noooo, i jademy na slask , hihi biedne katowice
-
-
POCIĄG SPECJALNY DO KATOWIC - godz. 12.30
Baylay jaki post?
Nie narzekajcie na koszty pociagu bo z tego co wiem to PKP laduje spore ceny jesli zamawia sie (jak w tym przypadku) pociag bez wyprzedzenia kilkunastodinowego...
tutaj trudno bylo jednak zamawiac wczesniej pociag bo nie bylo wiadomo co z wejsciem
NO WLASNIE!WSZYSCY DO KATOWIC!
a RoMana wezmiecie? jak nie to on na pelnej ****** z brama wejdzie i jeszcze wszystkie kieubaski (nawet te polsurowe) gotow jest zezrec
No to ja się dołączam do pielgrzymki w Katowicach.
Jarek
"Koniec gadania nie trzeba kart chipowych tylko przy kupnie biletu na pociag wpisac sie na liste dowod prawko legitka itd i wyjazd!"
przypomina mi się mecz 3. kolejki....
na pelnej kurw... wjazd z brama ;)
a tak poza tematem to ja ide jutro o 17 na wielicka kupic bilety mam nadzieje ze nie zrobicie za duzej kolejki bo bede wyjeb... po pracy i nie bendzie mi sie chcialo dlugo stac ;)
Fan Oderki i Cracovii się kłania. Zapraszam do mnie w piątek wieczorem kilku kibiców pasów do Gliwic. Zadrinkujemy, prześpimy sie u mnie a w sobotę pojedziemy do Katowic na Bukową na mecz z Gieksą. Chcę w ten sposób zainicjowac nową tradycję logistycznej pomocy przemieszczających się po Polsce kibicom Pasów. Kocham Oderkę, klub mojego rodzinnego miasta, kocham Wielką Cracovię. Przyjedźcie kurka wodna do mnie. Tylko cholera mam po poludniu zajęcia na filii polibudy w Rybniku. W Gliwicah jestem w piątek wieczorem o 18.30. Moje serce bije odrzasto-pasiastym rytmem. Przyjedźcie, please.
Jarek
no to jadem tylko że carem muszem byc na 19.30 w KrK a z pociągiem różnie bywa
Rincewind , już nic. Wstrzymuję się z komentarzami do jutra. Ręce opadają...
Ludzie!! jak ja mam kupić bilet czy coś jak ja nie mam dowodu osobistego?? Ktoś mi podpowie?
a np. legitymację studencką czy prawo jazdy posiadasz?
masz prawo jazdy albo legitymacje szkolna itd?Musisz miec dokument ze zdjeciem najlepiej paszport albo legitymacje a juz najlepiej to jedno i drugie jak nie masz dowodu.Ksiazeczka wojskowa tez moze byc ale pewnie jeszcze nie masz ;)
Geopijatyk naprawde jesteś wiarygodny. jak sie ustawiasz to nie przez internet bo nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie
Wszyscy do Katowic !!!
To zajebista wiadomość , tak więc jedziemy do Hanysowa!!
A zna ktos moze przyblizona godzine odjazdu pociagu ???
Baylay, do zobaczenia na meczu...
Pozdro
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)