawia... najlepszy na boisku Drumlak ...i wypad z boiska ...
Tragedia dramat i żenada.
Wstyd k.....a tak grać, w ogóle po co oni wyszli na murawę??
Drumlak mogl dostac zolta a potem czerwona kartke, wiec treneiro slusznie przewidujac taki los zdjal Drumiego z boiska
Tak..tak.. a bramkarz mógł nogę złamać... a obrońca mógł wpaś na sędziego .. a inny nie wyszedł bo wiał wiatr i mógłby mu fryzure "zniszczyć"
a na innego kibice krzyczeli i nie mógł się skoncentrować.....
Senior - to jest piłka, trzeba jak to powiedział trener Smuda ;".. zapie***lać
A co będzie ? - ma być zwycięstwo
A kartki? - kij z kartkami..;-)
Szanowani fani i ja tyż. Mstrzunio Pasiaste ciągle się robi . Może z pomocą Nigeryjczyków, albo Serba czy Slowaka. Wezmy na wstrzymanie wierząc w Stawowego. GKS zagrał z Cracovią tak, jak Cracovia z Groclinem. A spadek formy po meczach z Groclinem , Wisłą czy Polonią mógł się zdarzyć. A tak nawiasem to działka też pani psycholog. Pasy mistrzem Polski w 100-lecie!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)