Boże ale mnie wkurzają takie teksty jak post VarGuSksc, ludzie a weźcie się wszyscy do roboty a nie spędzajcie całego życia na forum i narzekajcie tylko.
Z wielką checią następnym razem odstąpimy Ci zaszczyt organizowania pociągu specjalnego, tym bardziej, że jesteś pracownikiem zacnej instytucji zwanej PKP, wiec na pewno nie bedziesz miał problemów, a cena będzie nie wyższa niż 5 zł.
Nikt mnie nie zmusza i nie robię nic na co nie miałabym ochoty jezeli chodzi o organizację wyjazdów, ale w takich momentach mam na prawdę dość. Jest pociąg - jest źle bo jest za drogi, nie o tej godzinie i ma na przykład 1 kibel. Nie ma pociągu też jest źle......
Czy coś w końcu może być uznane za dobrze zrobione na tym forum, lub przynajmniej nie oczerniane??????
Czy Ty myślisz, że my robimy jakiś mega interes na tym pociągu?????
Jezeli tak to zapraszam do spółki, ale wiedz, że nieraz sytuacja wygląda tak, że jeżeli za dużo naszych kochanych Pasiastych braci zrobi nas w ..... i nie zapłaci za bilet to potem niestety kasę za pociag wyciągamy z własnych kieszeni, bądź pieniędzy zarabianych na sprzedaży pamiątek.
[b]POZDRAWIAM I JESZCZE RAZ PROSZĘ WSZYSTKICH, KTÓRZY JUTRO WSIĄDĄ DO POCIĄGU O UCZCIWOŚĆ W STOSUNKU DO INNYCH PASIAKÓW!!!!!!!!![/b]
Wiadomość zmieniona (29-10-04 13:38)
-
-
POCIĄG SPECJALNY DO KATOWIC - godz. 12.30
Czy odjazd nie jest zapóźno? Znając naszych kibiców wyjedziemy o 13.00! Dotrzemy do Katowic na 14.45! Pod stadion dotrzemy w okolicach godz 15.15! Przy sprawdzaniu nas z listy zejdzie troche, a gdy osoba sprawdzająca będzie tak upierdliwa jak na Legii to ostatni kibic wejdzie na stadion w okolicach godz.20.00! Ale miejmy nadzieje, że nie pojedzie nas 1000 i wyjedziemy punktualnie! Ale nadzieja matką...! ;-))
taaa... dlaczego pielgrzymi wynajmują pociągi za grosze??? A może i dlatego, że po ich podróży nie ma powyrywanych krzesełek i pomalowanych ścian w pociągu ;-)
Poza tym nie wiem, jakie mogą być inne przyczyny...
Czy na mecz z gks-ą trzeba chipy?
Mam nadzieję że będzie możliwośc zapisania się i zapłaty przed odjazdem pociągu bo bylismy o 11 w Enigmie i była zamknięta a czekaliśmy ponad godzinę ... zresztą sporo osób się nazbierało. i ja i kilka innych osób dziś już nie będziemy mieli możliwości zapisania się ( brak czasu) , zostaje tylko jutrzejszy dzień.....
boso... a po jakim ostatnim meczu Cracovii byly powyrywane krzeselka w pociagu?? Pozatym bardzo dobrze ze dla Chipowcow jest 5 zl mniej!! W koncu po cos sie te chipy przydadza.. i powinno to zachecic reszte do wyrobienia chipow! Pozdro all
Jutro wszyscy do katowic! :)
Kojo to samo miałem sie zapytać :)))
Boso chyba dawno na wyjedzie Cracovii nie byłes ?? A może nawet nigdy !!!
A te bilety 5 zł droższe to już jest narzucone chyba z góry przez PZPN.
A kto sobie chipów nie wyrabia to jego strata ... popytajcie się kto ma chipy to moze sie nawet zdziwicie ... (To do tych co uważają ze na chipy sa za dobrzy)
Wiadomość zmieniona (29-10-04 14:50)
MAM PYTANIE CZY ODJEZDZA JAKAS ZORGANIZOWANA GRUPA SAMOCHODOWA Z KRAKOWA NA JUTRZEJSZY MECZ ?? PROSZE O INFORMACJE , AHA I JESZCZE CZY PRZED STADIONEM BEDZIE MOZNA KUPIC BILET ??
CZY JUTRO MOŻNA ZAPŁACIĆ ZA WSZYSTO W POCIĄGU?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Wiadomość zmieniona (29-10-04 15:47)
PatryKSC innego wyjścia nie mamy...
fart - zdążyłem z biletami;-) byłem przed chwilą na Kablu i kobita mówiła ze jeszcze jest dużo.
-===KATOWICE JUTRO NASZE====- //P//A//S//Y// //1//9//0//6//
Wiadomość zmieniona (29-10-04 16:24)
Grabo poruszył wazna kwestię - sporo osob chyba bedzie smigac samochodzami (w tym ja, ale jako pasazer).
Moze by sie zgadac i utworzyc jakis kordon? Tak by bylo chyba bezpieczniej?
Szczegoly mozemy ustalic na privie of korss.
ja jeszcze do konca nie wiem czy bede mial samochod dopiero jutro rano sie dowiem ale chcialbym wiedziec czy taki kordon bedzie
jesli kto ma wolne miejsce w bryce to bym sie pisal ....... pozdro !!
Mam pytanie i proszę o odpowiedź: Czy jutro rano możliwe będzie zakupienie biletów i opłacenie pociągu np. na Kablu albo w Enigmie???
Więc? Trzeba bilety kupić dzisiaj czy będzie możliwość jutro? A tak wogóle to wie ktoś ile już sprzedano?
Hop do góry!!!!!!!!!! :)
mi sie zdaje ze jutro w przed odjazdem pociagu mozna wszystko zalatwic i ja tak zrobie , wiec looz :)
jutro w pociągu u Kazka . T można kupić wszystko.......
Crac: Zmień treść pierwszego posta. Mniej kumaci mogą zrozumieć, że pociąg jest o 15.30. :-)
Witam...
Jaśnie Panie - Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem... ;-)
Pozdrawiam serdecznie
Crac
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)