podaje strona teraz.pasy.net
-
-
Bojarski do 2009
jak sie nieoficjalnie dowiedziala ;-)
nie no Bojar jest moim ulubience seryjnie zauwazcie ze on w kazdym praktycznie wywiadzie dziekuje nam kibica za doping i wogole wychwala nas , bardzo go lubie za to i ciesza mnie nieoficjalne informacje na temat nowego kontraktu :D
No to teraz czekamy na położenie pieczęci na takich zawodnikach jak Skrzyński,Giza,Baran,Drumlak - z nimi też powinny być jak najdłuższe kontrakty.
chyba nie zledzisz komunikatow z klubu konserwa
"Jak dowiedzieliśmy się nieoficjalnie Marcin Bojarski przedłuży dzisiaj kontrakt z Cracovią do czerwca 2009 roku..."
Czyli nieoficjalnie wiadomo, że ma dzisiaj podpisać kontrakt....
Może jeszcze poczekajmy chwilkę, aż oficjalnie podpisze...
super informacja!!!
konserwa:
[i]No to teraz czekamy na położenie pieczęci na takich zawodnikach jak Skrzyński,Giza,Baran,Drumlak - z nimi też powinny być jak najdłuższe kontrakty.[/i]
Skrzynia ma już chyba też do 2009, a Baran 2008. Gizmo prawdopodobnie tak jak Arek. Nie wiem jak z Marcinem Cabajem (chyba 2005). Gdyby tak było to jego należałoby do tej listy dopisać.
noooo
kozacko
Zajebiście.jeden z moich ulubieńców.Z Bojarem waleczności nam nie zabraknie.
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/14_herb.gif[/img]
Umknęły mi infa o kontraktach. Jeśli tak jest to Super.
Swoją drogą na Teraz Pasy można by zaktualizować dział Kadra
nie wiem jak Wam ale mi sie dziwnie czyta takie daty.. 2008, 2009... to jakby z filmow s-f, a to przeciez juz tak niedlugo... ehh jak ten czas leci
To teraz jeszcze Drumlaka zakontraktować na 5 lat...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)